Destinationsguide

Book en feriebolig til dit ophold i Alhambra

Oplev Alhambras unikke charme med et ophold i en feriebolig. Du finder masser at opleve i dette område. Uanset om du planlægger en familieferie, en tur med vennerne eller et romantisk ophold, har HomeAway et fantastisk udvalg af ferieboliger, som er værd at overveje. Mange ferieboliger har både fuldt udstyret køkken og separat spiseplads.

Naturseværdigheder

Udforsk de naturskønne omgivelser i Alhambra

Uanset om du leder efter spændende udendørs aktiviteter eller bare vil nyde de smukke omgivelser, kan du være sikker på at finde de perfekte omgivelser til din ferie i Alhambra. Dette er nogle få af områdets mest fascinerende attraktioner, som alle ligger mindre en 50 km fra byens centrum:

  • Parque Natural de las Lagunas de Ruidera (20,9 km)
  • Poligono Park (26,7 km)

Hvor skal jeg overnatte nær Alhambra, ES?

Vores annoncer i 2019 tilbyder et stort udvalg af 80 ferieboliger nær Alhambra. Fra 23 Feriehuse til 13 Ferielejligheder – du kan finde unikke ferieboliger til et uforglemmeligt ophold med familie og venner. På HomeAway finder du det bedste sted at overnatte nær Alhambra på en længere ferie eller et hyggeligt weekendophold.

Hvad er de mest populære seværdigheder at overnatte i nærheden af på en rejse til Alhambra?

HomeAway tilbyder en lang række ferieboliger i nærheden af spændende seværdigheder i Alhambra. De mest populære seværdigheder, som HomeAways feriegæster overnatter i nærheden af, er:

  • Museet for hestevognstransport og landbrugsredskaber: 63 feriehuse
  • Lagunas de Ruidera Naturpark: 72 feriehuse
  • Casa Museo Francisco De Quevedo: 15 feriehuse
  • Infanta Elenas museum for moderne kunst: 64 feriehuse
  • Manzanares Slot: 55 feriehuse

Der er også en lang række andre seværdigheder i Alhambra, som du kan finde en feriebolig i nærheden af på HomeAway. Brug søgefeltet for at se udvalget af ledige ferieboliger i nærheden af din foretrukne seværdighed.

Kan jeg leje Feriehuse i Alhambra?

Ja, selvfølgelig. HomeAway tilbyder 23 Feriehuse i Alhambra. Blandt andre populære typer af ferieboliger i Alhambra finder du:

  • Ferielejligheder: 13 ferieboliger
  • Træhytter: 34 ferieboliger
  • Sommerhuse: 34 ferieboliger

Men du kan også nyde et fantastisk ophold i en af de andre slags ferieboliger, herunder Bungalower og mange andre.

Kan jeg finde en feriebolig med pool i Alhambra?

Ja, du kan vælge din foretrukne feriebolig med pool blandt vores 28 ferieboliger med pool i Alhambra. Brug søgefeltet for at se udvalget af ledige ferieboliger.