Hvor skal jeg overnatte nær Californien, US?

Vores annoncer i 2019 tilbyder et stort udvalg af 49.583 ferieboliger nær Californien. Fra 24.619 Feriehuse til 1.084 Villaer – du kan finde unikke ferieboliger til en uforglemmelig ferie eller et hyggeligt weekendophold med familie og venner. På HomeAway finder du det bedste sted at overnatte nær Californien.

Hvilke destinationer er de mest populære i Californien?

Der er mange skønne steder at besøge på en længere ferie eller et hurtigt weekendophold i Californien. De mest populære destinationer blandt HomeAways feriegæster er:

 • Los Angeles: 6.124 ferieboliger
 • Santa Monica: 3.742 ferieboliger
 • San Diego: 5.323 ferieboliger
 • San Francisco midtby: 583 ferieboliger
 • Santa Barbara: 867 ferieboliger

HomeAway giver dig også mulighed for at udforske en række andre populære destinationer i Californien! Brug søgefeltet for at se udvalget af ledige ferielejligheder på andre populære destinationer.

Hvilke større byer skal jeg opleve i Californien?

Uanset om du rejser på egen hånd eller med familie og venner, får du her en oversigt over de byer i Californien, der har det største udvalg af feriehuse til den perfekte storbyferie:

 • Los Angeles: 6.124 feriehuse
 • Santa Monica: 3.742 feriehuse
 • San Diego: 5.323 feriehuse
 • Santa Barbara: 867 feriehuse
 • San Francisco: 1.732 feriehuse

Brug søgefeltet for at se udvalget af ledige ferieboliger i andre byer.

Kan jeg finde en feriebolig, der er nem at komme til, når jeg rejser med fly til Californien?

Ja, selvfølgelig. HomeAways udlejere tilbyder et stort udvalg af ferieboliger i nærheden af lufthavne. Blandt lufthavne med et stort udvalg af ferieboliger i Californien finder du:

 • Big Bear City Airport (L35): 2.755 ferieboliger
 • Ontario, Californien (ONT-Los Angeles - Ontario Internationale Lufthavn): 195 ferieboliger
 • Eureka, CA (EKA-Murray Field): 220 ferieboliger

Brug søgefeltet for at se udvalget af ledige ferieboliger i nærheden af andre lufthavne.

Hvad er de mest populære seværdigheder at overnatte i nærheden af i Californien?

HomeAway tilbyder en lang række ferieboliger i nærheden af spændende seværdigheder i Californien. De mest populære seværdigheder, som HomeAways feriegæster besøger på en ferierejse eller et weekendophold, er:

 • Venice Beach: 5.443 ferielejligheder
 • The Venice Beach House: 1.030 ferielejligheder
 • Toscana Country Club: 7.189 ferielejligheder
 • Disneyland®: 2.719 ferielejligheder
 • Costa Mesa Country Club: 3.170 ferielejligheder

Der er også en lang række andre seværdigheder i Californien, som du kan finde en feriebolig i nærheden af på HomeAway. Du skal bare skrive den ønskede destination i søgefeltet og finde det helt rigtige feriehus blandt udvalget.

Ferie i Californien

Californien er kendt som "the Golden State" og er et fantastisk sted at holde USA-ferie.  Her er der oplevelser, aktiviteter og underholdning til alle og man bør mindst bruge et par uger på at lære denne skønne stat at kende. Californien ligger ved vestkysten af USA ved Stillehavet og deler grænse med staterne Arizona og Oregon. Landskabet i Californien er så varieret at ferie i en feriebolig i een del af staten kan virke som om du er i et helt andet land end hvis du holder ferie i en feriebolig, der ligger blot få kilometer væk, da Californien både omfatter Sierra Nevada bjergene, den tropiske kyst ved San Diego, ørkener og Death Valley og de kendte storbyer Los Angeles og San Francisco.

Ferieaktiviteter og seværdigheder i Californien

Strandene i Californien er et kapitel for sig og der bor mange sportsentusiaster ved kysten.  Der dyrkes næsten alle former for vandsport i Californien og betingelserne er helt i top.  Vandre- og trekkingture inde i landet er ligeledes en stor oplevelse.  Lejer du en feriebolig ved Lake Tahoe, Yosemite National Park eller ved Mono Lake har du det ideelle udgangspunkt for udendørs aktiviteter og for at nyde den enestående natur i Californien. Landskaberne i Californien er nogle af de mest varierede og utrolige i verden, fra redwood skovene til de sneklædte tinder i Sierra Nevada bjergene og fra Yosemite National Parks fantastiske landskaber, der er formet af gletsjere, til de store ørkenområder, og fra strandene ved kysten til de frodige vinmarker i Napa Valley.

Ferie i en feriebolig i Californien er også særdeles velegnet til en familieferie.  Børn (og voksne) får store oplevelser i de mange forlystelsesparker, der især ligger i den sydlige del af Californien, herunder Disneyland, Six Flags Magic Mountain, Universal Studios, Sea World og San Diego Zoo, der er kendt verden over.

Rejsermål i Californien


Ved San Francisco Bay ligger byerne San Francisco, San Jose og Oakland, der alle er rigtige feriedestinationer.  Holder du ferie i San Francisco Bay området, skal du selvfølgelig se den storslåede Golden Gate Bridge, der er områdets vartegn. Selve San Francisco er kendt som en af de mest liberale byer i USA, og her trives hippier, bøsser og lesbiske og mange andre, der har valgt at leve lidt anderledes end den almindelige amerikaner.  Der er enormt meget at opleve under en ferie i en feriebolig i San Francisco:  Den tidligere fængselsø Alcatraz, hippierne i Haight Ashbury, kabelsporvognene, søløverne ved Pier 39, Chinatown, Fisherman's Wharf og de victorianske huse i Pacific Heights.

Los Angeles-området tiltrækker turister fra hele verden.  Nogle drømmer om at blive stjerner, mens andre blot ønsker at få et glimt af kendte skuespillere og derfor lejer mange en feriebolig i Hollywood, men der er meget andet at se i Los Angeles-området. 

Orange County eller blot O.C. ligger i hjertet af Sydcalifornien og er et dejligt område med sol, sand, hav og alt det gode her i livet.  Her ligger også Disneyland, så vil du besøge den eller andre af forlystelsesparkerne i det sydlige Californien, er Orange County et oplagt sted at leje en ferielejlighed eller et feriehus. 

Vejret i Californien

Da Californien strækker sig over et langt stykke af USAs vestkyst varierer klimaet meget.  Death Valley i Californien er det varmeste sted på jorden, men længere nordpå i staten trives kølige, fugtige skove som de fantastiske redwood regnskove på den nordlige del af Californiens kyst.  I gennemsnit har Californien dog 354 solskindage om året! 

Flybilletter til Californien

Der er internationale lufthavne i Los Angeles (LAX), San Francisco (SFO), San Diego (SAN), Oakland (OAK) og San Jose (SJC), så det er nemt at komme til en feriebolig i Californien.  Man bør dog undersøge de forskellige muligheder, sammenligne priser og find gode tilbud på billige flybilletter gennem en af de mange søgemaskiner på nettet

Udforsk destinationer i området omkring Californien

Los Angeles
6.124 ferieboliger
Santa Monica
3.742 ferieboliger
San Diego
5.323 ferieboliger
Santa Barbara
867 ferieboliger
San Francisco
1.732 ferieboliger
Malibu
2.090 ferieboliger
Anaheim
1.241 ferieboliger
Napa
906 ferieboliger
Temecula
363 ferieboliger
Carmel-by-the-Sea
740 ferieboliger
Westlake Village
1.775 ferieboliger
West Hollywood
4.455 ferieboliger
Marina del Rey
1.530 ferieboliger
Palm Springs
6.068 ferieboliger
Manhattan Beach
1.601 ferieboliger
Encinitas
2.229 ferieboliger
Sausalito
1.362 ferieboliger
Laguna Beach
2.171 ferieboliger
Beverly Hills
3.051 ferieboliger
Sonora
635 ferieboliger