Find det bedste sted i Chateau-d'Oex

Hvor skal jeg overnatte nær Chateau-d'Oex, CH?

Vores annoncer i 2018 tilbyder et stort udvalg af 834 ferieboliger nær Chateau-d'Oex. Fra 618 ferielejligheder til 88 bungalower – du kan finde unikke ferieboliger til en uforglemmelig ferie eller et hyggeligt weekendophold med familie og venner. På HomeAway finder du det bedste sted at overnatte nær Chateau-d'Oex.

Hvad er de mest populære seværdigheder at overnatte i nærheden af på en rejse til Chateau-d'Oex?

HomeAway tilbyder en lang række ferieboliger i nærheden af spændende seværdigheder i Chateau-d'Oex. De mest populære seværdigheder, som HomeAways feriegæster overnatter i nærheden af, er:

 • Château-d'Œx Station: 1.107 feriehuse
 • Château d'Oex Skisportssted: 1.069 feriehuse
 • Chateau-d'Oex-Praz-Perron Kabelbane: 1.193 feriehuse
 • Veysonnaz Kabelbane: 2.919 feriehuse
 • Les Portes du Soleil: 3.645 feriehuse

Der er også en lang række andre seværdigheder i Chateau-d'Oex, som du kan finde en feriebolig i nærheden af på HomeAway. Brug søgefeltet for at se udvalget af ledige ferieboliger i nærheden af din foretrukne seværdighed.

Kan jeg leje ferielejligheder i Chateau-d'Oex?

Ja, selvfølgelig. HomeAway tilbyder 618 ferielejligheder i Chateau-d'Oex. Blandt andre populære typer af ferieboliger i Chateau-d'Oex finder du:

 • Bungalower: 88 ferieboliger
 • Bondegårde: 2 ferieboliger

Kan jeg finde en feriebolig med anbefales til familier i Chateau-d'Oex?

Ja, du kan vælge din foretrukne feriebolig med anbefales til familier blandt vores 62 ferieboliger med anbefales til familier i Chateau-d'Oex. Brug søgefeltet for at se udvalget af ledige ferieboliger.

  Besøg den eventyrlige by Chateau-d'Oex

  Opdag Chateau-d'Oexs unikke charme med et ophold i et feriehjem. Byen, der er berømt for sine muligheder for skiløb, sine muligheder for skydiving og sine muligheder for langrend, byder alle besøgende velkommen. Freddie Mercurys Statue og Château d'Aigle er blot et par af de mest populære seværdigheder i området. Har du brug for mere plads til en ferie med familien, vennerne eller blot til et romantisk ophold? Ferieboliger har ofte både fuldt udstyret køkken, separat spiseplads og vaskemaskine.

  Seværdigheder i og omkring Chateau-d'Oex

  Er du på jagt efter oplevelser, mens du er i Chateau-d'Oex? Besøgende, der leder efter kulturelle oplevelser i nærheden, kan tage en tur til Freddie Mercurys Statue og Château d'Aigle eller tilbringe en interessant eftermiddag i Schweiz Nationale Audiovisuelle Museum eller Musee du Vieux Montreux. Besøg de grønne områder Hohi Wispile, Gastlosen og Glacier 3000 for rigtigt at nyde udendørslivet. Vinterentusiaster kan både besøge Chateau-d'Oex-Praz-Perron Kabelbane og Château d'Oex Skisportssted i byen. Området byder også på andre interessante steder, blandt andet Diablerets-Isenau Gondolplads, Charmey Gondolplads og Leysin-Berneuse Gondolplads. Rougemont Skiresort, Gstaad Eggli Skilift og Eggli Skiresort er absolut et besøg værd under dit ophold. Måske du også har lyst til at tilføje Rutti Skilift, Gstaad Skisportssted eller Les Diablerets Skisportssted til din liste.