Find det bedste sted i Bantry

Hvor skal jeg overnatte nær Bantry, IE?

Vores annoncer i 2018 tilbyder et stort udvalg af 132 ferieboliger nær Bantry. Fra 35 bungalower til 12 ferielejligheder – du kan finde unikke ferieboliger til et uforglemmeligt ophold med familie og venner. På HomeAway finder du det bedste sted at overnatte nær Bantry på en længere ferie eller et hyggeligt weekendophold.

Hvilket område er bedst at overnatte i, når jeg rejser til Bantry?

Uanset om du rejser på egen hånd eller med familie og venner, får du her en oversigt over de områder med det største udvalg af ferieboliger til en længere ferie eller et weekendophold i Bantry:

 • Greenane: 16 ferieboliger
 • Tubbrid: 111 ferieboliger
 • Mucksna: 33 ferieboliger
 • Dromneavane: 109 ferieboliger
 • Monteensudder: 23 ferieboliger

Brug søgefeltet for at se udvalget af ledige ferielejligheder i andre bydele.

Hvad er de mest populære seværdigheder at overnatte i nærheden af på en rejse til Bantry?

HomeAway tilbyder en lang række ferieboliger i nærheden af spændende seværdigheder i Bantry. De mest populære seværdigheder, som HomeAways feriegæster overnatter i nærheden af, er:

 • Bantry House: 532 feriehuse
 • Wolfe Tone Square: 433 feriehuse
 • Uragh Stone Circle: 668 feriehuse
 • Skibbereen Heritage Centre: 278 feriehuse
 • Bantry Bay Golfklub: 524 feriehuse

Der er også en lang række andre seværdigheder i Bantry, som du kan finde en feriebolig i nærheden af på HomeAway. Brug søgefeltet for at se udvalget af ledige ferieboliger i nærheden af din foretrukne seværdighed.

Kan jeg leje bungalower i Bantry?

Ja, selvfølgelig. HomeAway tilbyder 35 bungalower i Bantry. Blandt andre populære typer af ferieboliger i Bantry finder du:

 • Ferielejligheder: 12 ferieboliger
 • Bondegårde: 3 ferieboliger

Kan jeg finde en feriebolig med anbefales til familier i Bantry?

Ja, du kan vælge din foretrukne feriebolig med anbefales til familier blandt vores 27 ferieboliger med anbefales til familier i Bantry. Brug søgefeltet for at se udvalget af ledige ferieboliger.

  Udforsk den smukke kulisse øerne udgør i Bantry

  Haverne og udsigten over øen udgør en smuk ramme om dit feriehjem i Bantry. Denne imødekommende og naturskønne by er anerkendt for sine barer, sine udflugtsmuligheder and sine muligheder for at tage på rideture. Områdets mest populære seværdigheder inkluderer Bantry House og Dun Na Sead. Tænker du på at leje en feriebolig? De har ofte både et fuldt udstyret køkken, internetadgang og måske endda en pejs.

  Seværdigheder i og omkring Bantry

  Er det første gang, du er i Bantry, og leder du efter steder at se? Nogle af områdets familievenlige trækplastre for rejsende inkluderer blandt andet Kilravock Garden, Waterfall Alpaca Farm og Derreen Gardens. Besøgende, der leder efter vartegn i nærheden, kan tage en tur til Bantry House og Dun Na Sead. Besøg de grønne områder Illnacullin, Glengarriff og Glengarriff Woods Nature Reserve for rigtigt at nyde udendørslivet. Glengarriff Harbour og Schull Harbour er blot et par interessante steder at besøge i området. Overvej et besøg til Sheep's Head Halvø, Wolfe Tone Square eller Bantry Bay Golfklub under dit ophold. Du kan også overveje at besøge Glengarriff Golfklub, Carriganass Slot eller Catherine Hammond Gallery.