Hvor skal jeg overnatte nær Rheinland-Pfalz, DE?

Vores annoncer i 2019 tilbyder et stort udvalg af 2.906 ferieboliger nær Rheinland-Pfalz. Fra 1.710 Ferielejligheder til 1.704 Studios – du kan finde unikke ferieboliger til en uforglemmelig ferie eller et hyggeligt weekendophold med familie og venner. På HomeAway finder du det bedste sted at overnatte nær Rheinland-Pfalz.

Hvilke destinationer er de mest populære i Rheinland-Pfalz?

Der er mange skønne steder at besøge på en længere ferie eller et hurtigt weekendophold i Rheinland-Pfalz. De mest populære destinationer blandt HomeAways feriegæster er:

 • Den Tyske Mosel: 1.526 ferieboliger
 • Moselpromenade: 833 ferieboliger
 • Cochem: 381 ferieboliger
 • Trier: 247 ferieboliger
 • Piesport: 375 ferieboliger

HomeAway giver dig også mulighed for at udforske en række andre populære destinationer i Rheinland-Pfalz! Brug søgefeltet for at se udvalget af ledige ferielejligheder på andre populære destinationer.

Hvilke større byer skal jeg opleve i Rheinland-Pfalz?

Uanset om du rejser på egen hånd eller med familie og venner, får du her en oversigt over de byer i Rheinland-Pfalz, der har det største udvalg af feriehuse til den perfekte storbyferie:

 • Cochem: 381 feriehuse
 • Trier: 247 feriehuse
 • Piesport: 375 feriehuse
 • Zell (Mosel): 464 feriehuse
 • Bernkastel-Kues: 429 feriehuse

Brug søgefeltet for at se udvalget af ledige ferieboliger i andre byer.

Kan jeg finde en feriebolig, der er nem at komme til, når jeg rejser med fly til Rheinland-Pfalz?

Ja, selvfølgelig. HomeAways udlejere tilbyder et stort udvalg af ferieboliger i nærheden af lufthavne. Blandt lufthavne med et stort udvalg af ferieboliger i Rheinland-Pfalz finder du:

 • Frankfurt (HHN-Frankfurt - Hahn): 1.056 ferieboliger
 • Koblenz (ZNV-Koblenz/Winningen): 494 ferieboliger
 • Ludwigshafen (ZOE): 350 ferieboliger

Brug søgefeltet for at se udvalget af ledige ferieboliger i nærheden af andre lufthavne.

Hvad er de mest populære seværdigheder at overnatte i nærheden af i Rheinland-Pfalz?

HomeAway tilbyder en lang række ferieboliger i nærheden af spændende seværdigheder i Rheinland-Pfalz. De mest populære seværdigheder, som HomeAways feriegæster besøger på en ferierejse eller et weekendophold, er:

 • Moselpromenade: 833 ferielejligheder
 • Deutsches Eck: 422 ferielejligheder
 • Reichenstein-slottet: 320 ferielejligheder
 • Kottenheim Station: 670 ferielejligheder
 • Rhein Mosel Halle Kongrescenter: 448 ferielejligheder

Der er også en lang række andre seværdigheder i Rheinland-Pfalz, som du kan finde en feriebolig i nærheden af på HomeAway. Du skal bare skrive den ønskede destination i søgefeltet og finde det helt rigtige feriehus blandt udvalget.

Ferie i Rheinland-Pfalz

Hvis du vil holde ferie i et af Tysklands smukkeste områder, burde du leje en feriebolig i Rheinland-Pfalz. Landskabet er præget af floderne Rhinen, Mosel og Saar, udstrakte vinmarker, slotte, borge og hyggelige byer. Om efteråret stråler vinstokkenes blade i gule og røde farver og efterårsferien er derfor måske det smukkeste tidspunkt til en ferie i Rheinland-Pfalz.

Rheinland-Pfalz’ beliggenhed og historie

Rheinland-Pfalz eller Rhinland-Pfalz er en tysk delstat med ca. 4 millioner indbyggere og et areal på 19.846 kvadratmeter. Rheinland-Pfalz har grænser til bl.a. Nordrhein-Westfalen, Hessen og Baden-Württemberg. Hovedstaden er Mainz. Rheinland-Pfalz. Herefter sammenlagde man Rhein-Pfalz med de sydlige dele af den preussiske Rheinprovins samt dele af det vestlige Hessen. Byerne Frankenthal, Mainz, Speyer og Zweibrücken hører blandt andet til delstaten.

Seværdigheder i Rheinland-Pfalz

Når du er i Rheinland-Phalz har du mulighed for at nyde den friske luft fra bjergene, naturen og tilbringe kvalitetstid sammen med din familie. Der er meget at se her som f.eks. smukke slotte, gamle ruiner og skovområder så langt, som øjet rækker besøg bl.a. Domkirken i Speyer. Du kan også nyde synet af gamle romerske bygninger og ikke mindst besøge domkirken i Speyer. Alle er let tilgængelig med bil eller busforbindelser fra din feriebolig.

Fritidsaktiviter i Rheinland-Pfalz

I hovedstaden Mainz kan du besøge moderigtige butikker lige i nærheden af katedralen. Man kan nemt glemme alt om tid og sted når man besøger butikkerne og de forskellige kiosker samt restauranter, som byder på en god gang tysk aftensmad, og husk endelig at forlade dit køkken i din feriebolig mindst én gang på din ferie for at smage på de tyske lækkerier, blandt andet den kendte Bratwurst. Ydermere må du unde dig selv en tur til Speyers, hvor du kan besøge ”Farmers Market”. Her kan du få fingre i bl.a. hjemmelavet gedeost, snaps og likør samt tærter og meget andet lavet af de lokale landmænd.

Udforsk destinationer i området omkring Rheinland-Pfalz

Cochem
381 ferieboliger
Trier
247 ferieboliger
Piesport
375 ferieboliger
Zell (Mosel)
464 ferieboliger
Bernkastel-Kues
429 ferieboliger
Koblenz
275 ferieboliger
Klotten
339 ferieboliger
Valwig
292 ferieboliger
Traben-Trarbach
442 ferieboliger
Winningen
202 ferieboliger
Ellenz-Poltersdorf
313 ferieboliger
Brauneberg
414 ferieboliger
Klüsserath
300 ferieboliger
Ediger-Eller
432 ferieboliger
Sankt Aldegund
391 ferieboliger
Ahrbrück
142 ferieboliger
Dieblich
223 ferieboliger
Enkirch
398 ferieboliger
Neumagen-Dhron
338 ferieboliger
Alf
401 ferieboliger