Destinationsguide

Nyd havnefronten i Banff

Nyd blandt andet kultur, festivaler og monumenter, når du lejer en feriebolig i Banff. Denne afslappede by besnærer besøgende med sine muligheder for at tage på sejlture og sin kunstscene. Har du brug for mere plads til en ferie med familien, vennerne eller blot til et romantisk ophold? Ferieboliger har ofte både separat spiseplads og rummelige stuer.

Transport

Kom omkring i Banff

Den nærmeste lufthavn ligger i Aberdeen (ABZ), 53,6 km fra bymidten.

Hvor skal jeg overnatte nær Banff, GB?

Vores annoncer i 2019 tilbyder et stort udvalg af 208 ferieboliger nær Banff. Fra 96 Feriehuse til 6 Ferielejligheder – du kan finde unikke ferieboliger til et uforglemmeligt ophold med familie og venner. På HomeAway finder du det bedste sted at overnatte nær Banff på en længere ferie eller et hyggeligt weekendophold.

Hvad er de mest populære seværdigheder at overnatte i nærheden af på en rejse til Banff?

HomeAway tilbyder en lang række ferieboliger i nærheden af spændende seværdigheder i Banff. De mest populære seværdigheder, som HomeAways feriegæster overnatter i nærheden af, er:

  • Duff House: 207 feriehuse
  • Glendronach Distillery: 245 feriehuse
  • Glen Garioch Distillery: 155 feriehuse
  • Haddo House: 143 feriehuse
  • Leith Hall and Garden: 110 feriehuse

Der er også en lang række andre seværdigheder i Banff, som du kan finde en feriebolig i nærheden af på HomeAway. Brug søgefeltet for at se udvalget af ledige ferieboliger i nærheden af din foretrukne seværdighed.

Kan jeg leje Feriehuse i Banff?

Ja, selvfølgelig. HomeAway tilbyder 96 Feriehuse i Banff. Blandt andre populære typer af ferieboliger i Banff finder du:

  • Ferielejligheder: 6 ferieboliger
  • Træhytter: 96 ferieboliger
  • Sommerhuse: 96 ferieboliger

Men du kan også nyde et fantastisk ophold i en af de andre slags ferieboliger, herunder Bungalower og mange andre.

Kan jeg finde en feriebolig med pool i Banff?

Ja, du kan vælge din foretrukne feriebolig med pool blandt vores 4 ferieboliger med pool i Banff. Brug søgefeltet for at se udvalget af ledige ferieboliger.