Destinationsguide

Besøg den historiske by Termes

Nyd blandt andet historiske seværdigheder og andre attraktioner i Termes. Du finder masser at opleve i dette område. Mange af vores ferieboliger har både fuldt udstyret køkken, en rummelig opholdsstue og nogle gange endda et boblebad, så du kan nyde en afslappet ferie.

Naturseværdigheder

Oplev de naturskønne seværdigheder i Termes

Uanset om du er en eventyrlysten rejsende eller bare vil nyde de smukke omgivelser, er Termes et fantastisk sted at nyde naturen. Her er nogle få af områdets mest betagende seværdigheder, som alle ligger mindre en 50 km fra byens centrum:

  • Gorges de Galamus (20 km)
  • Lac de Caramany (28,7 km)
Transport

Kom omkring i Termes

Den nærmeste lufthavn ligger i Carcassonne (CCF-Pays Cathare), 31,6 km fra byens centrum. Hvis du ikke kan finde en flyafgang, der passer til din rejse, kan du flyve til Perpignan (PGF-Perpignan - Rivesaltes Intl.), som ligger 38 km væk.

Hvor skal jeg overnatte nær Termes, FR?

Vores annoncer i 2019 tilbyder et stort udvalg af 198 ferieboliger nær Termes. Fra 108 Feriehuse til 20 Ferielejligheder – du kan finde unikke ferieboliger til et uforglemmeligt ophold med familie og venner. På HomeAway finder du det bedste sted at overnatte nær Termes på en længere ferie eller et hyggeligt weekendophold.

Hvad er de mest populære seværdigheder at overnatte i nærheden af på en rejse til Termes?

HomeAway tilbyder en lang række ferieboliger i nærheden af spændende seværdigheder i Termes. De mest populære seværdigheder, som HomeAways feriegæster overnatter i nærheden af, er:

  • Termes-slottet: 1.080 feriehuse
  • Carcassonne, Frankrig: 1.219 feriehuse
  • Homps Katedral: 1.652 feriehuse
  • Carcassonne Befæstede By: 1.287 feriehuse
  • Aude Port: 1.278 feriehuse

Der er også en lang række andre seværdigheder i Termes, som du kan finde en feriebolig i nærheden af på HomeAway. Brug søgefeltet for at se udvalget af ledige ferieboliger i nærheden af din foretrukne seværdighed.

Kan jeg leje Feriehuse i Termes?

Ja, selvfølgelig. HomeAway tilbyder 108 Feriehuse i Termes. Blandt andre populære typer af ferieboliger i Termes finder du:

  • Ferielejligheder: 20 ferieboliger
  • Villaer: 20 ferieboliger
  • Træhytter: 31 ferieboliger

Men du kan også nyde et fantastisk ophold i en af de andre slags ferieboliger, herunder Sommerhuse og mange andre.

Kan jeg finde en feriebolig med pool i Termes?

Ja, du kan vælge din foretrukne feriebolig med pool blandt vores 105 ferieboliger med pool i Termes. Brug søgefeltet for at se udvalget af ledige ferieboliger.