Destinationsguide

Derfor elsker rejsende at besøge historiske Sitka

Nyd blandt andet historiske seværdigheder og andre attraktioner i Sitka. Denne naturskønne by er kendt for sine vandreruter, sine muligheder for at fiske og sit dyreliv. Uanset om du planlægger en familieferie, en tur med vennerne eller et romantisk ophold, har HomeAway et fantastisk udvalg af ferieboliger, som er værd at overveje. Mange ferieboliger har både fuldt udstyret køkken og separat spiseplads.

Aktiviteter

Oplevelser og attraktioner i Sitka

Søger du efter ting at se under dit ophold? Tag en pause fra din hyggelige feriebolig, og udforsk alt, der gør Sitka til et skønt rejsemål. Her er nogle af de største attraktioner, som ligger højst 50 km fra byens centum:

  • Alaska Raptor Center (15,6 km)
  • Fortress of the Bear (17,8 km)
Transport

Kom omkring i Sitka

Flyv til Sitka, AK (SIT), som er den nærmeste lufthavn og som ligger 16,8 km fra byens centrum. Hvis du ikke kan finde en flyrejse, der passer ind i dine planer, kan du også flyve til Angoon, AK (AGN-Angoon Seaplane Base), som ligger 55,1 km væk.

Hvor skal jeg overnatte nær Sitka, AK, US?

Vores annoncer i 2019 tilbyder et stort udvalg af 51 ferieboliger nær Sitka. Fra 16 Feriehuse til 4 Træhytter – du kan finde unikke ferieboliger til et uforglemmeligt ophold med familie og venner. På HomeAway finder du det bedste sted at overnatte nær Sitka på en længere ferie eller et hyggeligt weekendophold.

Hvad er de mest populære seværdigheder at overnatte i nærheden af på en rejse til Sitka?

HomeAway tilbyder en lang række ferieboliger i nærheden af spændende seværdigheder i Sitka. De mest populære seværdigheder, som HomeAways feriegæster overnatter i nærheden af, er:

  • Sea Mountain Golf Course: 53 feriehuse
  • Russisk-amerikansk bygning nr. 29: 53 feriehuse
  • Sitka Sound Science Center: 53 feriehuse
  • St. Michael's Cathedral: 55 feriehuse
  • Sitka Historical Society and Museum: 53 feriehuse

Der er også en lang række andre seværdigheder i Sitka, som du kan finde en feriebolig i nærheden af på HomeAway. Brug søgefeltet for at se udvalget af ledige ferieboliger i nærheden af din foretrukne seværdighed.

Kan jeg leje Feriehuse i Sitka?

Ja, selvfølgelig. HomeAway tilbyder 16 Feriehuse i Sitka. Blandt andre populære typer af ferieboliger i Sitka finder du:

  • Træhytter: 4 ferieboliger
  • Ferielejligheder: 25 ferieboliger
  • Sommerhuse: 4 ferieboliger

Men du kan også nyde et fantastisk ophold i en af de andre slags ferieboliger, herunder Studios og mange andre.

Kan jeg finde en feriebolig med internet/wi-fi i Sitka?

Ja, du kan vælge din foretrukne feriebolig med internet/wi-fi blandt vores 29 ferieboliger med internet/wi-fi i Sitka. Brug søgefeltet for at se udvalget af ledige ferieboliger.