Hvor skal jeg overnatte nær Dangast, Varel?

Vores annoncer i 2019 tilbyder et stort udvalg af 93 ferieboliger nær Dangast. Fra 39 Feriehuse til 48 Ferielejligheder – du kan finde unikke ferieboliger til et uforglemmeligt ophold med familie og venner. På HomeAway finder du det bedste sted at overnatte nær Dangast på en længere ferie eller et hyggeligt weekendophold.

Kan jeg leje Feriehuse i Dangast?

Ja, selvfølgelig. HomeAway tilbyder 39 Feriehuse i Dangast. Blandt andre populære typer af ferieboliger i Dangast finder du:

 • Ferielejligheder: 48 ferieboliger
 • Bondegårde: 4 ferieboliger
 • Studios: 48 ferieboliger

Kan jeg finde en feriebolig med pool i Dangast?

Ja, du kan vælge din foretrukne feriebolig med pool blandt vores 6 ferieboliger med pool i Dangast. Brug søgefeltet for at se udvalget af ledige ferieboliger.

  Find den perfekte feriebolig til dit ophold i Dangast

  Oplev Dangasts unikke charme med et ophold i en feriebolig. Du finder masser at opleve i dette område. Uanset om du planlægger en familieferie, en tur med vennerne eller et romantisk ophold, har HomeAway et fantastisk udvalg af ferieboliger, som er værd at overveje. Mange ferieboliger har både fuldt udstyret køkken og separat spiseplads.

  Oplevelser og attraktioner i Dangast

  Søger du efter oplevelser i byen? Tag en pause fra din hyggelige feriebolig, og oplev alt, som gør Dangast til en helt særlig destination. Her er nogle af de mest populære seværdigheder, som ligger højst 50 km fra byens centum:

  • Golf-Club Wilhelmshaven-Friesland (13,4 km)
  • Park Nordseeküste (16,8 km)

  Oplev de naturskønne seværdigheder i Dangast

  Uanset om du er en udendørs entusiast eller bare vil nyde de smukke omgivelser, kan du være sikker på at finde de perfekte omgivelser til din ferie i Dangast. Dette er nogle få af områdets mest utrolige attraktioner, som alle ligger mindre en 50 km fra byens centrum:

  • Jade-bugten (6,7 km)
  • Tossens Strand (16,8 km)