Hvor skal jeg overnatte nær Chambord, FR?

Vores annoncer i 2018 tilbyder et stort udvalg af 222 ferieboliger nær Chambord. Fra 98 bungalower til 40 ferielejligheder – du kan finde unikke ferieboliger til en uforglemmelig ferie eller et hyggeligt weekendophold med familie og venner. På HomeAway finder du det bedste sted at overnatte nær Chambord.

Hvad er de mest populære seværdigheder at overnatte i nærheden af på en rejse til Chambord?

HomeAway tilbyder en lang række ferieboliger i nærheden af spændende seværdigheder i Chambord. De mest populære seværdigheder, som HomeAways feriegæster overnatter i nærheden af, er:

 • Chateau de Chambord: 386 feriehuse
 • Maison de la Magie: 474 feriehuse
 • Blois-Chambord Station: 479 feriehuse
 • La Chaussée-Saint-Victor Station: 429 feriehuse
 • Baule Station: 187 feriehuse

Der er også en lang række andre seværdigheder i Chambord, som du kan finde en feriebolig i nærheden af på HomeAway. Brug søgefeltet for at se udvalget af ledige ferieboliger i nærheden af din foretrukne seværdighed.

Kan jeg leje bungalower i Chambord?

Ja, selvfølgelig. HomeAway tilbyder 98 bungalower i Chambord. Blandt andre populære typer af ferieboliger i Chambord finder du:

 • Ferielejligheder: 40 ferieboliger
 • Chateauer: 3 ferieboliger
 • Lader: 2 ferieboliger

Men du kan også nyde et fantastisk ophold i en af de andre slags ferieboliger, herunder bondegårde og mange andre.

Kan jeg finde en feriebolig med sauna i Chambord?

Ja, du kan vælge din foretrukne feriebolig med sauna blandt vores 8 ferieboliger med sauna i Chambord. Brug søgefeltet for at se udvalget af ledige ferieboliger.

  Nyd et ophold i hyggelige Chambord

  Områdets opera og templer er blot nogle af grundene til at nyde en ferie i Chambord. Rejsende, der besøger denne vandrevenlige by, roser den for sit dyreliv, sine muligheder for at tage på rideture og sine cykelmuligheder. Har du brug for mere plads til en ferie med familien, vennerne eller blot til et romantisk ophold? Ferieboliger har ofte både separat spiseplads og rummelige stuer.