Hvor skal jeg overnatte nær Port of Nice, Nice?

Vores annoncer i 2018 tilbyder et stort udvalg af 1.563 ferieboliger nær Port of Nice. Fra 1.509 Studios til 1.433 Ferielejligheder – du kan finde unikke ferieboliger til en uforglemmelig ferie eller et hyggeligt weekendophold med familie og venner. På HomeAway finder du det bedste sted at overnatte nær Port of Nice.

Hvilket område er bedst at overnatte i, når jeg rejser til Port of Nice?

Uanset om du rejser på egen hånd eller med familie og venner, får du her en oversigt over de områder med det største udvalg af ferieboliger til en længere ferie eller et weekendophold i Port of Nice:

 • Den gamle by: 1.328 ferieboliger
 • Haut de Cagnes: 123 ferieboliger
 • Pointe Croisette: 1.911 ferieboliger
 • Carre d'Or: 1.502 ferieboliger
 • Mont Boron: 804 ferieboliger

Brug søgefeltet for at se udvalget af ledige ferielejligheder i andre bydele.

Hvad er de mest populære seværdigheder at overnatte i nærheden af på en rejse til Port of Nice?

HomeAway tilbyder en lang række ferieboliger i nærheden af spændende seværdigheder i Port of Nice. De mest populære seværdigheder, som HomeAways feriegæster overnatter i nærheden af, er:

 • Nice Acropolis Kongres- og Udstillingscenter: 12.215 feriehuse
 • Nice, Frankrig: 12.301 feriehuse
 • Nice Havn: 12.342 feriehuse
 • Musee de Saint-Paul: 13.379 feriehuse
 • Eze-Sur-Mer Havn: 7.122 feriehuse

Der er også en lang række andre seværdigheder i Port of Nice, som du kan finde en feriebolig i nærheden af på HomeAway. Brug søgefeltet for at se udvalget af ledige ferieboliger i nærheden af din foretrukne seværdighed.

Kan jeg leje Studios i Port of Nice?

Ja, selvfølgelig. HomeAway tilbyder 1.509 Studios i Port of Nice. Blandt andre populære typer af ferieboliger i Port of Nice finder du:

 • Ferielejligheder: 1.433 ferieboliger
 • Feriehuse: 25 ferieboliger
 • Villaer: 19 ferieboliger

Kan jeg finde en feriebolig med pool i Port of Nice?

Ja, du kan vælge din foretrukne feriebolig med pool blandt vores 110 ferieboliger med pool i Port of Nice. Brug søgefeltet for at se udvalget af ledige ferieboliger.

  Ferie ved Nice havn / Port of Nice

  Nice er en af Sydfrankrigs smukkeste storbyer, og havneområdet i Nice er en oplevelse i sig selv. Se for eksempel de store færger fra blandt andet Korsika, som flyder stædigt og selvsikkert ind på havnepladsen, eller lad dig forføre af den vuggende lystbåd, der stille forlader Nice havn med blafrende sejl.

  Beliggenhed og historie ved Nice havn

  Den smukke, sydfranske by Nice har de perfekte vilkår for at du får det bedste ud af din ferielejlighed ved Nice havn. Nice befinder sig i den populære region Provence, der ligger op til den italienske grænse, og med den franske riviera løbende langs havnekanten bliver havneområdet i Nice ét af Sydfrankrigs absolut bedste valg, når det gælder en feriebolig under sydens sol. Med andre populære rejsemål og spændende turistattraktioner i umiddelbar nærhed, har du også det bedste udgangspunkt for en indholdsrig ferie, når du lejer en ferielejlighed i Nice.

  Seværdigheder nær din ferielejlighed ved Nice havn

  Nice er en by med utallige muligheder og utallige seværdigheder. Du får utroligt meget ud af at opleve byen på egen hånd, men du bør dog ikke snyde dig selv for en tur igennem Nices gamle bydel Vieux Nice, som ikke blot byder på historisk arkitektur, men også danner scene for hyggelige markeder og intime beværtninger. På vejen tilbage til havnen kan du gå forbi det smukke Colline du Château, hvor du kan se byen og rivieraen fra en af de smukkeste udsigter.

  Fritid, shopping og natteliv nær din feriebolig ved Nice havn

  Der er masser af muligheder for at gøre indkøb i Nice og i alle prisklasser. I den gamle bydel Vieux Nice finder du de små, særprægede butikker, hvorimod gaderne Avenue Suède, Rue Paradis og Avenue de Verdun byder på de top-luksuriøse, franske mærkevarebutikker. I Nice findes også Frankrigs næststørste afdeling af Paris' store varehus Galeries Lafayette.

  Udforsk destinationer i området omkring Port of Nice

  Cannes
  9.057 Feriendomizile
  Antibes
  10.881 Feriendomizile
  Menton
  1.342 Feriendomizile
  Vence
  5.994 Feriendomizile
  Villefranche-sur-Mer
  5.160 Feriendomizile
  Grasse
  9.100 Feriendomizile
  Cagnes-sur-Mer
  10.557 Feriendomizile
  Tourrettes-sur-Loup
  6.501 Feriendomizile
  Saint-Paul de Vence
  5.327 Feriendomizile
  Saint-Jeannet
  5.327 Feriendomizile
  Mougins
  7.001 Feriendomizile
  Cap d'Ail
  3.646 Feriendomizile
  Valbonne
  7.549 Feriendomizile
  Villeneuve-Loubet
  8.943 Feriendomizile
  Éze
  4.578 Feriendomizile
  Biot
  8.397 Feriendomizile
  Roquebrune-Cap-Martin
  3.230 Feriendomizile
  Châteauneuf
  8.745 Feriendomizile
  Ventimiglia
  646 Feriendomizile
  Saint-Jean-Cap-Ferrat
  4.164 Feriendomizile