Find det bedste sted i Vaucluse

Hvor skal jeg overnatte nær Vaucluse, FR?

Vores annoncer i 2018 tilbyder et stort udvalg af 6.072 ferieboliger nær Vaucluse. Fra 3.645 bungalower til 914 ferielejligheder – du kan finde unikke ferieboliger til en uforglemmelig ferie eller et hyggeligt weekendophold med familie og venner. På HomeAway finder du det bedste sted at overnatte nær Vaucluse.

Hvilke destinationer er de mest populære i Vaucluse?

Der er mange skønne steder at besøge på en længere ferie eller et hurtigt weekendophold i Vaucluse. De mest populære destinationer blandt HomeAways feriegæster er:

 • Avignon: 3.446 ferieboliger
 • Vaison-la-Romaine: 1.662 ferieboliger
 • Luberon: 6.717 ferieboliger
 • Bedoin: 1.773 ferieboliger
 • Orange: 2.014 ferieboliger

HomeAway giver dig også mulighed for at udforske en række andre populære destinationer i Vaucluse! Brug søgefeltet for at se udvalget af ledige ferielejligheder på andre populære destinationer.

Hvilke større byer skal jeg opleve i Vaucluse?

Uanset om du rejser på egen hånd eller med familie og venner, får du her en oversigt over de byer i Vaucluse, der har det største udvalg af feriehuse til den perfekte storbyferie:

 • Avignon: 3.446 feriehuse
 • Vaison-la-Romaine: 1.662 feriehuse
 • Bedoin: 1.773 feriehuse
 • Orange: 2.014 feriehuse
 • Carpentras: 2.600 feriehuse

Brug søgefeltet for at se udvalget af ledige ferieboliger i andre byer.

Kan jeg finde en feriebolig, der er nem at komme til, når jeg rejser med fly til Vaucluse?

Ja, selvfølgelig. HomeAways udlejere tilbyder et stort udvalg af ferieboliger i nærheden af lufthavne. Blandt lufthavne med et stort udvalg af ferieboliger i Vaucluse finder du:

 • Orange (XGO-Orange-Caritat Air Base): 4.728 ferieboliger
 • Avignon (AVN-Caumont): 5.934 ferieboliger
 • Montélimar (XMK): 1.161 ferieboliger

Brug søgefeltet for at se udvalget af ledige ferieboliger i nærheden af andre lufthavne.

Hvad er de mest populære seværdigheder at overnatte i nærheden af i Vaucluse?

HomeAway tilbyder en lang række ferieboliger i nærheden af spændende seværdigheder i Vaucluse. De mest populære seværdigheder, som HomeAways feriegæster besøger på en ferierejse eller et weekendophold, er:

 • Orange, Frankrig: 4.704 ferielejligheder
 • Provence Country Club: 6.449 ferielejligheder
 • Roussillion Okkerklipper: 4.842 ferielejligheder
 • Chateau de la Gardine: 5.428 ferielejligheder
 • Morières-lès-Avignon Station: 6.059 ferielejligheder

Der er også en lang række andre seværdigheder i Vaucluse, som du kan finde en feriebolig i nærheden af på HomeAway. Du skal bare skrive den ønskede destination i søgefeltet og finde det helt rigtige feriehus blandt udvalget.

Ferie i Vaucluse, Provence

Vaucluse er et bjergrigt departement i Provence i det sydlige Frankrig, hvor Mont Ventoux kan ses fra de fleste ferieboliger.  Dette landlige område væk fra kysten er præget af skov og landbrug og byder på forskelliger landskaber.  Det er dog helt sikkert, at en ferie i et feriehus eller en ferievilla i Vaucluse er en pragtfuld oplevelse af det landlige Provence, med kulinariske lækkerier og gode vine, og du kan vælge om du vil slappe af eller udforske området til fods, på cykel eller i bil. 

Seværdigheder i Vaucluse, Provence

Vaucluse har en lang og varieret historie og sporene kan ses i hele departementet:  Romerske ruiner, seværdigheder fra middelalderen, renaissancen og barokkens tid.  Der findes 53 museer i Vaucluse, der giver et spændende indblik i områdets historie, så man i endnu højere grad kan forstå og nyde det smukke landskab, der omgiver enhver feriebolig i Vaucluse.  Slottene i Comtal, Ansouis og Brantes er alle seværdige og vidner om forskellige perioder i Vaucluse´ historie.

Nogle af Frankrigs smukkeste landsbyer ligger i Vaucluse. Landsbyerne Aurel, Brantes, Crillon le Brave, Gordes, Lourmarin og Menerbes er virkelig et besøg værd under en ferie i Provence.

Apt er en lille charmerende markedsby, der blev grundlagt allerede år 150 f.Kr, med smalle stræder og idylliske huse.  En feriebolig her er et godt udgangspunkt for vandre- og cykelture, bl.a. på Luberon en Velo cykelstierne.  Der dyrkes også megen vin i området, og man bør prøve den lokale Cotes du Luberon.

Carpentras er ligeledes en gammel by med en spændende bykerne, og rig på historiske bygninger såsom St Siffrein katedralen, Porte d’Orange fra det 14. århundrede, Chateau des Comtes de Toulouse og en romersk triumfbue.

Menerbes ligger på et højdedrag med udsigt over et frodigt plateau.  Her findes de to eneste stendysser i Vaucluse, der til gengæld også er meget seværdige. 

Aktiv ferie i Vaucluse, Provence

Der findes 4000 km vandrestier, 700 km ridestier og 236 km cykelstier i Vaucluse, der fører igennem alle former for landskaber; bjerge, dale, sletter og vinmarker.  Der er ligeledes gode muligheder for ørredfiskeri i Rhone-floden og karpefiskeri i de 30 søer rundt om i Vaucluse.  Vaucluse er også et toprejsemål for klatreentusiaster, hvoraf mange vender tilbage år efter år.  Der findes tre topklasse golfbaner i Vaucluse og med et Provence golfpas kan du spille på alle tre.  Hvadenten du ønsker at holde ferie i Vaucluse for at slappe af med familien, tage på vandre- eller cykelture, fiske, spille golf eller klatre, vil du ikke blive skuffet.  Om vinteren er der mulighed for at stå på ski på Mont Ventoux. 

Provence er kendt for sine mange gode restauranter, bistroer og caféer, og for de bedste lokale landsbrugsprodukter i Frankrig, herunder også mange lækre lokale vine.

Festivalen i Avignon, der finder sted hvert år de sidste tre uger af juli, er den største begivenhed i Vaucluse. Den officielle festival finder sted på 20 forskellige spillesteder, men der optræder ialt omkring 450 shows og optrædende, så her er noget for enhver smag.

Rejser til Vaucluse, Provence

Lufthavnene i Marseille (MRS) og Nimes (FNI) ligger tæt på Vaucluse.   Sammenlign priser og find gode tilbud på flybilletter gennem en af de mange søgemaskiner på nettet. 

Seværdigheder i og omkring Vaucluse

Har du lidt tid til overs og søger efter oplevelser omkring Vaucluse? Gå ikke glip af vartegn som Cathedrale St-Siffrein og Chateauneuf-du-Pape samt unikke kulturelle højdepunkter som Musée du Petit Palais og Jean-Henri Fabre Museum. Hvis det er udendørsoplevelser, der står på dagsordenen, kan du for eksempel nyde den smukke natur i Fontaine-de-Vaucluse Kilder, Roussillion Okkerklipper og Mont Ventoux. Sjove steder at besøge i byen inkluderer blandt andet Château Kapel, Domaine de la Citadelle og Caveau du Gigondas. Mens du er i byen kan du overveje at besøge populære seværdigheder som Palais des Papes, Pont Saint-Bénézet eller Place de l'Horloge. Mens du er i byen, kan du også overveje at besøge populære seværdigheder som Orange-amfiteatret og Orange-triumfbuen.