Destinationsguide

Vælg en feriebolig til dit ophold i Illmitz

Naturparkerne og det omkringliggende landskab sørger for en fredelig stemning, så du kan nyde dit feriehjem i Illmitz. Denne by har noget for enhver. Med en feriebolig får du et hjem væk fra hjemmet, og mange ferieboliger har både fuldt udstyret køkken og udendørsgrill, hvis du skulle få lyst til lidt hjemmelavet mad.

Aktiviteter

Oplevelser og attraktioner i og omkring Illmitz

Håber du på at finde oplevelser på ferien? Selvom det kan være fristende at blive i din hyggelige feriebolig hele dagen, så tag et smut ud, og oplev alt, der gør Illmitz til den perfekte feriedestination. Her er nogle af de mest populære seværdigheder, som ligger højst 50 km fra bymidten:

 • Märchenpark og Zoologisk Have (10,6 km)
 • Familypark (10,7 km)
Naturseværdigheder

Oplev de naturskønne seværdigheder i Illmitz

Uanset om du er vild med nye aktiviteter eller bare vil nyde de smukke omgivelser, kan du være sikker på at finde de perfekte omgivelser til din ferie i Illmitz. Dette er nogle få af områdets mest utrolige attraktioner, som alle ligger mindre en 50 km fra byens centrum:

 • Neusiedler Havnationalpark (0,8 km)
 • Potersdorf am See Strand (10,4 km)
Transport

Sådan kommer du til og omkring i Illmitz

Flyv til Wien (VIE-Wien Intl.), som er den nærmeste lufthavn og som ligger 42,8 km fra byens centrum. Hvis du ikke kan finde en flyafgang, der passer til din rejse, kan du i stedet booke en flyrejse til Bratislava (BTS-M.R.Stefanika), som ligger 53,7 km væk.

Hvor skal jeg overnatte nær Illmitz, AT?

Vores annoncer i 2019 tilbyder et stort udvalg af 51 ferieboliger nær Illmitz. Fra 18 Feriehuse til 28 Ferielejligheder – du kan finde unikke ferieboliger til et uforglemmeligt ophold med familie og venner. På HomeAway finder du det bedste sted at overnatte nær Illmitz på en længere ferie eller et hyggeligt weekendophold.

Hvad er de mest populære seværdigheder at overnatte i nærheden af på en rejse til Illmitz?

HomeAway tilbyder en lang række ferieboliger i nærheden af spændende seværdigheder i Illmitz. De mest populære seværdigheder, som HomeAways feriegæster overnatter i nærheden af, er:

 • Neusiedler Havnationalpark: 61 feriehuse
 • Østrigs Jødiske Museum: 82 feriehuse
 • Neusiedl am See Station: 63 feriehuse
 • Haydns Hus: 78 feriehuse
 • Rathausplatz: 64 feriehuse

Der er også en lang række andre seværdigheder i Illmitz, som du kan finde en feriebolig i nærheden af på HomeAway. Brug søgefeltet for at se udvalget af ledige ferieboliger i nærheden af din foretrukne seværdighed.

Kan jeg leje Feriehuse i Illmitz?

Ja, selvfølgelig. HomeAway tilbyder 18 Feriehuse i Illmitz. Blandt andre populære typer af ferieboliger i Illmitz finder du:

 • Ferielejligheder: 28 ferieboliger
 • Studios: 28 ferieboliger
 • Resorter: 3 ferieboliger

Men du kan også nyde et fantastisk ophold i en af de andre slags ferieboliger, herunder Både og mange andre.

Kan jeg finde en feriebolig med pool i Illmitz?

Ja, du kan vælge din foretrukne feriebolig med pool blandt vores 5 ferieboliger med pool i Illmitz. Brug søgefeltet for at se udvalget af ledige ferieboliger.