Find det bedste sted i Alhama de Granada

Hvor skal jeg overnatte nær Alhama de Granada, ES?

Vores annoncer i 2018 tilbyder et stort udvalg af 2.781 ferieboliger nær Alhama de Granada. Fra 1.423 bungalower til 1.061 ferielejligheder – find unikke ferieboliger til et uforglemmeligt ophold med familie og venner nær Alhama de Granada.

Hvilket område er bedst at overnatte i, når jeg rejser til Alhama de Granada?

Uanset om du rejser på egen hånd eller med familie og venner, får du her en oversigt over de områder med det største udvalg af ferieboliger til en længere ferie eller et weekendophold i Alhama de Granada:

 • Oasis del Capistrano: 528 ferieboliger
 • Urbanización Punta Lara: 112 ferieboliger
 • Urbanización Ladera del Mar: 109 ferieboliger
 • Chimenea: 780 ferieboliger
 • Camino de Ronda: 509 ferieboliger

Brug søgefeltet for at se udvalget af ledige ferielejligheder i andre bydele.

Hvad er de mest populære seværdigheder at overnatte i nærheden af på en rejse til Alhama de Granada?

HomeAway tilbyder en lang række ferieboliger i nærheden af spændende seværdigheder i Alhama de Granada. De mest populære seværdigheder, som HomeAways feriegæster overnatter i nærheden af, er:

 • Mayor de la Encarnación Kirke: 3.087 feriehuse
 • Nerja Strand: 3.659 feriehuse
 • Almuñécar Strand: 3.242 feriehuse
 • Burriana Strand: 3.551 feriehuse
 • Carabeo-stranden: 3.667 feriehuse

Der er også en lang række andre seværdigheder i Alhama de Granada, som du kan finde en feriebolig i nærheden af på HomeAway. Brug søgefeltet for at se udvalget af ledige ferieboliger i nærheden af din foretrukne seværdighed.

Kan jeg leje bungalower i Alhama de Granada?

Ja, selvfølgelig. HomeAway tilbyder 1.423 bungalower i Alhama de Granada. Blandt andre populære typer af ferieboliger i Alhama de Granada finder du:

 • Ferielejligheder: 1.061 ferieboliger
 • Bondegårde: 24 ferieboliger
 • Chateauer: 17 ferieboliger

Men du kan også nyde et fantastisk ophold i en af de andre slags ferieboliger, herunder slotte og mange andre.

Kan jeg finde en feriebolig med sauna i Alhama de Granada?

Ja, du kan vælge din foretrukne feriebolig med sauna blandt vores 22 ferieboliger med sauna i Alhama de Granada. Brug søgefeltet for at se udvalget af ledige ferieboliger.

  Udforsk den smukke kulisse søbredden udgør i Alhama de Granada

  Søen og det omkringliggende landskab sørger for en fredelig stemning, så du kan nyde dit feriehjem i Alhama de Granada. Rejsende, der besøger denne hyggeligeby, roser den for sine barer, sine muligheder for at windsurfe og sine muligheder for kajakroning. En feriebolig kan hjælpe med at fuldende dit ophold, og mange ferieboliger har både køkken og vaskemaskine.

  Seværdigheder i og omkring Alhama de Granada

  Leder du efter steder at besøge, mens du er i Alhama de Granada? Besøgende, der leder efter kulturelle oplevelser i nærheden, kan tage en tur til Bermejales Dam og Karma Guen Buddhistcenter eller tilbringe en interessant eftermiddag i Museo Arqueológico de Frigiliana eller Centro de Arte Contemporáneo de Vélez Málaga. For rigtigt at nyde udendørslivet kan du for eksempel besøge strandene El Morche Strand og Cenicero Strand eller grønne områder som Pozas de Santa Fé og Nerja Grotter. Har du lyst til at se en kamp eller et arrangement? Husk at købe billet til Indoor Padel Club Velez Malaga. Besøg Mayor de la Encarnación Kirke, El Alcazar Recreationa og Plaza Almijara under dit besøg i området. Du kan også overveje at besøge Bodegas Bentomiz, Iglesia Santa Ana eller Santa Catalina Kirke.