Destinationsguide

Find den perfekte feriebolig til dit ophold i Wermsdorf

Oplev Wermsdorfs unikke charme med et ophold i en feriebolig. Denne by har noget for enhver. Med en feriebolig får du et hjem væk fra hjemmet, og mange ferieboliger har både fuldt udstyret køkken og udendørsgrill, hvis du skulle få lyst til lidt hjemmelavet mad.

Aktiviteter

Oplevelser og attraktioner i Wermsdorf

Er du på jagt efter attraktioner under dit ophold? Tag en pause fra din hyggelige feriebolig, og udforsk alt, der gør Wermsdorf til et skønt rejsemål. Her er nogle af de største attraktioner, som ligger højst 50 km fra byens centum:

  • Platsch Erlebnisbad (12,4 km)
  • Waldbad Colditz (17 km)
Transport

Transportmuligheder til og omkring Wermsdorf

Flyv til Leipzig (LEJ-Leipzig - Halle), som er den nærmeste lufthavn og som ligger 51,6 km fra byens centrum.

Hvor skal jeg overnatte nær Wermsdorf, DE?

Vores annoncer i 2019 tilbyder et stort udvalg af 18 ferieboliger nær Wermsdorf. Fra 6 Feriehuse til 10 Ferielejligheder – du kan finde unikke ferieboliger til en uforglemmelig ferie eller et hyggeligt weekendophold med familie og venner. På HomeAway finder du det bedste sted at overnatte nær Wermsdorf.

Hvad er de mest populære seværdigheder at overnatte i nærheden af på en rejse til Wermsdorf?

HomeAway tilbyder en lang række ferieboliger i nærheden af spændende seværdigheder i Wermsdorf. De mest populære seværdigheder, som HomeAways feriegæster overnatter i nærheden af, er:

  • Eilenburg Station: 382 feriehuse
  • Laussig Station: 282 feriehuse
  • Doberschütz Station: 199 feriehuse
  • Dahlen (Sachs) Station: 67 feriehuse
  • Tanndorf Station: 80 feriehuse

Der er også en lang række andre seværdigheder i Wermsdorf, som du kan finde en feriebolig i nærheden af på HomeAway. Brug søgefeltet for at se udvalget af ledige ferieboliger i nærheden af din foretrukne seværdighed.

Kan jeg leje Feriehuse i Wermsdorf?

Ja, selvfølgelig. HomeAway tilbyder 6 Feriehuse i Wermsdorf. Blandt andre populære typer af ferieboliger i Wermsdorf finder du:

  • Ferielejligheder: 10 ferieboliger
  • Studios: 10 ferieboliger

Kan jeg finde en feriebolig med pool i Wermsdorf?

Ja, du kan vælge din foretrukne feriebolig med pool blandt vores 10 ferieboliger med pool i Wermsdorf. Brug søgefeltet for at se udvalget af ledige ferieboliger.