AsyncDestinationUrgency
AsyncDestinationInfographic
AsyncDestinationInfographic
AsyncDestinationInfographic
AsyncDestinationInfographic
AsyncExploreBookEnjoy
AsyncExploreBookEnjoy
AsyncExploreBookEnjoy
Destinationsguide

Rejs til charmerende Mykonos

Strandene og andre udendørs omgivelser skaber en indbydende atmosfære i Mykonos. Denne romantiske by er kendt for sine muligheder for at tage på sejlture, sine barer og sine caféer. Udforsk populære seværdigheder som Panagia Paraportiani og Mykonos' vindmøller. Mange af vores ferieboliger har både fuldt udstyret køkken, en rummelig opholdsstue og nogle gange endda et boblebad, så du kan nyde en afslappet ferie.

Vejret

Vejret i Mykonos

I Mykonos er der blandt andet mulighed for sejlads. Har du planer om en ferie med godt vejr, så er juli, august, juni og september årets varmeste måneder med en gennemsnitlig temperatur på 27°C.

Naturseværdigheder

Oplev strande og andre naturskønne seværdigheder i Mykonos

Uanset om du er på jagt efter spændende udendørs aktiviteter eller bare vil nyde de smukke omgivelser, er Mykonos et fantastisk sted at nyde den smukke natur. Dette er nogle få af områdets mest betagende naturlige seværdigheder, som alle ligger mindre en 50 km fra byens centrum:

  • Paradise Strand (4,7 km)
  • Super Paradise Beach (4,9 km)
  • Megali Ammos Strand (0,8 km)
  • Tourlos Beach (1,6 km)
  • Ornos Strand (2,7 km)
  • Agios Stefanos Strand (2,7 km)
Transport

Sådan kommer du til og omkring i Mykonos

Flyv til Mykonos (JMK-Mykonos Island National), som er den nærmeste lufthavn og som ligger 2 km fra byens centrum. Hvis du ikke kan finde en flyafgang, der passer til din rejse, kan du flyve til Ermoupolis (JSY-Syros Island National), som ligger 33,8 km væk.

Hvor skal jeg overnatte nær Mykonos, GR?

Vores annoncer i 2020 tilbyder et stort udvalg af 1.169 ferieboliger nær Mykonos. Fra 804 Villaer til 172 Feriehuse – du kan finde unikke ferieboliger til et uforglemmeligt ophold med familie og venner. På HomeAway finder du det bedste sted at overnatte nær Mykonos på en længere ferie eller et hyggeligt weekendophold.