Hvor skal jeg overnatte nær l'Alpe-d'Huez, Huez?

Vores annoncer i 2019 tilbyder et stort udvalg af 4.033 ferieboliger nær l'Alpe-d'Huez. Fra 3.267 Studios til 3.149 Ferielejligheder – du kan finde unikke ferieboliger til en uforglemmelig ferie eller et hyggeligt weekendophold med familie og venner. På HomeAway finder du det bedste sted at overnatte nær l'Alpe-d'Huez.

Hvilket område er bedst at overnatte i nær l'Alpe-d'Huez?

Uanset om du rejser med familie eller venner, får du her en oversigt over de områder med det største udvalg af ferieboliger til en længere ferie eller et weekendophold nær l'Alpe-d'Huez:

 • Bergers: 791 ferieboliger
 • Cognet: 850 ferieboliger
 • Viel-Alpe: 842 ferieboliger
 • Éclose-Ouest: 841 ferieboliger
 • Jeux: 856 ferieboliger

Brug søgefeltet for at se udvalget af ledige ferielejligheder i andre bydele.

Kan jeg leje Studios nær l'Alpe-d'Huez?

Ja, selvfølgelig. HomeAway har 3.267 Studios nær l'Alpe-d'Huez. Blandt andre populære typer af ferieboliger nær l'Alpe-d'Huez finder du:

 • Ferielejligheder: 3.149 ferieboliger
 • Skihytter: 449 ferieboliger
 • Feriehuse: 170 ferieboliger

Men du kan også nyde et dejligt ophold i en af de andre slags ferieboliger, herunder Bungalower og mange andre forskellige typer.

Kan jeg finde en feriebolig med pool nær l'Alpe-d'Huez?

Ja, du kan vælge din foretrukne ferielejlighed med pool blandt vores 1.150 ferielejligheder med pool nær l'Alpe-d'Huez. Brug søgefeltet for at se udvalget af ledige ferielejligheder.

  Kan jeg booke en feriebolig online nær l'Alpe-d'Huez?

  Ja, HomeAway tilbyder et udvalg af 4.030 ferieboliger nær l'Alpe-d'Huez, der kan bookes online, hvoraf 2.183 kan bookes med øjeblikkelig bekræftelse. Så vent ikke alt for længe – søg blandt HomeAways ferieboliger via søgefeltet, så du er klar til din næste rejse nær l'Alpe-d'Huez!

   Ferie i lejlighed i Alpe d’Huez

   Hvis du er på udkig efter en fantastisk skiferie, hvor du hygger med børnene på bløde bakker eller suser nedad sorte pister, er Alpe d’Huez en rigtig god mulighed. Her ved bjerget Pic Blanc får du masser af sol, da Alpe d’Huez har mere end 300 solskinsdage om året samt skiløb i verdensklasse.

   Alpe d’Huez er også et spændende sted at besøge i sommerhalvåret med et væld af arrangementer og aktiviteter, som tager dig og dine medrejsende ud på eventyr i bjergenes grønne natur. Hvad med at tage med lift op til Pic Blanc, hvorfra du kan se udover bjergmassivet Grandes Rousses eller prøve paraglidning og svæve udover bjergtoppene?

   Årets højdepunkt nær din feriebolig i Alpe d’Huez er uden tvivl, når de verdensberømte cykelatleter i Tour de France lægger vejen forbi og gennemfører Alpe d’Huez-etapen igennem områdets 21 hårnålesving. Cykelfans valfarter hertil fra hele Europa, og du kan selv prøve den svære etape eller køre offroad på mountainbike, hvis du har lyst.

   Om aftenen, hvad enten du har været afsted på ski, cykel eller blot slappet af i byens spa, kan du smage på Alpe d’Huez’ natteliv, som har ry for at være ekstra vildt og festligt. Tjek den lokale kalender, inden du lejer apartment i Alpe d’Huez, da du kan være heldig og ankomme, når der afholdes en af de mange orgelkoncerter eller børne- og kulturfestivaler, hvor alle må være med.

   Rejsen til din apartment i Alpe d’Huez

   Der er mange måder at komme til din ferielejlighed i Alpe d’Huez, og det er helt op til dig, om du vil køre ned igennem Europa i nattog, tage bilen eller gøre det på så kort tid som muligt og flyve til Lyon. Fra Lyon kan du tage tog eller bus til Grenoble og derfra benytte bussen til Alpe d’Huez. Det er selvfølgelig også muligt at leje bil i lufthavnen i Lyon, hvis du helt selv vil bestemme tempoet.

   Ved din feriebolig i Alpe d’Huez kører gratis busser dig rundt i byen, og bjergene er forbundet på kryds og tværs med skilifter, hvoraf en del også er åbne om sommeren.

   Sjov skiferie i Alpe d’Huez

   Med mere end 240 kilometer piste og 84 skilifter kommer du ikke til at kede dig, når du lejer apartment i Alpe d’Huez. Byen er kendt som et af de bedste skisportssteder i Europa med højtbeliggende pister og vilde offpiste-ruter fra bjergene Pic Blanc (3330 meter) og Dome des Petites Rousses (2808 meter). Sæsonen varer fra december til april, og flere af pisterne bliver vedligeholdt med snekanoner, så de er gode at køre på hele sæsonen.

   For de erfarne har Alpe d’Huez verdens længste, sorte piste på hele 16 kilometer kaldet ”Sarenne” og en vild, sort piste kaldet ”The Tunnel”, hvor du suser udfra en tunnel til en enormt stejl piste, der kræver uovertruffen teknik.

   Er du nybegynder eller har børn med på turen, kan du dog være helt rolig. Der er adskillige blå pister til begyndere i den østlige ende af Alpe d’Huez, og områdets 2 skiskoler tilbyder undervisning for 4 –årige og opefter, hvor der indgår leg og aktiviteter, så det er en sjov oplevelse at lære at stå på ski. Ydermere ligger begynderbakkerne dejligt tæt på selve byen, så i ikke skal så langt om morgenen for at komme i gang.

   Stedet tilbyder også en masse røde pister, som er spredt udover hele området, og hver tirsdag og torsdag er en af pisterne åben og oplyst om aftenen, så du kan stå på ski under stjernerne.

   Aktiviteter og oplevelser nær din ferielejlighed i Alpe d’Huez

   Får du lyst til at opleve andet end skiløb på din ferie i lejlighed i Alpe d’Huez, kan du blandt andet tage ud til dalens spektakulære isgrotte, hvor en verden af flotte isskulpturer venter dig. Hvert år inviteres dygtige kunstnere til at komme og kreere helt nye skulpturer, og resultatet er en utroligt smuk oplevelse.

   Snyd heller ikke dig selv for en tur op med kabelbane til toppen af bjerget Pic Blanc, hvorfra de lokale siger, du på en klar dag kan se en femtedel af hele Frankrig! Om dette er rigtigt kan diskuteres, men du får i hvert fald en fænomenal udsigt til landsbyer, natur og snedækkede bjergtoppe, som fortsætter langt ud i horisonten.

   I sommerhalvåret kan du skifte skiene ud med vandrestøvler eller en cykel og eventuelt give dig i kast med Tour de France-etapen, som fører dig rundt imellem bjergene. Området ved din lejlighed i Alpe d’Huez er især kendt for sine gode mountainbike-ruter, der byder på både nedstigninger, forhindringer og ruter til alle aldre.

   Når du får brug for at slappe af, har du valget imellem byens svømmehal med opvarmede, indendørs svømmebassiner og områdets spabade, hvor du bliver forkælet til den store guldmedalje med skønhedsbehandlinger og massage.

   Kulinariske oplevelser og natteliv ved din feriebolig i Alpe d’Huez

   Du ikke lede længe efter et sted at få en god middag nær din ferielejlighed i Alpe d’Huez, da byen vrimler med gode restauranter, som byder på både internationale og alpinske retter. Især retter som traditionel ostefondue og raclette er utroligt populære, og fælles for alle traditionelle retter her er, at de er lavet med robuste råvarer, der ligger godt i maven og giver energi, og ost indgår ofte i maden.

   Som et førsteklasses skisportssted er der selvfølgelig gang i nattelivet, og når du er færdig med at stå på ski, behøver du ikke engang bevæge dig ned fra løjperne for at komme i gang med festen. Ved siden af en af pisterne ligger nemlig baren La Folie Douce, som åbner tidligt om eftermiddagen og har livemusik, indtil lifterne lukker. Derefter kan du fortsætte festen nede i byen på en af de mange barer og diskoteker, som for eksempel skøre Freeride Café, hvor en rutsjebane leder dig hen til toilettet, og natklubben L’Igloo, der byder på vilde temafester.