Hvor skal jeg overnatte nær Lombardiet, IT?

Vores annoncer i 2019 tilbyder et stort udvalg af 11.028 ferieboliger nær Lombardiet. Fra 7.635 Ferielejligheder til 7.632 Studios – du kan finde unikke ferieboliger til en uforglemmelig ferie eller et hyggeligt weekendophold med familie og venner. På HomeAway finder du det bedste sted at overnatte nær Lombardiet.

Hvilke destinationer er de mest populære i Lombardiet?

Der er mange skønne steder at besøge på en længere ferie eller et hurtigt weekendophold i Lombardiet. De mest populære destinationer blandt HomeAways feriegæster er:

 • Livigno: 407 ferieboliger
 • Comosøen: 3.444 ferieboliger
 • Gardasøen: 5.224 ferieboliger
 • Milano: 2.316 ferieboliger
 • Limone sul Garda: 1.440 ferieboliger

HomeAway giver dig også mulighed for at udforske en række andre populære destinationer i Lombardiet! Brug søgefeltet for at se udvalget af ledige ferielejligheder på andre populære destinationer.

Hvilke større byer skal jeg opleve i Lombardiet?

Uanset om du rejser på egen hånd eller med familie og venner, får du her en oversigt over de byer i Lombardiet, der har det største udvalg af feriehuse til den perfekte storbyferie:

 • Livigno: 407 feriehuse
 • Limone sul Garda: 1.440 feriehuse
 • Sirmione: 3.036 feriehuse
 • Toscolano-Maderno: 2.898 feriehuse
 • Tignale: 1.817 feriehuse

Brug søgefeltet for at se udvalget af ledige ferieboliger i andre byer.

Kan jeg finde en feriebolig, der er nem at komme til, når jeg rejser med fly til Lombardiet?

Ja, selvfølgelig. HomeAways udlejere tilbyder et stort udvalg af ferieboliger i nærheden af lufthavne. Blandt lufthavne med et stort udvalg af ferieboliger i Lombardiet finder du:

 • Bergamo (BGY-Orio Al Serio): 563 ferieboliger
 • Milano (MXP-Malpensa Intl.): 763 ferieboliger
 • Como (QCM-Como Vandflyvestation): 2.481 ferieboliger

Brug søgefeltet for at se udvalget af ledige ferieboliger i nærheden af andre lufthavne.

Hvad er de mest populære seværdigheder at overnatte i nærheden af i Lombardiet?

HomeAway tilbyder en lang række ferieboliger i nærheden af spændende seværdigheder i Lombardiet. De mest populære seværdigheder, som HomeAways feriegæster besøger på en ferierejse eller et weekendophold, er:

 • Limone Sul Garda-haven: 2.838 ferielejligheder
 • Colere Ski Resort: 322 ferielejligheder
 • Carosello 3000 II Svævebane: 434 ferielejligheder
 • Livigno Ski Area: 469 ferielejligheder
 • Livigno-Tagliede Kabinelift: 465 ferielejligheder

Der er også en lang række andre seværdigheder i Lombardiet, som du kan finde en feriebolig i nærheden af på HomeAway. Du skal bare skrive den ønskede destination i søgefeltet og finde det helt rigtige feriehus blandt udvalget.

Ferie i Lombardiet, Norditalien

Lombardiet er den nordligste af de 20 regioner i Italien. Landskabet er meget varieret fra Alperne og Po-sletten til de smukke søer, og Lombardiet har fantastisk meget at byde på fra ferie i landlig idyl til aktiv ferie eller storbyferie i Milano.

Lombardiet er opdelt i tolv provinser: Milano, Como, Lecco, Lodi, Brescia, Mantova (Mantua), Cremona, Sondrio, Pavia, Varese, Monza og Bergamo. Hver provins har sit særpræg og egne attraktioner såsom storbyen Milano, Grand Prix i Monza, bjergene og skisporten i Sondrio samt cykling og golf i Brescia. En ferie i en feriebolig i Lombardiet giver alle muligheder for at få en individuel ferie med mange oplevelser.

Ferieaktiviteter og seværdigheder i Lombardiet, Italien

Der findes mange kunstskatte i Lombardiet, der kan tryllebinde enhver kunstinteresseret. Der findes fantastiske eksempler på romansk stil og arkitektur i enhver by i Lombardiet, og katedralen i Milano er et særligt fremragende eksempel. I Mantova / Mantua ligger biskoppens palads, det prægtige Pallazzo Ducale og Kastell San Giorgio med enestående kunstskatte: Flamske gobbeliner vævet efter udkast af Raffael i Appartamento degli Arazzi og Camera degli Sposi, brudekammeret, med vidunderlige freskoer af Andrea Mantegna fra 1474. Piazzaen i Bergamo er måske den smukkeste i Italien. 8 km nord for Pavia ligger de imponerende klosterbygninger Certosa di Pavia, der blev opført fra 1396. Kirke og kloster blev opført på foranledning af hertug Visconti og er meget rigt udsmykkede.

Comosøen og Lago Maggiore ligger begge i Lombardiet. Ved søernes breder kan man se smukke villaer og historiske haver og langs søerne finder man flere små, idylliske landsbyer, mens Alpernes sneklædte tinder danner en fantastisk baggrund.

De smukke landskaber i Lombardiet indbyder til spadsere- og vandreture gennem frodige dale, blomstrende enge, skovklædte bakker og til Italiens største vandfald ved Vagli. Der findes en del udmærkede golfbaner i Lombardiet, der er åbne for gæstespillere.

Vejret i Lombardiet, Italien

Klimaet i Lombardiet er præget af sommertemperaturer omkring 28°C om dagen. Vintertemperaturen varierer meget i Lombardiet. I de højere områder ligger der sne og skisport er populært.

Flybilletter til Lombardiet, Italien

Det er nemt at komme til en feriebolig eller anden form for overnatning i Lombardiet. Der findes flere lufthavne i Lombardiet, omkring Milano: Linate (LIN), Malpensa (MXP) og Bergamo (SWK). Sammenlign priser og find gode tilbud på flybilletter gennem en af de mange søgemaskiner på nettet.

Udforsk destinationer i området omkring Lombardiet

Livigno
407 ferieboliger
Limone sul Garda
1.440 ferieboliger
Sirmione
3.036 ferieboliger
Toscolano-Maderno
2.898 ferieboliger
Tignale
1.817 ferieboliger
Menaggio
2.560 ferieboliger
Salò
2.984 ferieboliger
Manerba del Garda
3.165 ferieboliger
Toscolano Maderno
2.554 ferieboliger
Perledo
2.374 ferieboliger
Gargnano
2.549 ferieboliger
Ranco
1.248 ferieboliger
Milano
3.284 ferieboliger
Limone sul Garda
1.430 ferieboliger
Como
912 ferieboliger
Desenzano del Garda
2.873 ferieboliger
Lezzeno
2.183 ferieboliger
Santa Maria - Rezzonico
2.558 ferieboliger
Tronzano Lago Maggiore
791 ferieboliger
Bellagio
2.454 ferieboliger