Hvor skal jeg overnatte nær Palace District, Skt. Petersborg?

Vores annoncer i 2018 tilbyder et stort udvalg af 342 ferieboliger nær Palace District. Fra 337 ferielejligheder til 4 bungalower – du kan finde unikke ferieboliger til en uforglemmelig ferie eller et hyggeligt weekendophold med familie og venner. På HomeAway finder du det bedste sted at overnatte nær Palace District.

Hvad er de mest populære seværdigheder at overnatte i nærheden af på en rejse til Palace District?

HomeAway tilbyder en lang række ferieboliger i nærheden af spændende seværdigheder i Palace District. De mest populære seværdigheder, som HomeAways feriegæster overnatter i nærheden af, er:

  • Marsmarken: 835 feriehuse
  • Skulpturmuseum: 835 feriehuse
  • Cigarmuseum: 826 feriehuse
  • Mussorgsky-opera- og balletteater: 837 feriehuse
  • Museum for sovjetiske arkadespil: 836 feriehuse

Der er også en lang række andre seværdigheder i Palace District, som du kan finde en feriebolig i nærheden af på HomeAway. Brug søgefeltet for at se udvalget af ledige ferieboliger i nærheden af din foretrukne seværdighed.

Kan jeg leje ferielejligheder i Palace District?

Ja, selvfølgelig. HomeAway tilbyder 337 ferielejligheder i Palace District. Blandt andre populære typer af ferieboliger i Palace District finder du:

  • Bungalower: 4 ferieboliger

Kan jeg finde en feriebolig med sauna i Palace District?

Ja, du kan vælge din foretrukne feriebolig med sauna blandt vores 1 ferieboliger med sauna i Palace District. Brug søgefeltet for at se udvalget af ledige ferieboliger.