Hvor skal jeg overnatte nær Vodice, HR?

Vores annoncer i 2018 tilbyder et stort udvalg af 3.670 ferieboliger nær Vodice. Fra 3.182 ferielejligheder til 447 bungalower – du kan finde unikke ferieboliger til en uforglemmelig ferie eller et hyggeligt weekendophold med familie og venner. På HomeAway finder du det bedste sted at overnatte nær Vodice.

Hvad er de mest populære seværdigheder at overnatte i nærheden af på en rejse til Vodice?

HomeAway tilbyder en lang række ferieboliger i nærheden af spændende seværdigheder i Vodice. De mest populære seværdigheder, som HomeAways feriegæster overnatter i nærheden af, er:

 • Vodice Havn: 5.818 feriehuse
 • Vor Frue Kirke i Carmel: 5.382 feriehuse
 • Rakitnica-fæstningen: 5.610 feriehuse
 • Meninghedskirken Skt. Cross: 5.822 feriehuse
 • Primosten Strand: 9.426 feriehuse

Der er også en lang række andre seværdigheder i Vodice, som du kan finde en feriebolig i nærheden af på HomeAway. Brug søgefeltet for at se udvalget af ledige ferieboliger i nærheden af din foretrukne seværdighed.

Kan jeg leje ferielejligheder i Vodice?

Ja, selvfølgelig. HomeAway tilbyder 3.182 ferielejligheder i Vodice. Blandt andre populære typer af ferieboliger i Vodice finder du:

 • Bungalower: 447 ferieboliger
 • Mobilehomes: 11 ferieboliger
 • Chateauer: 3 ferieboliger

Kan jeg finde en feriebolig med anbefales til familier i Vodice?

Ja, du kan vælge din foretrukne feriebolig med anbefales til familier blandt vores 71 ferieboliger med anbefales til familier i Vodice. Brug søgefeltet for at se udvalget af ledige ferieboliger.

  Nyd marinaen i Vodice

  Naturparkerne og udsigten over øen udgør en smuk ramme om dit feriehjem i Vodice. Byen, der er berømt for sine kaffebarer, sine spamuligheder og sine muligheder for at tage på sejlture, byder alle besøgende velkommen. Områdets mest populære seværdigheder inkluderer St. James Katedral og Krka Nationalpark. Med en feriebolig får du et hjem væk fra hjemmet, og mange ferieboliger tilbyder både fuldt udstyret køkken og udendørsgrill, hvis du skulle få lyst til lidt hjemmelavet mad.

  Seværdigheder i og omkring Vodice

  Er du på jagt efter oplevelser, mens du er i Vodice? Besøgende, der leder efter nærliggende vartegn, kan tage en tur til St. James Katedral. For rigtigt at nyde udendørslivet kan du for eksempel besøge strandene Lolic-stranden og Slanica-stranden eller grønne områder som Krka Nationalpark og Prvić. Området byder også på andre interessante steder, blandt andet Vodice Havn, Krka-vandfaldet og Murter Havn. Opdag Vor Frue Kirke i Carmel, Rakitnica-fæstningen eller Meninghedskirken Skt. Cross mens du udforsker byen under dit ophold. Derudover ville en tur til Village Gate, Monument over KongTomislav eller Skt. Nicholas-fæstningen også være en fin udflugt.