Hvor skal jeg overnatte nær Veneto, IT?

Vores annoncer i 2019 tilbyder et stort udvalg af 9.307 ferieboliger nær Veneto. Fra 6.708 Studios til 6.697 Ferielejligheder – du kan finde unikke ferieboliger til en uforglemmelig ferie eller et hyggeligt weekendophold med familie og venner. På HomeAway finder du det bedste sted at overnatte nær Veneto.

Hvilke destinationer er de mest populære i Veneto?

Der er mange skønne steder at besøge på en længere ferie eller et hurtigt weekendophold i Veneto. De mest populære destinationer blandt HomeAways feriegæster er:

 • Garda: 3.112 ferieboliger
 • Lazise: 2.338 ferieboliger
 • Venedig: 3.792 ferieboliger
 • Bardolino: 3.552 ferieboliger
 • Bibione: 1.764 ferieboliger

HomeAway giver dig også mulighed for at udforske en række andre populære destinationer i Veneto! Brug søgefeltet for at se udvalget af ledige ferielejligheder på andre populære destinationer.

Hvilke større byer skal jeg opleve i Veneto?

Uanset om du rejser på egen hånd eller med familie og venner, får du her en oversigt over de byer i Veneto, der har det største udvalg af feriehuse til den perfekte storbyferie:

 • Garda: 3.112 feriehuse
 • Lazise: 2.338 feriehuse
 • Venedig: 3.792 feriehuse
 • Bardolino: 3.552 feriehuse
 • Bibione: 1.764 feriehuse

Brug søgefeltet for at se udvalget af ledige ferieboliger i andre byer.

Kan jeg finde en feriebolig, der er nem at komme til, når jeg rejser med fly til Veneto?

Ja, selvfølgelig. HomeAways udlejere tilbyder et stort udvalg af ferieboliger i nærheden af lufthavne. Blandt lufthavne med et stort udvalg af ferieboliger i Veneto finder du:

 • Belluno (BLX-Arturo dell'Oro): 257 ferieboliger
 • Cortina d'Ampezzo (CDF-Fiames): 799 ferieboliger
 • Verona (VRN-Valerio Catullo): 2.898 ferieboliger

Brug søgefeltet for at se udvalget af ledige ferieboliger i nærheden af andre lufthavne.

Hvad er de mest populære seværdigheder at overnatte i nærheden af i Veneto?

HomeAway tilbyder en lang række ferieboliger i nærheden af spændende seværdigheder i Veneto. De mest populære seværdigheder, som HomeAways feriegæster besøger på en ferierejse eller et weekendophold, er:

 • Zenato-vingården: 4.282 ferielejligheder
 • Messner Mountain Museum Dolomitterne: 473 ferielejligheder
 • Piazza Milano: 3.249 ferielejligheder
 • Dolomiti Bellunesi Nationalpark: 346 ferielejligheder
 • Piazza Mazzini: 3.290 ferielejligheder

Der er også en lang række andre seværdigheder i Veneto, som du kan finde en feriebolig i nærheden af på HomeAway. Du skal bare skrive den ønskede destination i søgefeltet og finde det helt rigtige feriehus blandt udvalget.

Ferie i Veneto, Italien

Veneto er en nordlig region i Italien, der strækker sig fra laguneområdet i Venedig til Dolomitterne. Veneto er en særdeles interessant region til en ferie i Italien.  De mange forskellige landskaber gør det muligt at holde mange forskellige typer ferie her.  Er man til bade- og strandferie finder man pragtfulde strande ved Adriaterhavskysten; er man mere til aktiv ferie kan man holde ferie i Dolomitterne og opleve de pragtfulde landskaber. 

En ferie i Veneto giver dig mulighed for at besøge nogle af Europas mest populære seværdigheder:  Venedig, Verona og Vicenza er alle blevet optaget på UNESCO’s liste over verdens kulturarv.

Det mest populære rejsemål i Veneto er Venedig. Byen består af 122 øer, 150 kanaler og 400 broer beliggende i en lavvandet lagune og Venedig er helt unik.  Her finder du en overflod af kunstnerisk og kulturel arv, og der er en helt speciel oplevelse at holde ferie i en feriebolig i selve Venedig.  De venetianske adelige havde også landejendomme, der blev tegnet af datidens berømteste arkitekter, og som havde store, pragtfulde haver.  Mange af disse "villaer", så som Villa Barboro og Villa Cornaro er nu åbne for offentligheden.  Lejer du en gondol, kan besøge mange af byens berømte seværdigheder som f.eks. Doge-paladset og San Marco pladsen. 

Aktiv ferie og seværdigheder i Veneto

Der findes 200 km sandstrande i Veneto, inklusive den reneste strand i Italien, Caorle.  Man finder et stort udbud af vandsport ved alle de forskellige strande ved Veneto-kysten, heriblandt  Lido de Jesolo. 

En del af Garda-søen ligger i Veneto, med byerne Lazise, Bardolino og Garda. Det er fredelige byer, hvor man kan holde en afslappet ferie med den smukkeste natur som baggrund.  Termalbadene i Abano og Montegrotto er kendt for deres helbredende virkning. 

Verona er sammen med Venedig den vigtigste seværdighed i Veneto.  Det romerske amfiteater er stadig næsten intakt og bliver brugt til opera- og teaterforestillinger om sommeren.  Middelalderarkitekturen, som f.eks. domkirken Basilica de San Zeno Maggiore, regnes for noget af det ypperste indenfor romansk arkitektur i  Italien.

Vicenza har den højeste koncentration af historiske bygninger i Italien og her finder man verdens ældste indendørs teater - Teatro Olimpico.  Byen er også kendt for sin guldsmedekunst, halvdelen af de guldsmykker, der fremstilles i Italien, bliver lavet i Vincenza. 

Padova/Padua og Treviso er også rige på historisk kunst. Padova er i dag allermest berømt for det fantastiske Scrovegni kapel, der i begyndelsen af 1300-tallet blev udsmykket af tidens mest nyskabende kunstner Giotto med 38 freskoer. I Treviso er det husenes facader, som i middelalderen blev smykket med farvestrålende freskoer, hvoraf mange er velbevarede idag.

Belluno er den nordligste del af Veneto og er en bjergrig provins med Belluno nationalpark.  Provinshovedstaden Belluno ligger majestætisk i bjergene med udsigt over den frodige Piave dal og landsbyerne, der ligger nærmest strøet ud over dalen.  I Belluno kan man stå på ski om vinteren.  Skisportsstedet Nevegal ligger tæt på og har gode pister og langrend.

Flybilletter til Veneto

Marco Polo lufthavnen (VCE) i Venedig er den mest centrale i Veneto. Se under de enkelte ferieboliger, hvilken lufthavn ejerne anbefaler. Sammenlign priser og find gode tilbud på billige flybilletter gennem en af de mange søgemaskiner på nettet.

Udforsk destinationer i området omkring Veneto

Garda
3.112 ferieboliger
Lazise
2.338 ferieboliger
Venedig
3.792 ferieboliger
Bardolino
3.552 ferieboliger
Bibione
1.764 ferieboliger
Verona
1.422 ferieboliger
Torri del Benaco
3.821 ferieboliger
Peschiera del Garda
2.285 ferieboliger
Lido di Jesolo
700 ferieboliger
Malcesine
1.762 ferieboliger
Caorle
2.072 ferieboliger
Lidoen i Venedig
2.655 ferieboliger
San Michele al Tagliamento
1.645 ferieboliger
Caprino Veronese
2.409 ferieboliger
San Pietro in Cariano
1.636 ferieboliger
Cortina d'Ampezzo
539 ferieboliger
Jesolo
603 ferieboliger
Cola
1.647 ferieboliger
Chioggia
691 ferieboliger
Torreglia
391 ferieboliger