AsyncDestinationUrgency
AsyncDestinationInfographic
AsyncDestinationInfographic
AsyncDestinationInfographic
AsyncDestinationInfographic
AsyncExploreBookEnjoy
AsyncExploreBookEnjoy
AsyncExploreBookEnjoy
Destinationsguide

Udforsk den smukke kulisse, stranden udgør i Tramonti

Haverne, strandene og bjergene udgør den perfekte kulisse for din feriebolig i Tramonti. Rejsende sætter stor pris på denne imødekommende by med sine restauranter. Ercolano og Villa Romana er blot et par af de mest populære seværdigheder i området. Leder du efter et overnatningssted med masser af plads til både familie og venner, har HomeAway et væld af muligheder. Mange ferieboliger har både fuldt udstyret køkken og vaskemuligheder.

Naturseværdigheder

Udforsk de naturskønne omgivelser i Tramonti

Uanset om du er en udendørs entusiast eller bare vil bruge lidt tid på at nyde omgivelserne, er Tramonti et fantastisk sted at nyde naturen. Dette er nogle få af områdets mest utrolige seværdigheder, som alle ligger mindre en 50 km fra byens centrum:

  • Smaragdgrotten (10,7 km)
  • Marina Grande Strand (24 km)
  • Monti Lattari Regionalpark (4,8 km)
  • Minori Beach (5,3 km)
  • Maiori-stranden (5,4 km)
  • Rufolo-parken (5,6 km)
Transport

Sådan kommer du til og omkring i Tramonti

Flyv til Salerno (QSR-Costa d'Amalfi), som er den nærmeste lufthavn og som ligger 24,9 km fra byens centrum. Hvis du ikke kan finde en flyrejse, der passer til din rejseplan, kan du i stedet booke en flyrejse til Napoli (NAP-Naples Intl.), som ligger 35,9 km væk.

Hvor skal jeg overnatte nær Tramonti, IT?

Vores annoncer i 2020 tilbyder et stort udvalg af 2.984 ferieboliger nær Tramonti. Fra 984 Feriehuse til 1.073 Ferielejligheder – du kan finde unikke ferieboliger til en uforglemmelig ferie eller et hyggeligt weekendophold med familie og venner. På HomeAway finder du det bedste sted at overnatte nær Tramonti.

Kan jeg leje Feriehuse i Tramonti?

Ja, selvfølgelig. HomeAway tilbyder 984 Feriehuse i Tramonti. Blandt andre populære typer af ferieboliger i Tramonti finder du:

  • Ferielejligheder: 1.073 ferieboliger
  • Villaer: 624 ferieboliger
  • Træhytter: 8 ferieboliger

Men du kan også nyde et fantastisk ophold i en af de andre slags ferieboliger, herunder Sommerhuse og mange andre.

Kan jeg finde en feriebolig med pool i Tramonti?

Ja, du kan vælge din foretrukne feriebolig med pool blandt vores 641 ferieboliger med pool i Tramonti. Brug søgefeltet for at se udvalget af ledige ferieboliger.