Hvor skal jeg overnatte nær Perugia, IT?

Vores annoncer i 2019 tilbyder et stort udvalg af 3.934 ferieboliger nær Perugia. Fra 753 Feriehuse til 778 Villaer – du kan finde unikke ferieboliger til et uforglemmeligt ophold med familie og venner. På HomeAway finder du det bedste sted at overnatte nær Perugia på en længere ferie eller et hyggeligt weekendophold.

Hvilke destinationer er de mest populære i Perugia?

Der er mange skønne steder at besøge på en længere ferie eller et hurtigt weekendophold i Perugia. De mest populære destinationer blandt HomeAways feriegæster er:

 • Trasimenosøen: 2.745 ferieboliger
 • Umbertide: 1.955 ferieboliger
 • Citta di Castello: 2.465 ferieboliger
 • Assisi: 1.110 ferieboliger
 • Gubbio: 1.216 ferieboliger

HomeAway giver dig også mulighed for at udforske en række andre populære destinationer i Perugia! Brug søgefeltet for at se udvalget af ledige ferielejligheder på andre populære destinationer.

Hvilke større byer skal jeg opleve i Perugia?

Uanset om du rejser på egen hånd eller med familie og venner, får du her en oversigt over de byer i Perugia, der har det største udvalg af feriehuse til den perfekte storbyferie:

 • Umbertide: 1.955 feriehuse
 • Citta di Castello: 2.465 feriehuse
 • Assisi: 1.110 feriehuse
 • Gubbio: 1.216 feriehuse
 • Perugia: 2.539 feriehuse

Brug søgefeltet for at se udvalget af ledige ferieboliger i andre byer.

Hvad er de mest populære seværdigheder at overnatte i nærheden af i Perugia?

HomeAway tilbyder en lang række ferieboliger i nærheden af spændende seværdigheder i Perugia. De mest populære seværdigheder, som HomeAways feriegæster besøger på en ferierejse eller et weekendophold, er:

 • Piazza del Comune: 1.645 ferielejligheder
 • Santa Maria delle Rose: 1.644 ferielejligheder
 • Piazza San Benedetto: 274 ferielejligheder
 • Palazzo della Penna: 2.735 ferielejligheder
 • Torre Comunale: 2.564 ferielejligheder

Der er også en lang række andre seværdigheder i Perugia, som du kan finde en feriebolig i nærheden af på HomeAway. Du skal bare skrive den ønskede destination i søgefeltet og finde det helt rigtige feriehus blandt udvalget.

Ferie i Perugia, Italien

Perugia provinsen i Umbrien i Italien en kunstnerisk og kulturel lækkerbidsken. Italiens grønne hjerte har en utrolig smuk natur med frodige dale og forrevne bakkelandskaber. Perugia bliver ofte overset af rejsende, der er på vej mod Firenze eller Cortona, hvilket er synd, da Perugia er så smuk en provins og huser mange kulturelle og kunstneriske perler. Under en ferie i en feriebolig i Perugia kan du ikke blot opleve denne dejlige region, men også komme tæt på det autentiske italienske liv og nyde det gode køkken i denne uspolerede italienske provins.

Ferieaktiviteter under en ferie i Perugia, Italien

Perugia oser af historie med mange vigtige fund, ruiner og en kulturel arv fra etruskernes og romernes tid samt middelalderen og renæssancen. Den gamle bydel med sine smalle gade har et skønt flair og talrige kulturseværdigheder, heriblandt Arco Etrusco, en port fra det 3. århundrede f.Kr., den middelalderlige Fontana Maggiore, der af peruginerne betragtes som verdens smukkeste springvand, Palazzo dei Priori (rådhuset) der huser Umbriens nationalgalleri, en romersk akvædukt og imponerende kirker såsom Tempio de San Michele Arcangelo fra det 5.-6 århundrede. I centrum af den gamle bydel ligger Corso Vannucci med mange forretninger og caféer.

Perugia er også et paradis for vandrere. Her findes mulighed for lange, korte, romantiske, usædvanlige eller krævende vandreture i hele provinsen, hvor man kan opleve den skønne natur på nært hold. Holder du ferie i et feriehus eller en ferielejlighed i Perugia har du frihed til at få mest ud af din vandreferie i Perugia og se og gøre nøjagtig hvad du vil.

Der afholdes en del festivaler i Perugia og i juli er der stor efterspørgsel efter ferieboliger i Perugia, for her finder Umbria Jazz sted, der er en af de største og mest kendte jazzfestivaler i verden. I september afholdes Sagra Musicale Umbra.

Seværdigheder i Perugia, Italien

Som nævnt er selve byen Perugia et storslået center for kunst og kultur. Perugias mest kendte bysbarn er maleren Pietro Vannucci, kaldet Perugino, der levede fra 1446 til 1524. I Palazzo dei Priori kan man i Collegio del Cambio se nogle af hans freskoer. Pladsen Piazza IV Novembre er centrum i byen og regnes for en af de smukkeste pladser i Italien. Herfra kan man spadsere til de etruskiske bymure og den gamle bydel.

Torgiano er en dejlig by fra middelalderen med imponerende bymure og fæstningsværker. Her findes et interessant vinmuseum, der kan hjælpe dig til at vælge de vine du vil smage under et ophold i en feriebolig i Perugia.

Corciano er en by fra renæssancen med mange renæssancebygninger og kunstværker. Hvert år afholdes renæssancefestivalen "Festival de Corciano" i august måned.

Vejret i Perugia, Italien

Perugia har et varieret klima med varme somre, hvor den daglige gennemsnitstemperatur i juli og august ligger ved 30?C. Sommeren varer fra juni til slutningen af september, hvor temperaturen kommer under 25?C om dagen. Vinteren er mild med dagtemperaturer omkring 10?C i december og januar.

Flybilletter til Perugia, Italien

St. Egidio lufthavnen i Perugia (PEG) ligger centralt i Umbrien. Sammenlign priser og find gode tilbud på billige flybilletter gennem en af de mange søgemaskiner på nettet. Mange vælger at tage på kør selv ferie til Perugia.