Destinationsguide

Rejs til indtagende Jettingen-Scheppach

Nyd blandt andet underholdning og andre attraktioner i Jettingen-Scheppach. Rejsende sætter stor pris på denne vandrevenlige by med sine restauranter. Leder du efter et overnatningssted med masser af plads til både familie og venner, har HomeAway et væld af muligheder. Mange ferieboliger har både fuldt udstyret køkken og vaskemuligheder.

Aktiviteter

Oplevelser og attraktioner i Jettingen-Scheppach

Er du på jagt efter ting at lave i byen? Tag en pause fra din hyggelige feriebolig, og oplev alt, som gør Jettingen-Scheppach til en helt særlig destination. Her er nogle af de mest populære seværdigheder, som ligger højst 50 km fra byens centum:

  • Legoland (12,6 km)
  • Archäopark Vogelherd (27,2 km)
  • Golf Augsburg (30,6 km)
Transport

Transport til og i Jettingen-Scheppach

Den nærmeste lufthavn ligger i Memmingen (FMM-Allgäu), 47,3 km fra byens centrum.

Foretrækker du at rejse med tog, kan du tage til Jettingen Station eller Jettingen-Scheppach Freihalden Station, hvorfra du kan opleve mere af byen.

Hvor skal jeg overnatte nær Jettingen-Scheppach, DE?

Vores annoncer i 2019 tilbyder et stort udvalg af 53 ferieboliger nær Jettingen-Scheppach. Fra 8 Feriehuse til 44 Ferielejligheder – du kan finde unikke ferieboliger til en uforglemmelig ferie eller et hyggeligt weekendophold med familie og venner. På HomeAway finder du det bedste sted at overnatte nær Jettingen-Scheppach.

Hvad er de mest populære seværdigheder at overnatte i nærheden af på en rejse til Jettingen-Scheppach?

HomeAway tilbyder en lang række ferieboliger i nærheden af spændende seværdigheder i Jettingen-Scheppach. De mest populære seværdigheder, som HomeAways feriegæster overnatter i nærheden af, er:

  • Jettingen Station: 110 feriehuse
  • Jettingen-Scheppach Freihalden Station: 118 feriehuse
  • Sontheim-Brenz Station: 118 feriehuse
  • Tapfheim Station: 53 feriehuse
  • Günzburg Station: 109 feriehuse

Der er også en lang række andre seværdigheder i Jettingen-Scheppach, som du kan finde en feriebolig i nærheden af på HomeAway. Brug søgefeltet for at se udvalget af ledige ferieboliger i nærheden af din foretrukne seværdighed.

Kan jeg leje Feriehuse i Jettingen-Scheppach?

Ja, selvfølgelig. HomeAway tilbyder 8 Feriehuse i Jettingen-Scheppach. Blandt andre populære typer af ferieboliger i Jettingen-Scheppach finder du:

  • Ferielejligheder: 44 ferieboliger
  • Studios: 43 ferieboliger

Kan jeg finde en feriebolig med internet/wi-fi i Jettingen-Scheppach?

Ja, du kan vælge din foretrukne feriebolig med internet/wi-fi blandt vores 48 ferieboliger med internet/wi-fi i Jettingen-Scheppach. Brug søgefeltet for at se udvalget af ledige ferieboliger.