AsyncDestinationUrgency
AsyncDestinationInfographic
AsyncDestinationInfographic
AsyncDestinationInfographic
AsyncDestinationInfographic
AsyncExploreBookEnjoy
AsyncExploreBookEnjoy
AsyncExploreBookEnjoy
Destinationsguide

Find den perfekte feriebolig til dit ophold i Oliveto Citra

Oplev Oliveto Citras unikke charme med et ophold i en feriebolig. Du finder masser at opleve i dette område. Søger du efter specifikke faciliteter til din ferie? Vores ferieboliger har ofte både fuldt udstyret køkken og vaskemuligheder.

Aktiviteter

Sightseeing i og omkring Oliveto Citra

Vil du finde ting at lave under dit ophold? Bevæg dig ud af din hyggelige feriebolig, og oplev alt, der gør Oliveto Citra til et skønt rejsemål. Her er nogle af de mest populære seværdigheder, som ligger højst 50 km fra bymidten:

 • Terme Vulpacchio (5,1 km)
 • Tibetan Bridge (12,7 km)
Naturseværdigheder

Udforsk de naturskønne omgivelser i Oliveto Citra

Uanset om du er en udendørs entusiast eller bare vil nyde de smukke omgivelser, er Oliveto Citra et fantastisk sted at nyde den smukke natur. Her er nogle få af områdets mest betagende naturlige seværdigheder, som alle ligger mindre en 50 km fra byens centrum:

 • Valle della Caccia (4,7 km)
 • Natural Oasis Bosco Camerine (23,5 km)
Transport

Kom omkring i Oliveto Citra

Den nærmeste lufthavn ligger i Salerno (QSR-Costa d'Amalfi), 26,4 km fra byens centrum. Hvis du ikke kan finde en flyrejse, der passer til din rejseplan, kan du flyve til Napoli (NAP-Naples Intl.), som ligger 81,2 km væk.

Hvor skal jeg overnatte nær Oliveto Citra, IT?

Vores annoncer i 2020 tilbyder et stort udvalg af 45 ferieboliger nær Oliveto Citra. Fra 17 Feriehuse til 12 Ferielejligheder – du kan finde unikke ferieboliger til en uforglemmelig ferie eller et hyggeligt weekendophold med familie og venner. På HomeAway finder du det bedste sted at overnatte nær Oliveto Citra.

Hvad er de mest populære seværdigheder at overnatte i nærheden af på en rejse til Oliveto Citra?

HomeAway tilbyder en lang række ferieboliger i nærheden af spændende seværdigheder i Oliveto Citra. De mest populære seværdigheder, som HomeAways feriegæster overnatter i nærheden af, er:

 • Terme Vulpacchio: 138 feriehuse
 • Calitri Bondemuseum: 30 feriehuse
 • San Pietro-katedralen: 978 feriehuse
 • Natale Torv: 141 feriehuse
 • Tempio di Nettuno: 999 feriehuse

Der er også en lang række andre seværdigheder i Oliveto Citra, som du kan finde en feriebolig i nærheden af på HomeAway. Brug søgefeltet for at se udvalget af ledige ferieboliger i nærheden af din foretrukne seværdighed.

Kan jeg leje Feriehuse i Oliveto Citra?

Ja, selvfølgelig. HomeAway tilbyder 17 Feriehuse i Oliveto Citra. Blandt andre populære typer af ferieboliger i Oliveto Citra finder du:

 • Ferielejligheder: 12 ferieboliger
 • Villaer: 10 ferieboliger
 • Chateauer: 2 ferieboliger

Men du kan også nyde et fantastisk ophold i en af de andre slags ferieboliger, herunder Studios og mange andre.

Kan jeg finde en feriebolig med pool i Oliveto Citra?

Ja, du kan vælge din foretrukne feriebolig med pool blandt vores 9 ferieboliger med pool i Oliveto Citra. Brug søgefeltet for at se udvalget af ledige ferieboliger.