Hvor skal jeg overnatte nær Alabama, US?

Vores annoncer i 2019 tilbyder et stort udvalg af 11.095 ferieboliger nær Alabama. Fra 8.384 Ferielejligheder til 2.109 Feriehuse – du kan finde unikke ferieboliger til en uforglemmelig ferie eller et hyggeligt weekendophold med familie og venner. På HomeAway finder du det bedste sted at overnatte nær Alabama.

Hvilke destinationer er de mest populære i Alabama?

Der er mange skønne steder at besøge på en længere ferie eller et hurtigt weekendophold i Alabama. De mest populære destinationer blandt HomeAways feriegæster er:

 • Orange Beach: 8.919 ferieboliger
 • Mobile: 3.766 ferieboliger
 • Altadena Valley Golf and Country Club: 48 ferieboliger
 • Josephine: 5.813 ferieboliger
 • Island Tower: 39 ferieboliger

HomeAway giver dig også mulighed for at udforske en række andre populære destinationer i Alabama! Brug søgefeltet for at se udvalget af ledige ferielejligheder på andre populære destinationer.

Hvilke større byer skal jeg opleve i Alabama?

Uanset om du rejser på egen hånd eller med familie og venner, får du her en oversigt over de byer i Alabama, der har det største udvalg af feriehuse til den perfekte storbyferie:

 • Orange Beach: 8.919 feriehuse
 • Mobile: 3.766 feriehuse
 • Josephine: 5.813 feriehuse
 • Tuscaloosa: 87 feriehuse
 • Birmingham: 52 feriehuse

Brug søgefeltet for at se udvalget af ledige ferieboliger i andre byer.

Kan jeg finde en feriebolig, der er nem at komme til, når jeg rejser med fly til Alabama?

Ja, selvfølgelig. HomeAways udlejere tilbyder et stort udvalg af ferieboliger i nærheden af lufthavne. Blandt lufthavne med et stort udvalg af ferieboliger i Alabama finder du:

 • Redstone Aaf (HUA): 35 ferieboliger
 • Enterprise, AL (ETS-Enterprise Municipal): 15 ferieboliger
 • Gulf Shores, AL (GUF-Jack Edwards): 10.245 ferieboliger

Brug søgefeltet for at se udvalget af ledige ferieboliger i nærheden af andre lufthavne.

Hvad er de mest populære seværdigheder at overnatte i nærheden af i Alabama?

HomeAway tilbyder en lang række ferieboliger i nærheden af spændende seværdigheder i Alabama. De mest populære seværdigheder, som HomeAways feriegæster besøger på en ferierejse eller et weekendophold, er:

 • Altadena Valley Golf and Country Club: 48 ferielejligheder
 • Weiss-søen, Cedar Bluff, Alabama, USA: 31 ferielejligheder
 • Birmingham Station: 46 ferielejligheder
 • Tuscaloosa Station: 86 ferielejligheder
 • Cheaha State Park: 23 ferielejligheder

Der er også en lang række andre seværdigheder i Alabama, som du kan finde en feriebolig i nærheden af på HomeAway. Du skal bare skrive den ønskede destination i søgefeltet og finde det helt rigtige feriehus blandt udvalget.

Ferie i Alabama

Ønsker du en ferie med rig natur omkring dig samt en dejlig strand og en masse gode oplevelser, skulle du leje en ferielejlighed i Alabama, hvor du kan være sikker på at få en masse gode minder med tilbage i rygsækken.

Alabamas beliggenhed og historie

Alabama er USA’s 22. stat, den største by er Birmingham med sine ca. 240.000 indbyggere, og hovedstaden er Montgomery. I mange år kom statens indtægt fra bomuldsplantager, hvor ejerne brugte afroamerikansk slavearbejdskraft. I 1861 brød Alabama ud af Unionen og sluttede sig til Amerikas Konfødererede Stater. Hvorefter den genindtrådte i Unionen i 1868.

Seværdigheder i Alabama

En ferielejlighed i Alabama vil være et godt valg for dig, som holder af musik, da Alabama er kendt for sin kærlighed til musik, country, blues og rockmusik, så du kan altid finde en bar med musik, der tiltaler lige dine ører. Eller deltag i ”Alabama Shakespeare Festival” i Montgomery. Hvert år kommer 300.000 besøgende, hvor du kan se 14 forskellige forestillinger. Heriblandt 3 forestillinger af William Shakespeare. Ydermere kan du opleve Alabamas folkekunst, hvor du kan se nogle af landets fineste kunstsamlinger på museer og gallerier over hele Alabama.

Fritidsaktiviteter i Alabama

Når du lejer en feriebolig i Alabama er det oplagt med en tur på stranden og her har du gode muligheder at vælge imellem; Gulf Shores, Orange Beach, >Dauphin Island eller Fort Morgan samt mange andre uopdagede bugter. Hvis du ønsker at shoppe, kan du også finde gode muligheder for dette, f.eks. i The Galleria indkøbscenter, som ligger i Birmingham, eller du kan tage forbi second-hand butikkerne og prutte om priser i Scottsboro og Boaz.

Udforsk destinationer i området omkring Alabama

Orange Beach
8.919 ferieboliger
Mobile
3.766 ferieboliger
Josephine
5.813 ferieboliger
Tuscaloosa
87 ferieboliger
Birmingham
52 ferieboliger
Hoover
48 ferieboliger
Montgomery
50 ferieboliger
Huntsville
139 ferieboliger
Alexander City
177 ferieboliger
Heflin
27 ferieboliger
Cherokee
16 ferieboliger
Jasper
91 ferieboliger
Rockford
27 ferieboliger
Dadeville
180 ferieboliger
Lineville
30 ferieboliger
Tallassee
149 ferieboliger
Auburn
128 ferieboliger
Centre
19 ferieboliger
Guntersville
129 ferieboliger
Boaz
32 ferieboliger