Hvor skal jeg overnatte nær Mount Selwyn, NSW, AU?

Vores annoncer i 2018 tilbyder et stort udvalg af 8 ferieboliger nær Mount Selwyn. Fra 3 Feriehuse til 2 Hoteller – du kan finde unikke ferieboliger til et uforglemmeligt ophold med familie og venner. På HomeAway finder du det bedste sted at overnatte nær Mount Selwyn på en længere ferie eller et hyggeligt weekendophold.

Hvad er de mest populære seværdigheder at overnatte i nærheden af på en rejse til Mount Selwyn?

HomeAway tilbyder en lang række ferieboliger i nærheden af spændende seværdigheder i Mount Selwyn. De mest populære seværdigheder, som HomeAways feriegæster overnatter i nærheden af, er:

  • Tumut Golfklub: 27 feriehuse
  • Tamut and District Neighbourhood Centre: 27 feriehuse
  • Adelong Falls Guldmineruiner: 30 feriehuse
  • The Prince Alfred Bridge: 23 feriehuse
  • Blowering Dam: 50 feriehuse

Der er også en lang række andre seværdigheder i Mount Selwyn, som du kan finde en feriebolig i nærheden af på HomeAway. Brug søgefeltet for at se udvalget af ledige ferieboliger i nærheden af din foretrukne seværdighed.

Kan jeg leje Feriehuse i Mount Selwyn?

Ja, selvfølgelig. HomeAway tilbyder 3 Feriehuse i Mount Selwyn. Blandt andre populære typer af ferieboliger i Mount Selwyn finder du:

  • Hoteller: 2 ferieboliger

Kan jeg finde en feriebolig med internet/wi-fi i Mount Selwyn?

Ja, du kan vælge din foretrukne feriebolig med internet/wi-fi blandt vores 5 ferieboliger med internet/wi-fi i Mount Selwyn. Brug søgefeltet for at se udvalget af ledige ferieboliger.