Destinationsguide

Find den perfekte feriebolig til dit ophold i Chamberet

Nyd blandt andet monumenter og andre attraktioner i Chamberet. Denne by er et trækplaster for mange med sine parker. Mange af vores ferieboliger har både udendørs areal, separat spiseplads og fuldt udstyret køkken, så du kan lave lækre hjemmelavede måltider.

Transport

Transport til og i Chamberet

Flyv til Limoges (LIG-Limoges Intl.), som er den nærmeste lufthavn og som ligger 51,1 km fra byens centrum. Hvis du ikke kan finde en flyrejse, der passer ind i dine planer, kan du flyve til Brive-la-Gaillarde (BVE-Brive - Vallée de la Dordogne), som ligger 54,1 km væk.

Hvor skal jeg overnatte nær Chamberet, FR?

Vores annoncer i 2019 tilbyder et stort udvalg af 73 ferieboliger nær Chamberet. Fra 27 Feriehuse til 6 Ferielejligheder – du kan finde unikke ferieboliger til en uforglemmelig ferie eller et hyggeligt weekendophold med familie og venner. På HomeAway finder du det bedste sted at overnatte nær Chamberet.

Hvad er de mest populære seværdigheder at overnatte i nærheden af på en rejse til Chamberet?

HomeAway tilbyder en lang række ferieboliger i nærheden af spændende seværdigheder i Chamberet. De mest populære seværdigheder, som HomeAways feriegæster overnatter i nærheden af, er:

  • Skt. Dulcets Kirke: 158 feriehuse
  • Chamberet Arboret: 167 feriehuse
  • Vigeois Station: 326 feriehuse
  • Insektbyen: 132 feriehuse
  • Masseret Ville Station: 205 feriehuse

Der er også en lang række andre seværdigheder i Chamberet, som du kan finde en feriebolig i nærheden af på HomeAway. Brug søgefeltet for at se udvalget af ledige ferieboliger i nærheden af din foretrukne seværdighed.

Kan jeg leje Feriehuse i Chamberet?

Ja, selvfølgelig. HomeAway tilbyder 27 Feriehuse i Chamberet. Blandt andre populære typer af ferieboliger i Chamberet finder du:

  • Ferielejligheder: 6 ferieboliger
  • Træhytter: 13 ferieboliger
  • Sommerhuse: 13 ferieboliger

Men du kan også nyde et fantastisk ophold i en af de andre slags ferieboliger, herunder Bungalower og mange andre.

Kan jeg finde en feriebolig med pool i Chamberet?

Ja, du kan vælge din foretrukne feriebolig med pool blandt vores 31 ferieboliger med pool i Chamberet. Brug søgefeltet for at se udvalget af ledige ferieboliger.

    Udforsk destinationer i området omkring Chamberet