AsyncDestinationUrgency
AsyncDestinationInfographic
AsyncDestinationInfographic
AsyncDestinationInfographic
AsyncDestinationInfographic
AsyncExploreBookEnjoy
AsyncExploreBookEnjoy
AsyncExploreBookEnjoy
Destinationsguide

Den naturskønne by Vico Equense venter kun på dig

Nyd blandt andet kultur og andre attraktioner i Vico Equense. Rejsende, der besøger denne naturskønne by, roser den for sine havomgivelser, sine restauranter og sine strande. Ercolano og Piazza Tasso er blot et par af de mest populære seværdigheder i området. Uanset om du planlægger en familieferie, en tur med vennerne eller et romantisk ophold, har HomeAway et fantastisk udvalg af ferieboliger, som er værd at overveje. Mange ferieboliger har både fuldt udstyret køkken og separat spiseplads.

Aktiviteter

Sightseeing i og omkring Vico Equense

Vil du finde oplevelser under dit ophold? Bevæg dig ud af din hyggelige feriebolig, og oplev alt, der gør Vico Equense til et skønt rejsemål. Her er nogle af de største attraktioner, som ligger højst 50 km fra byens centum:

 • Cantine Marisa Cuomo (11,3 km)
 • Monte Solaro stolelift (21 km)
 • Napolis akvarium (24,7 km)
Vejret

Vejret i Vico Equense

Har du brug for en ferie med sol og varme, er juli, august, juni og september årets varmeste måneder med en gennemsnitlig temperatur på 28°C.

Naturseværdigheder

Udforsk de naturskønne omgivelser i Vico Equense

Rejsende er vilde med Vico Equense, som er kendt for sin kyststrækning og sine strande. Uanset om du er en eventyrlysten rejsende eller bare vil nyde omgivelserne, kan du være sikker på at finde de perfekte omgivelser til din ferie i Vico Equense. Dette er nogle af områdets mest utrolige attraktioner, som alle ligger mindre en 50 km fra byens centrum:

 • Marina Grande Strand (6,4 km)
 • Smaragdgrotten (13 km)
 • Villa Comunale (25 km)
 • Tartaruga Strand (0,9 km)
 • Meta Strand (2,4 km)
 • Famous Beach (3,8 km)
Transport

Transport til og i Vico Equense

Flyv til Napoli (NAP-Naples Intl.), som er den nærmeste lufthavn og som ligger 26,9 km fra byens centrum. Hvis du ikke kan finde en flyrejse, der passer til din rejseplan, kan du i stedet booke en flyrejse til Salerno (QSR-Costa d'Amalfi), som ligger 41,4 km væk.

Planlægger du at rejse med tog, kan du tage til Vico Equense Station eller Vico Equense Seiano Station, hvorfra du kan opleve mere af byen.

Hvor skal jeg overnatte nær Vico Equense, IT?

Vores annoncer i 2020 tilbyder et stort udvalg af 4.434 ferieboliger nær Vico Equense. Fra 1.208 Feriehuse til 1.712 Ferielejligheder – du kan finde unikke ferieboliger til en uforglemmelig ferie eller et hyggeligt weekendophold med familie og venner. På HomeAway finder du det bedste sted at overnatte nær Vico Equense.

Kan jeg leje Feriehuse i Vico Equense?

Ja, selvfølgelig. HomeAway tilbyder 1.208 Feriehuse i Vico Equense. Blandt andre populære typer af ferieboliger i Vico Equense finder du:

 • Ferielejligheder: 1.712 ferieboliger
 • Villaer: 1.201 ferieboliger
 • Sommerhuse: 16 ferieboliger

Men du kan også nyde et fantastisk ophold i en af de andre slags ferieboliger, herunder Studios og mange andre.

Kan jeg finde en feriebolig med pool i Vico Equense?

Ja, du kan vælge din foretrukne feriebolig med pool blandt vores 1.321 ferieboliger med pool i Vico Equense. Brug søgefeltet for at se udvalget af ledige ferieboliger.