Destinationsguide

Vælg en feriebolig til dit ophold i Thenissey

Opdag Thenisseys unikke charme med et ophold i et feriehjem. Denne by har noget for enhver. Mange af vores ferieboliger har både udendørs areal, separat spiseplads og fuldt udstyret køkken, så du kan lave lækre hjemmelavede måltider.

Transport

Transportmuligheder til og omkring Thenissey

Rejser du med tog, så tag til Thenissey Station, som er hovedstationen.

Hvor skal jeg overnatte nær Thenissey, FR?

Vores annoncer i 2019 tilbyder et stort udvalg af 51 ferieboliger nær Thenissey. Fra 25 Feriehuse til 2 Ferielejligheder – du kan finde unikke ferieboliger til et uforglemmeligt ophold med familie og venner. På HomeAway finder du det bedste sted at overnatte nær Thenissey på en længere ferie eller et hyggeligt weekendophold.

Hvad er de mest populære seværdigheder at overnatte i nærheden af på en rejse til Thenissey?

HomeAway tilbyder en lang række ferieboliger i nærheden af spændende seværdigheder i Thenissey. De mest populære seværdigheder, som HomeAways feriegæster overnatter i nærheden af, er:

  • Thenissey Station: 154 feriehuse
  • Dijon-Prenois: 339 feriehuse
  • Alesia: 168 feriehuse
  • Montbard Station: 195 feriehuse
  • Semur-en-Auxois Station: 196 feriehuse

Der er også en lang række andre seværdigheder i Thenissey, som du kan finde en feriebolig i nærheden af på HomeAway. Brug søgefeltet for at se udvalget af ledige ferieboliger i nærheden af din foretrukne seværdighed.

Kan jeg leje Feriehuse i Thenissey?

Ja, selvfølgelig. HomeAway tilbyder 25 Feriehuse i Thenissey. Blandt andre populære typer af ferieboliger i Thenissey finder du:

  • Ferielejligheder: 2 ferieboliger
  • Træhytter: 9 ferieboliger
  • Sommerhuse: 9 ferieboliger

Men du kan også nyde et fantastisk ophold i en af de andre slags ferieboliger, herunder Bungalower og mange andre.

Kan jeg finde en feriebolig med pool i Thenissey?

Ja, du kan vælge din foretrukne feriebolig med pool blandt vores 5 ferieboliger med pool i Thenissey. Brug søgefeltet for at se udvalget af ledige ferieboliger.