Hvor skal jeg overnatte nær Canada?

Vores annoncer i 2019 tilbyder et stort udvalg af 27.360 ferieboliger nær Canada. Fra 9.859 Feriehuse til 8.391 Ferielejligheder – du kan finde unikke ferieboliger til en uforglemmelig ferie eller et hyggeligt weekendophold med familie og venner. På HomeAway finder du det bedste sted at overnatte nær Canada.

Hvilke destinationer er de mest populære i Canada?

Der er mange skønne steder at besøge på en længere ferie eller et hurtigt weekendophold i Canada. De mest populære destinationer blandt HomeAways feriegæster er:

 • Vancouver: 1.171 ferieboliger
 • Vancouverøen: 2.122 ferieboliger
 • Lake Simcoe: 130 ferieboliger
 • Ontario: 7.566 ferieboliger
 • London: 34 ferieboliger

HomeAway giver dig også mulighed for at udforske en række andre populære destinationer i Canada! Brug søgefeltet for at se udvalget af ledige ferielejligheder på andre populære destinationer.

Hvilke større byer skal jeg opleve i Canada?

Uanset om du rejser på egen hånd eller med familie og venner, får du her en oversigt over de byer i Canada, der har det største udvalg af feriehuse til den perfekte storbyferie:

 • Vancouver: 1.171 feriehuse
 • London: 34 feriehuse
 • Victoria: 988 feriehuse
 • Chilliwack: 90 feriehuse
 • Belleville: 75 feriehuse

Brug søgefeltet for at se udvalget af ledige ferieboliger i andre byer.

Kan jeg finde en feriebolig, der er nem at komme til, når jeg rejser med fly til Canada?

Ja, selvfølgelig. HomeAways udlejere tilbyder et stort udvalg af ferieboliger i nærheden af lufthavne. Blandt lufthavne med et stort udvalg af ferieboliger i Canada finder du:

 • Toronto, ON (YKZ-Toronto-Buttonville Municipal): 1.468 ferieboliger
 • Victoria, BC (YWH-Victoria Inner Harbour): 1.074 ferieboliger
 • Powell River, BC (YPW): 52 ferieboliger

Brug søgefeltet for at se udvalget af ledige ferieboliger i nærheden af andre lufthavne.

Hvad er de mest populære seværdigheder at overnatte i nærheden af i Canada?

HomeAway tilbyder en lang række ferieboliger i nærheden af spændende seværdigheder i Canada. De mest populære seværdigheder, som HomeAways feriegæster besøger på en ferierejse eller et weekendophold, er:

 • Banff National Park Information Centre: 570 ferielejligheder
 • Terre Bleu Lavender Farm: 105 ferielejligheder
 • Myra-Bellevue Provinspark: 1.327 ferielejligheder
 • Vancouver Island University: 256 ferielejligheder
 • Banff Cascades of Time Gardens: 571 ferielejligheder

Der er også en lang række andre seværdigheder i Canada, som du kan finde en feriebolig i nærheden af på HomeAway. Du skal bare skrive den ønskede destination i søgefeltet og finde det helt rigtige feriehus blandt udvalget.

Ferie i Canada

Canada er et storslået land, der byder på fantastiske naturoplevelser, storslåede bjerge og byer med en venlig, afslappet atmosfære. Rocky Mountains har gjort Canada til et rejsemål for en skiferie i topklasse. Holder du ferie i en feriebolig eller skihytte i Canada, har du mulighed for at opleve et land rigt på kultur og modsætninger og samtidig møde de åbne og utrolig gæstfrie canadiere i dette kæmpe land. Canada består af 10 provinser og 3 territorier og har 32 millioner indbyggere.  Engelsk og fransk er begge officielle sprog.

Seværdigheder i Canada

British Colombia er den mest alsidige provins, såvidt angår landskaber.  På Stillehavskysten er sejlsportsmulighederne i verdensklasse, især omkring Vancouver Island, mens man i Rocky Mountains finder nogle af Canadas bedste skisportssteder, herunder det verdensberømte Whistler, der både er en by og et skisportsområde. Ferie i en skihytte eller chalet i Whistler er en ren drøm for skisportsentusiaster, da man finder alt her:  Over 200 nedfarter, 3 gletsjere og en skøn by med masser af restauranter og forretninger.  Sidst, men ikke mindst, byder vildmarken i det nordlige og centrale British Colombia på nogle af de bedste jagt- og lystfiskerområder i Canada. Her finder du uberørt natur og småsamfund, hvor den oprindelige befolkning lever som de altid har gjort.

Provinsen Alberta er den vestligste af de canadiske prærieprovinser og Banff National Park og Lake Louise tiltrækker mange turister hvert år. Provinshovedstaden Edmonton er kendt for West Edmonton Mall, verdens største indkøbs- og underholdningscenter, og er ligesom Calgary en kosmopolitisk, pulserende storby.  I Canadas "dinosaurhovedstad" Drumheller finder man verdens største dinosaur og byen tiltrækker historikere og dinosaurentusiaster fra verden over.  

Quebec er en provins med en lang historie og et væld af traditioner, med tætte forbindelser og store kulturelle ligheder med Frankrig.  Canadas hovedstad, Quebec City, er den eneste by i Nordamerika, der stadig er omgivet af sine oprindelige forsvarsmure. Montreal ligger ligeledes i provinsen Quebec, og er verdens 2. største fransktalende by.  Montreal er kendt som festivallernes by og har et livligt natteliv.

Aktiv ferie i Canada

En skiferie i Canada har længe stået højt på listen over favoritdestinationer for både øvede skiløbere og begyndere.  Der er mange skisportssteder i topklasse i Canada, men især to er noget helt for sig selv: Whistler i British Colombia og Banff i Alberta.

Det er nok mindre kendt, men Canada er også et paradis til en wellness-ferie.  Over hele Canada finder man spa og wellness-centre, så man under en ferie i Canada har rig mulighed for at slappe af og forkæle sin krop.  Naturen, bjergene og søerne i Canada virker som om de aldrig har været forstyrret af mennesker og man skal ikke køre langt for at finde storslåede naturoplevelser, der får stress og hverdag til at forsvinde.  Mulighederne for jagt og fiskeri finder man ikke bedre nogen steder i verden og der er næsten endeløse muligheder for at se dyreliv, holde vandreferie, campere og fiske.

Canadas storbyer, heriblandt Quebec, Edmonton, Vancouver, Calgary og Whistler byder på fantastiske shopping-muligheder, restauranter, et væld af kultur, gæstfrie indbyggere og en stort udvalg af barer og discoteker.

Flybilletter til Canada

Det afhænger sevfølgelig af, hvor du lejer en feriebolig i Canada, men flyvetiden fra Danmark er på 8-10 timer.  Der er lufthavne i alle større byer i Canada og f.eks. tilbyder Air Canada billige flybilletter. 

Udforsk destinationer i området omkring Canada

Ontario
7.566 ferieboliger
Prince Edward Island
899 ferieboliger
Québec
4.996 ferieboliger
Britisk Columbia
10.246 ferieboliger
Alberta
1.475 ferieboliger
Manitoba
176 ferieboliger
Saskatchewan
149 ferieboliger
Yukon-territoriet
34 ferieboliger
Newfoundland og Labrador
394 ferieboliger
New Brunswick
258 ferieboliger
Nova Scotia
1.137 ferieboliger
Californien
49.466 ferieboliger
New York
16.572 ferieboliger
Maine
7.968 ferieboliger
Montana
4.521 ferieboliger
Nevada
3.636 ferieboliger
New Hampshire
3.849 ferieboliger
Alaska
1.795 ferieboliger
Idaho
3.846 ferieboliger
Utah
9.760 ferieboliger