Hvor skal jeg overnatte nær Rendsburg, DE?

Vores annoncer i 2019 tilbyder et stort udvalg af 134 ferieboliger nær Rendsburg. Fra 29 Feriehuse til 2 Bungalower – du kan finde unikke ferieboliger til et uforglemmeligt ophold med familie og venner. På HomeAway finder du det bedste sted at overnatte nær Rendsburg på en længere ferie eller et hyggeligt weekendophold.

Kan jeg leje Feriehuse i Rendsburg?

Ja, selvfølgelig. HomeAway tilbyder 29 Feriehuse i Rendsburg. Blandt andre populære typer af ferieboliger i Rendsburg finder du:

 • Bungalower: 2 ferieboliger
 • Træhytter: 2 ferieboliger
 • Sommerhuse: 2 ferieboliger

Men du kan også nyde et fantastisk ophold i en af de andre slags ferieboliger, herunder Studios og mange andre.

Kan jeg finde en feriebolig med pool i Rendsburg?

Ja, du kan vælge din foretrukne feriebolig med pool blandt vores 4 ferieboliger med pool i Rendsburg. Brug søgefeltet for at se udvalget af ledige ferieboliger.

  Lad dig lokke af historiske Rendsburg

  Tag en ferie til Rendsburg, og nyd områdets monumenter, historiske seværdigheder og museer. Du løber aldrig tør for oplevelser i dette område. Søger du efter specifikke faciliteter til din ferie? Vores ferieboliger har ofte både fuldt udstyret køkken og vaskemuligheder.

  Sightseeing i og omkring Rendsburg

  Er du på jagt efter oplevelser i byen? Bevæg dig ud af din hyggelige feriebolig, og udforsk alt, som gør Rendsburg til en helt særlig destination. Her er nogle af de mest populære seværdigheder, som ligger højst 50 km fra byens centum:

  • Lohersand Golf Course (8,2 km)
  • Meerwasser-Wellenbad (21,5 km)