Hvor skal jeg overnatte nær Sant'Abbondio, Gambarogno?

Vores annoncer i 2018 tilbyder et stort udvalg af 15 ferieboliger nær Sant'Abbondio. Fra 8 bungalower til 7 ferielejligheder – du kan finde unikke ferieboliger til en uforglemmelig ferie eller et hyggeligt weekendophold med familie og venner. På HomeAway finder du det bedste sted at overnatte nær Sant'Abbondio.

Hvilket område er bedst at overnatte i, når jeg rejser til Sant'Abbondio?

Uanset om du rejser på egen hånd eller med familie og venner, får du her en oversigt over de områder med det største udvalg af ferieboliger til en længere ferie eller et weekendophold i Sant'Abbondio:

 • Pino sulla sponda del lago maggiore: 54 ferieboliger
 • Maccagno: 232 ferieboliger
 • Laveno: 53 ferieboliger
 • Cerro: 31 ferieboliger
 • Reno: 26 ferieboliger

Brug søgefeltet for at se udvalget af ledige ferielejligheder i andre bydele.

Hvad er de mest populære seværdigheder at overnatte i nærheden af på en rejse til Sant'Abbondio?

HomeAway tilbyder en lang række ferieboliger i nærheden af spændende seværdigheder i Sant'Abbondio. De mest populære seværdigheder, som HomeAways feriegæster overnatter i nærheden af, er:

 • Lugano Station: 974 feriehuse
 • Campione d'Italia Kasino: 4.004 feriehuse
 • Melide Station: 954 feriehuse
 • Muralto Locarno Station: 1.064 feriehuse
 • Capolago Riva San Vitale Station: 498 feriehuse

Der er også en lang række andre seværdigheder i Sant'Abbondio, som du kan finde en feriebolig i nærheden af på HomeAway. Brug søgefeltet for at se udvalget af ledige ferieboliger i nærheden af din foretrukne seværdighed.

Kan jeg leje bungalower i Sant'Abbondio?

Ja, selvfølgelig. HomeAway tilbyder 8 bungalower i Sant'Abbondio. Blandt andre populære typer af ferieboliger i Sant'Abbondio finder du:

 • Ferielejligheder: 7 ferieboliger

Kan jeg finde en feriebolig med sauna i Sant'Abbondio?

Ja, du kan vælge din foretrukne feriebolig med sauna blandt vores 1 ferieboliger med sauna i Sant'Abbondio. Brug søgefeltet for at se udvalget af ledige ferieboliger.

  Oplev den smukke kulisse bjergene i Sant'Abbondio udgør

  Bjergene og det omkringliggende landskab sørger for en fredelig stemning, så du kan nyde dit feriehjem i Sant'Abbondio. Denne by har noget for enhver. Med en feriebolig får du et hjem væk fra hjemmet, og mange ferieboliger tilbyder både fuldt udstyret køkken og udendørsgrill, hvis du skulle få lyst til lidt hjemmelavet mad.

  Seværdigheder i og omkring Sant'Abbondio

  Er det første gang, du besøger Sant'Abbondio, og er du på jagt efter oplevelser? Hvis du trænger til udendørsoplevelser, kan du for eksempel nyde den naturlige skønhed i De schweiziske alper. Derudover ville en tur til Gambarogno Botaniske Have, San Carlos-kirken eller Piazza Grande også være en fin udflugt.