Destinationsguide

Find den perfekte feriebolig til dit ophold i Saugues

Opdag Sauguess unikke charme med et ophold i et feriehjem. Denne by har noget for enhver. Med en feriebolig får du et hjem væk fra hjemmet, og mange ferieboliger har både fuldt udstyret køkken og udendørsgrill, hvis du skulle få lyst til lidt hjemmelavet mad.

Naturseværdigheder

Oplev de naturskønne seværdigheder i Saugues

Uanset om du er vild med nye aktiviteter eller bare vil bruge lidt tid på at nyde omgivelserne, er Saugues et fantastisk sted at nyde naturen. Dette er nogle af områdets mest utrolige seværdigheder, som alle ligger mindre en 50 km fra byens centrum:

  • Mount Mouchet (13,3 km)
  • Bouchet-søen (20,4 km)
Transport

Transport til og i Saugues

Flyv til Le Puy-en-Velay (LPY-Loudes), som er den nærmeste lufthavn og som ligger 20,5 km fra byens centrum. Hvis du ikke kan finde en flyafgang, der passer til din rejse, kan du i stedet booke en flyrejse til Mende (MEN-Brenoux), som ligger 51,3 km væk.

Hvor skal jeg overnatte nær Saugues, FR?

Vores annoncer i 2019 tilbyder et stort udvalg af 70 ferieboliger nær Saugues. Fra 26 Feriehuse til 3 Ferielejligheder – du kan finde unikke ferieboliger til et uforglemmeligt ophold med familie og venner. På HomeAway finder du det bedste sted at overnatte nær Saugues på en længere ferie eller et hyggeligt weekendophold.

Hvad er de mest populære seværdigheder at overnatte i nærheden af på en rejse til Saugues?

HomeAway tilbyder en lang række ferieboliger i nærheden af spændende seværdigheder i Saugues. De mest populære seværdigheder, som HomeAways feriegæster overnatter i nærheden af, er:

  • Bouchet-søen: 194 feriehuse
  • Aumont-Aubrac Station: 165 feriehuse
  • Le Puy-katedralen: 228 feriehuse
  • Saint-Chély-d'Apcher Station: 141 feriehuse
  • Le Puy-en-Velay Station: 229 feriehuse

Der er også en lang række andre seværdigheder i Saugues, som du kan finde en feriebolig i nærheden af på HomeAway. Brug søgefeltet for at se udvalget af ledige ferieboliger i nærheden af din foretrukne seværdighed.

Kan jeg leje Feriehuse i Saugues?

Ja, selvfølgelig. HomeAway tilbyder 26 Feriehuse i Saugues. Blandt andre populære typer af ferieboliger i Saugues finder du:

  • Ferielejligheder: 3 ferieboliger
  • Træhytter: 14 ferieboliger
  • Sommerhuse: 14 ferieboliger

Men du kan også nyde et fantastisk ophold i en af de andre slags ferieboliger, herunder Bungalower og mange andre.

Kan jeg finde en feriebolig med pool i Saugues?

Ja, du kan vælge din foretrukne feriebolig med pool blandt vores 35 ferieboliger med pool i Saugues. Brug søgefeltet for at se udvalget af ledige ferieboliger.