Find det bedste sted i Telluride

Hvor skal jeg overnatte nær Telluride, CO, US?

Vores annoncer i 2018 tilbyder et stort udvalg af 1.248 ferieboliger nær Telluride. Fra 540 bungalower til 34 træhytter – du kan finde unikke ferieboliger til et uforglemmeligt ophold med familie og venner. På HomeAway finder du det bedste sted at overnatte nær Telluride på en længere ferie eller et hyggeligt weekendophold.

Hvad er de mest populære seværdigheder at overnatte i nærheden af på en rejse til Telluride?

HomeAway tilbyder en lang række ferieboliger i nærheden af spændende seværdigheder i Telluride. De mest populære seværdigheder, som HomeAways feriegæster overnatter i nærheden af, er:

 • Telluride Skisportsområde: 1.288 feriehuse
 • San Miguel County Courthouse: 1.246 feriehuse
 • Gold Hill Express-skilift: 1.438 feriehuse
 • Jed Wiebe-sporet: 1.244 feriehuse
 • Coonskin-skilift: 1.246 feriehuse

Der er også en lang række andre seværdigheder i Telluride, som du kan finde en feriebolig i nærheden af på HomeAway. Brug søgefeltet for at se udvalget af ledige ferieboliger i nærheden af din foretrukne seværdighed.

Kan jeg leje bungalower i Telluride?

Ja, selvfølgelig. HomeAway tilbyder 540 bungalower i Telluride. Blandt andre populære typer af ferieboliger i Telluride finder du:

 • Træhytter: 34 ferieboliger
 • Ferielejligheder: 15 ferieboliger
 • Hytter: 4 ferieboliger

Kan jeg finde en feriebolig med sauna i Telluride?

Ja, du kan vælge din foretrukne feriebolig med sauna blandt vores 90 ferieboliger med sauna i Telluride. Brug søgefeltet for at se udvalget af ledige ferieboliger.

  Nyd bjergene i Telluride

  Bjergene og floden udgør en smuk baggrund for Telluride. Denne by med sine muligheder for skiløb, sine vandreruter og sine festivaler tiltrækker adskillige besøgende, og det samme gør dens naturskønne og luksuriøse beliggenhed. En feriebolig kan hjælpe med at fuldende dit ophold, og mange ferieboliger har både køkken og vaskemaskine.

  Seværdigheder i og omkring Telluride

  Har du lidt tid til overs og søger efter oplevelser omkring Telluride? Gå ikke glip af kulturelle højdepunkter som Sheridan-operahuset, Telluride Historical Museum og Palm-teatret. Hvis det er udendørsoplevelser, der står på dagsordenen, kan du for eksempel nyde den smukke natur i Jud Wiebe-ruten, Sneffels Highline-spor og Town Park. Er du vinterentusiast, vil du måske sætte pris på at besøge for eksempel Telluride Skisportsområde, Silverton Mountain-skisportssted og Kendall Mountain-fritidsområde.

  Bear Creek Falls og Kilpacker Trail er blot et par interessante steder at besøge i området. Andre steder, du kan besøge i byen inkluderer Deep Creek-sporet, San Miguel County Courthouse og Mountain Village Gondola.