Destinationsguide

Besøg den historiske by Penalva Do Castelo

Områdets historiske seværdigheder og monumenter er blot nogle af grundene til at nyde en ferie i Penalva Do Castelo. Denne imødekommende by besnærer besøgende med sine haver og sine restauranter. Leder du efter et overnatningssted med masser af plads til både familie og venner, har HomeAway et væld af muligheder. Mange ferieboliger har både fuldt udstyret køkken og vaskemuligheder.

Naturseværdigheder

Oplev de naturskønne seværdigheder i Penalva Do Castelo

Uanset om du er vild med nye aktiviteter eller bare vil nyde de smukke omgivelser, er Penalva Do Castelo et fantastisk sted at nyde den smukke natur. Dette er nogle af områdets mest imponerende naturlige seværdigheder, som alle ligger mindre en 50 km fra byens centrum:

  • Lopes da Costa Park (20,3 km)
  • Jardim das Mães (21,9 km)
Transport

Transport til og i Penalva Do Castelo

Den nærmeste lufthavn ligger i Viseu (VSE), 20,6 km fra byens centrum.

Hvor skal jeg overnatte nær Penalva Do Castelo, PT?

Vores annoncer i 2019 tilbyder et stort udvalg af 80 ferieboliger nær Penalva Do Castelo. Fra 25 Feriehuse til 23 Ferielejligheder – du kan finde unikke ferieboliger til en uforglemmelig ferie eller et hyggeligt weekendophold med familie og venner. På HomeAway finder du det bedste sted at overnatte nær Penalva Do Castelo.

Hvad er de mest populære seværdigheder at overnatte i nærheden af på en rejse til Penalva Do Castelo?

HomeAway tilbyder en lang række ferieboliger i nærheden af spændende seværdigheder i Penalva Do Castelo. De mest populære seværdigheder, som HomeAways feriegæster overnatter i nærheden af, er:

  • Belmonte-synagogen: 153 feriehuse
  • Olive Oil Museum: 157 feriehuse
  • Serra da Estrela: 231 feriehuse
  • Nossa Senhora do Viso Helligdom: 192 feriehuse
  • Nelas Station: 211 feriehuse

Der er også en lang række andre seværdigheder i Penalva Do Castelo, som du kan finde en feriebolig i nærheden af på HomeAway. Brug søgefeltet for at se udvalget af ledige ferieboliger i nærheden af din foretrukne seværdighed.

Kan jeg leje Feriehuse i Penalva Do Castelo?

Ja, selvfølgelig. HomeAway tilbyder 25 Feriehuse i Penalva Do Castelo. Blandt andre populære typer af ferieboliger i Penalva Do Castelo finder du:

  • Ferielejligheder: 23 ferieboliger
  • Villaer: 4 ferieboliger
  • Træhytter: 10 ferieboliger

Men du kan også nyde et fantastisk ophold i en af de andre slags ferieboliger, herunder Sommerhuse og mange andre.

Kan jeg finde en feriebolig med pool i Penalva Do Castelo?

Ja, du kan vælge din foretrukne feriebolig med pool blandt vores 22 ferieboliger med pool i Penalva Do Castelo. Brug søgefeltet for at se udvalget af ledige ferieboliger.