Destinationsguide

Find den perfekte feriebolig til dit ophold i Teillots

Oplev Teillotss unikke charme med et ophold i en feriebolig. Du finder masser at opleve i dette område. Med en feriebolig får du et hjem væk fra hjemmet, og mange ferieboliger har både fuldt udstyret køkken og udendørsgrill, hvis du skulle få lyst til lidt hjemmelavet mad.

Aktiviteter

Sightseeing i og omkring Teillots

Er du på jagt efter ting at se i byen? Bevæg dig ud af din hyggelige feriebolig, og oplev alt, som gør Teillots til en helt særlig destination. Her er nogle af de største attraktioner, som ligger højst 50 km fra bymidten:

 • Den Kommunale Svømmehal (15,4 km)
 • Pompadour-hippodromen (19,5 km)
Naturseværdigheder

Udforsk de naturskønne omgivelser i Teillots

Uanset om du er på jagt efter spændende udendørs aktiviteter eller bare vil nyde omgivelserne, er Teillots et fantastisk sted at nyde den smukke natur. Dette er nogle af områdets mest imponerende naturlige seværdigheder, som alle ligger mindre en 50 km fra byens centrum:

 • Cave of Lascaux (23,2 km)
 • Vézère-dalen (27,9 km)
Transport

Transport til og i Teillots

Flyv til Brive-la-Gaillarde (BVE-Brive - Vallée de la Dordogne), som er den nærmeste lufthavn og som ligger 23,5 km fra byens centrum. Hvis du ikke kan finde en flyrejse, der passer til din rejseplan, kan du også flyve til Perigueux (PGX), som ligger 32,6 km væk.

Hvor skal jeg overnatte nær Teillots, FR?

Vores annoncer i 2019 tilbyder et stort udvalg af 290 ferieboliger nær Teillots. Fra 154 Feriehuse til 13 Ferielejligheder – du kan finde unikke ferieboliger til et uforglemmeligt ophold med familie og venner. På HomeAway finder du det bedste sted at overnatte nær Teillots på en længere ferie eller et hyggeligt weekendophold.

Hvad er de mest populære seværdigheder at overnatte i nærheden af på en rejse til Teillots?

HomeAway tilbyder en lang række ferieboliger i nærheden af spændende seværdigheder i Teillots. De mest populære seværdigheder, som HomeAways feriegæster overnatter i nærheden af, er:

 • Saint-Yrieix Station: 403 feriehuse
 • Chateau de Hautefort: 1.043 feriehuse
 • La Roque St-Christophe: 2.829 feriehuse
 • Allassac Station: 584 feriehuse
 • Vigeois Station: 312 feriehuse

Der er også en lang række andre seværdigheder i Teillots, som du kan finde en feriebolig i nærheden af på HomeAway. Brug søgefeltet for at se udvalget af ledige ferieboliger i nærheden af din foretrukne seværdighed.

Kan jeg leje Feriehuse i Teillots?

Ja, selvfølgelig. HomeAway tilbyder 154 Feriehuse i Teillots. Blandt andre populære typer af ferieboliger i Teillots finder du:

 • Ferielejligheder: 13 ferieboliger
 • Villaer: 17 ferieboliger
 • Træhytter: 43 ferieboliger

Men du kan også nyde et fantastisk ophold i en af de andre slags ferieboliger, herunder Sommerhuse og mange andre.

Kan jeg finde en feriebolig med pool i Teillots?

Ja, du kan vælge din foretrukne feriebolig med pool blandt vores 175 ferieboliger med pool i Teillots. Brug søgefeltet for at se udvalget af ledige ferieboliger.