Hvor skal jeg overnatte nær Ohrid, MK?

Vores annoncer i 2018 tilbyder et stort udvalg af 34 ferieboliger nær Ohrid. Fra 18 Ferielejligheder til 8 Bungalower – du kan finde unikke ferieboliger til et uforglemmeligt ophold med familie og venner. På HomeAway finder du det bedste sted at overnatte nær Ohrid på en længere ferie eller et hyggeligt weekendophold.

Hvad er de mest populære seværdigheder at overnatte i nærheden af på en rejse til Ohrid?

HomeAway tilbyder en lang række ferieboliger i nærheden af spændende seværdigheder i Ohrid. De mest populære seværdigheder, som HomeAways feriegæster overnatter i nærheden af, er:

 • Samuil-fæstningen: 34 feriehuse
 • Saint Panteleimon: 34 feriehuse
 • Cyril og Methodius-statuen: 34 feriehuse
 • Skt. Sofia-kirken: 34 feriehuse
 • Galicica-nationalparken: 34 feriehuse

Der er også en lang række andre seværdigheder i Ohrid, som du kan finde en feriebolig i nærheden af på HomeAway. Brug søgefeltet for at se udvalget af ledige ferieboliger i nærheden af din foretrukne seværdighed.

Kan jeg leje Ferielejligheder i Ohrid?

Ja, selvfølgelig. HomeAway tilbyder 18 Ferielejligheder i Ohrid. Blandt andre populære typer af ferieboliger i Ohrid finder du:

 • Bungalower: 8 ferieboliger

Kan jeg leje ferieboliger i centrum i Ohrid?

Ja, HomeAway har 4 ferieboliger i centrum i Ohrid. Du har også mange andre muligheder i Ohrid, for eksempel:

 • Ferieboliger Strand: 2 ferieboliger
 • Ferieboliger Bjerge: 2 ferieboliger

Brug søgefeltet for at se udvalget af ferieboliger.

Kan jeg finde en feriebolig med pool i Ohrid?

Ja, du kan vælge din foretrukne feriebolig med pool blandt vores 2 ferieboliger med pool i Ohrid. Brug søgefeltet for at se udvalget af ledige ferieboliger.

  Besøg den hyggelige by Ohrid

  Kom og oplev Ohrid, som blandt andet byder på katedraler, monumenter og kultur. Byen, der er berømt for sin sø, sine strande og sine festivaler, byder alle besøgende velkommen. Uanset om du planlægger en familieferie, en tur med vennerne eller et romantisk ophold, har HomeAway et fantastisk udvalg af ferieboliger, som er værd at overveje. Mange ferieboliger har både fuldt udstyret køkken og separat spiseplads.

  Vejret i Ohrid

  Drømmer du om en ferie, hvor du kan få brugt sommergarderoben, så er juli, august, juni og september årets varmeste måneder med en gennemsnitlig temperatur på 28°C.

  Udforsk de naturskønne omgivelser i Ohrid

  Rejsende er vilde med Ohrid, som er kendt for sine søer og sine strande. Uanset om du leder efter spændende udendørs aktiviteter eller bare vil bruge lidt tid på at nyde omgivelserne, er Ohrid et fantastisk sted at nyde naturen. Her er nogle få af områdets mest imponerende seværdigheder, som alle ligger mindre en 50 km fra byens centrum:

  • Ohrid-søen (9,6 km)
  • Galicica-nationalparken (14,8 km)