AsyncDestinationUrgency
AsyncDestinationInfographic
AsyncDestinationInfographic
AsyncDestinationInfographic
AsyncDestinationInfographic
AsyncExploreBookEnjoy
AsyncExploreBookEnjoy
AsyncExploreBookEnjoy
Destinationsguide

Nyd skovene i Bad Bevensen

Nyd blandt andet historiske seværdigheder, museer og musicals, når du lejer en feriebolig i Bad Bevensen. Rejsende, der besøger denne naturskønne by, roser den for sine skove, sine spamuligheder og sine parker. Mange af vores ferieboliger har både fuldt udstyret køkken, en rummelig opholdsstue og nogle gange endda et boblebad, så du kan nyde en afslappet ferie.

Aktiviteter

Oplevelser og attraktioner i Bad Bevensen

Er du på jagt efter ting at se i området? Tag en pause fra din hyggelige feriebolig, og udforsk alt, hvad Bad Bevensen har at byde på. Her er nogle af de mest populære seværdigheder, som ligger højst 50 km fra byens centum:

 • Jod-Sole-Therme (1 km)
 • Tree Trek (1,9 km)
 • Golfclub Bad Bevensen e.V. (3,8 km)
Naturseværdigheder

Udforsk de naturskønne omgivelser i Bad Bevensen

Uanset om du er på jagt efter spændende udendørs aktiviteter eller bare vil nyde de smukke omgivelser, er Bad Bevensen et fantastisk sted at nyde naturen. Her er nogle af områdets mest imponerende seværdigheder, som alle ligger mindre en 50 km fra byens centrum:

 • Kurpark Spa Gardens (0,8 km)
 • Jod-Sole-Therme (1 km)
Transport

Transportmuligheder til og omkring Bad Bevensen

Flyv til Hamburg (HAM), som er den nærmeste lufthavn og som ligger 73,3 km fra byens centrum. Hvis du ikke kan finde en flyrejse, der passer ind i dine planer, kan du også flyve til Lübeck (LBC), som ligger 81,8 km væk.

Rejser du med tog, så tag til Bad Bevensen Station, som er hovedstationen.

Hvor skal jeg overnatte nær Bad Bevensen, DE?

Vores annoncer i 2020 tilbyder et stort udvalg af 336 ferieboliger nær Bad Bevensen. Fra 34 Feriehuse til 254 Ferielejligheder – du kan finde unikke ferieboliger til en uforglemmelig ferie eller et hyggeligt weekendophold med familie og venner. På HomeAway finder du det bedste sted at overnatte nær Bad Bevensen.

Hvad er de mest populære seværdigheder at overnatte i nærheden af på en rejse til Bad Bevensen?

HomeAway tilbyder en lang række ferieboliger i nærheden af spændende seværdigheder i Bad Bevensen. De mest populære seværdigheder, som HomeAways feriegæster overnatter i nærheden af, er:

 • Bad Bevensen Station: 387 feriehuse
 • Kurpark Spa Gardens: 389 feriehuse
 • Jod-Sole-Therme: 389 feriehuse
 • Kloster Medingen: 393 feriehuse
 • Tree Trek: 392 feriehuse

Der er også en lang række andre seværdigheder i Bad Bevensen, som du kan finde en feriebolig i nærheden af på HomeAway. Brug søgefeltet for at se udvalget af ledige ferieboliger i nærheden af din foretrukne seværdighed.

Kan jeg leje Feriehuse i Bad Bevensen?

Ja, selvfølgelig. HomeAway tilbyder 34 Feriehuse i Bad Bevensen. Blandt andre populære typer af ferieboliger i Bad Bevensen finder du:

 • Ferielejligheder: 254 ferieboliger
 • Træhytter: 15 ferieboliger
 • Sommerhuse: 15 ferieboliger

Men du kan også nyde et fantastisk ophold i en af de andre slags ferieboliger, herunder Bungalower og mange andre.

Kan jeg finde en feriebolig med pool i Bad Bevensen?

Ja, du kan vælge din foretrukne feriebolig med pool blandt vores 25 ferieboliger med pool i Bad Bevensen. Brug søgefeltet for at se udvalget af ledige ferieboliger.