Destinationsguide

Nyd et ophold i rolige Parigné

Opdag Parignés unikke charme med et ophold i et feriehjem. Denne afslappede og imødekommende by lokker besøgende til med sine muligheder for at tage på rideture og sine restauranter. Har du brug for mere plads til en ferie med familien, vennerne eller blot til et romantisk ophold? Ferieboliger har ofte både separat spiseplads og rummelige stuer.

Aktiviteter

Sightseeing i og omkring Parigné

Håber du på at finde ting at se i området? Bevæg dig ud af din hyggelige feriebolig, og udforsk alt, hvad Parigné har at byde på. Her er nogle af de største attraktioner, som ligger højst 50 km fra bymidten:

  • Ange Michel Forlystelsespark (15,9 km)
  • Domaine du Coquerel (22,7 km)
Transport

Kom omkring i Parigné

Flyv til Rennes (RNS-Saint-Jacques), som er den nærmeste lufthavn og som ligger 55,8 km fra byens centrum.

Hvor skal jeg overnatte nær Parigné, FR?

Vores annoncer i 2019 tilbyder et stort udvalg af 70 ferieboliger nær Parigné. Fra 28 Feriehuse til 3 Ferielejligheder – du kan finde unikke ferieboliger til et uforglemmeligt ophold med familie og venner. På HomeAway finder du det bedste sted at overnatte nær Parigné på en længere ferie eller et hyggeligt weekendophold.

Hvad er de mest populære seværdigheder at overnatte i nærheden af på en rejse til Parigné?

HomeAway tilbyder en lang række ferieboliger i nærheden af spændende seværdigheder i Parigné. De mest populære seværdigheder, som HomeAways feriegæster overnatter i nærheden af, er:

  • Vitre Chateau: 58 feriehuse
  • Port-Brillet Station: 67 feriehuse
  • Biskoppens Have: 1.063 feriehuse
  • Scriptorial d'Avranches-museet: 1.075 feriehuse
  • Saint-Hilaire Kirke: 498 feriehuse

Der er også en lang række andre seværdigheder i Parigné, som du kan finde en feriebolig i nærheden af på HomeAway. Brug søgefeltet for at se udvalget af ledige ferieboliger i nærheden af din foretrukne seværdighed.

Kan jeg leje Feriehuse i Parigné?

Ja, selvfølgelig. HomeAway tilbyder 28 Feriehuse i Parigné. Blandt andre populære typer af ferieboliger i Parigné finder du:

  • Ferielejligheder: 3 ferieboliger
  • Træhytter: 24 ferieboliger
  • Sommerhuse: 24 ferieboliger

Men du kan også nyde et fantastisk ophold i en af de andre slags ferieboliger, herunder Bungalower og mange andre.

Kan jeg finde en feriebolig med pool i Parigné?

Ja, du kan vælge din foretrukne feriebolig med pool blandt vores 18 ferieboliger med pool i Parigné. Brug søgefeltet for at se udvalget af ledige ferieboliger.