Hvor skal jeg overnatte nær Florida, US?

Vores annoncer i 2019 tilbyder et stort udvalg af 123.719 ferieboliger nær Florida. Fra 50.676 Ferielejligheder til 40.228 Feriehuse – du kan finde unikke ferieboliger til en uforglemmelig ferie eller et hyggeligt weekendophold med familie og venner. På HomeAway finder du det bedste sted at overnatte nær Florida.

Hvilke destinationer er de mest populære i Florida?

Der er mange skønne steder at besøge på en længere ferie eller et hurtigt weekendophold i Florida. De mest populære destinationer blandt HomeAways feriegæster er:

 • Kissimmee: 35.210 ferieboliger
 • Orlando: 36.199 ferieboliger
 • Miami Beach: 3.930 ferieboliger
 • Miami: 4.983 ferieboliger
 • Fort Lauderdale: 4.966 ferieboliger

HomeAway giver dig også mulighed for at udforske en række andre populære destinationer i Florida! Brug søgefeltet for at se udvalget af ledige ferielejligheder på andre populære destinationer.

Hvilke større byer skal jeg opleve i Florida?

Uanset om du rejser på egen hånd eller med familie og venner, får du her en oversigt over de byer i Florida, der har det største udvalg af feriehuse til den perfekte storbyferie:

 • Kissimmee: 35.210 feriehuse
 • Orlando: 36.199 feriehuse
 • Miami Beach: 3.930 feriehuse
 • Miami: 4.983 feriehuse
 • Fort Lauderdale: 4.966 feriehuse

Brug søgefeltet for at se udvalget af ledige ferieboliger i andre byer.

Kan jeg finde en feriebolig, der er nem at komme til, når jeg rejser med fly til Florida?

Ja, selvfølgelig. HomeAways udlejere tilbyder et stort udvalg af ferieboliger i nærheden af lufthavne. Blandt lufthavne med et stort udvalg af ferieboliger i Florida finder du:

 • Orlando, FL (SFB-Orlando Sanford Intl.): 406 ferieboliger
 • Fort Lauderdale, FL (FLL-Fort Lauderdale - Hollywood Intl.): 5.756 ferieboliger
 • St. Petersburg, FL (PIE-St. Petersburg-Clearwater Intl.): 7.193 ferieboliger

Brug søgefeltet for at se udvalget af ledige ferieboliger i nærheden af andre lufthavne.

Hvad er de mest populære seværdigheder at overnatte i nærheden af i Florida?

HomeAway tilbyder en lang række ferieboliger i nærheden af spændende seværdigheder i Florida. De mest populære seværdigheder, som HomeAways feriegæster besøger på en ferierejse eller et weekendophold, er:

 • Walt Disney World®: 37.506 ferielejligheder
 • Orlando, Florida, USA: 36.325 ferielejligheder
 • Kennedy Space Center Visitor Complex: 801 ferielejligheder
 • Highland Reserve golfklub: 37.303 ferielejligheder
 • Walt Disney World Resort Fantasia Gardens Miniature Golf Course: 37.504 ferielejligheder

Der er også en lang række andre seværdigheder i Florida, som du kan finde en feriebolig i nærheden af på HomeAway. Du skal bare skrive den ønskede destination i søgefeltet og finde det helt rigtige feriehus blandt udvalget.

Ferie i Florida

Man skulle tro at Florida, "the Sundshine State", blot er til for turisternes skyld. Masser af solskin, flotte hvide sandstrande, alle former for vandsport, nogle af verden s bedste golfbaner, storslåede og varierede landskaber, smukke nationalparker og verdensberømte forlystelsesparker gør en ferie i en feriebolig i Florida til en uforglemmelig oplevelse.  En ferie i Florida byder på noget for enhver smag om man rejser alene, med venner eller sammen med hele familien.

Ferieaktiviteter og seværdigheder i Florida

1,500 km indbydende hvide sandstrande, der hører til nogle af de bedste i USA, hvor strandene ved Vero Beach, Venice, Miami og Fort Myers hører til de bedste i Florida. Disse feriesteder ved Floridas kyst egner sig glimrende til en afslappende bad eferie, hvor man nyder solen, men byder også på meget andet.  Golfkystens varme vande er hjemsted for nogle af de bedste områder til lystfiskeri og man kan fiske fra marlin til barracuda fra stranden eller på dybshavsfiskerture, som der tilbydes mange af. Mulighederne for snorkling og dykning er talrige med dykkerture for begyndere, men også for meget øvede dykkere med dykninger i huler og til skibsvrag.

Holder du familieferie i Florida er der et kæmpe udbud af aktiviteter:  Hvem har ikke hørt om Disney World i Orlando, en af verdens største folystelsesparker. Daytona Beach, Universal Studios, the American Space Agency ved Cape Canaveral, Sea World, Busch Gardens og Typhoon Lagoon Water Park er blot nogle af de andre attraktioner i Florida.  Lejer du en ferielejlighed eller et feriehus i Florida har du den perfekte base og fleksibilitet til at se og prøve så mange forskellige ting som muligt.

Ferie i en feriebolig i Florida behøver ikke være ensbetydende med at du skal prøve forlystelser, der giver kæmpe sus i maven og ind i mellem også hvide knoer eller bare holde en badeferie.  Det indre af Florida består af nogle af det mest utrolige økosystemer i Amerika. Everglades, en af Floridas nationalparker på over 1,5 millioner hektarer, med mangrover, nåletræer og ahorntræer der deler sumplandskabet med alligatorer, rådyr, vaskebjørne, slanger, oddere og hundredevis af arter af planter og dyr, er de n eneste af sin slags i verden.  De mange vandveje omgivet af træer, store ferskvandssøer (hvor man kan fiske karper og aborrer), idylliske koralsands øer, et bakket landskab (med mange golfbaner i verdensklasse såsom Southern Dunes ved Haines City) og mangrover er sandelig også værd at udforske med udgangspunkt i en feriebolig i Florida. De pulserende, kosmopolitiske byer Miami, Fort Lauderdale, Palm Beach, Orlando, Sarasota og Naples byder også på mange spændende ferieoplevelser, så hvor man end holder ferie i Florida er der mange muligheder for at opleve nye og spændende ting.

Feriesteder i Florida

Davenport er et afslappet rejsemål, der ligger perfekt i forhold til de mange ude ndørs aktiviteter Florida byder på:  fra golf til lystfiskeri, vandre- og sejlture, og indenfor kort afstand af Disney World, Universal Studios, Sea World og Kennedy Space Centre. Kissimmee, lidt længere op af kysten ved Lake Tohopekaliga, er ligeledes idyllisk og byder på mange attraktioner, aktiviteter, restauranter og forretninger.

Naples ligger ved nogle af de skønneste strande ved Golfkysten og he rfra er det nemt at komme til Everglades, de smukke øer Marco Island og Isles of Capri, samt at tage på dybhavsfiskeri i den Mexicanske Golf..

Fort Myers er et af de mest uspolerede områder man kan leje et sommerhus eller luksusvilla i.  Det er et idyllisk, tropisk område  med et rigt dyreliv, strande, golfbaner, mange muligheder for sport og en atmosfære der er typisk for Florida.

Billige flybilletter til Florida

De billigste tilbud på flybilletter til Miami (MIO) findes ved at sammenligne priser og find gode tilbud gennem en af de mange søgemaskiner på nettet.

Udforsk destinationer i området omkring Florida

Kissimmee
35.210 ferieboliger
Orlando
36.199 ferieboliger
Miami Beach
3.930 ferieboliger
Miami
4.983 ferieboliger
Fort Lauderdale
4.966 ferieboliger
Cape Coral
7.148 ferieboliger
Fort Myers Beach
8.101 ferieboliger
Key West
1.653 ferieboliger
Fort Myers
7.914 ferieboliger
Davenport
35.360 ferieboliger
Naples
7.512 ferieboliger
Tampa
1.588 ferieboliger
Key Largo
1.121 ferieboliger
Pompano Beach
2.611 ferieboliger
Wilton Manors
1.262 ferieboliger
Marco Island
2.711 ferieboliger
West Palm Beach
1.673 ferieboliger
Vero Beach
682 ferieboliger
Englewood
2.174 ferieboliger
North Bay Village
1.065 ferieboliger