Destinationsguide

Find den perfekte feriebolig til dit ophold i Aichach

Oplev Aichachs unikke charme med et ophold i en feriebolig. Du finder masser at opleve i dette område. En feriebolig kan hjælpe med at fuldende dit ophold, og mange ferieboliger har både køkken og vaskemuligheder.

Aktiviteter

Oplevelser og attraktioner i og omkring Aichach

Håber du på at finde ting at lave i området? Selvom det kan være fristende at blive i din hyggelige feriebolig hele dagen, så tag et smut ud, og oplev alt, hvad Aichach har at byde på. Her er nogle af de mest populære seværdigheder, som ligger højst 50 km fra bymidten:

  • Golf Augsburg (25,2 km)
  • Konigstherme (28,3 km)
Transport

Kom omkring i Aichach

Flyv til München (MUC-Franz Josef Strauss Intl.), som er den nærmeste lufthavn og som ligger 50 km fra byens centrum.

Foretrækker du at tage toget, så tag til Aichach Station, som er byens hovedstation.

Hvor skal jeg overnatte nær Aichach, DE?

Vores annoncer i 2019 tilbyder et stort udvalg af 49 ferieboliger nær Aichach. Fra 3 Feriehuse til 46 Ferielejligheder – du kan finde unikke ferieboliger til et uforglemmeligt ophold med familie og venner. På HomeAway finder du det bedste sted at overnatte nær Aichach på en længere ferie eller et hyggeligt weekendophold.

Hvad er de mest populære seværdigheder at overnatte i nærheden af på en rejse til Aichach?

HomeAway tilbyder en lang række ferieboliger i nærheden af spændende seværdigheder i Aichach. De mest populære seværdigheder, som HomeAways feriegæster overnatter i nærheden af, er:

  • Neuburg (Donau) Station: 37 feriehuse
  • Munich-Pasing Station: 313 feriehuse
  • Ingolstadt (ZNQ-Ingolstadt Hovedbanegård): 60 feriehuse
  • Nordendorf Station: 60 feriehuse
  • Oberhausen Unterhausen Station: 37 feriehuse

Der er også en lang række andre seværdigheder i Aichach, som du kan finde en feriebolig i nærheden af på HomeAway. Brug søgefeltet for at se udvalget af ledige ferieboliger i nærheden af din foretrukne seværdighed.

Kan jeg leje Feriehuse i Aichach?

Ja, selvfølgelig. HomeAway tilbyder 3 Feriehuse i Aichach. Blandt andre populære typer af ferieboliger i Aichach finder du:

  • Ferielejligheder: 46 ferieboliger
  • Studios: 45 ferieboliger

Kan jeg finde en feriebolig med internet/wi-fi i Aichach?

Ja, du kan vælge din foretrukne feriebolig med internet/wi-fi blandt vores 46 ferieboliger med internet/wi-fi i Aichach. Brug søgefeltet for at se udvalget af ledige ferieboliger.