Hvor skal jeg overnatte nær Pays de la Loire, FR?

Vores annoncer i 2019 tilbyder et stort udvalg af 7.064 ferieboliger nær Pays de la Loire. Fra 2.928 Feriehuse til 2.042 Studios – du kan finde unikke ferieboliger til en uforglemmelig ferie eller et hyggeligt weekendophold med familie og venner. På HomeAway finder du det bedste sted at overnatte nær Pays de la Loire.

Hvilke destinationer er de mest populære i Pays de la Loire?

Der er mange skønne steder at besøge på en længere ferie eller et hurtigt weekendophold i Pays de la Loire. De mest populære destinationer blandt HomeAways feriegæster er:

 • Saint-Nazaire: 1.508 ferieboliger
 • Beaufort-en-Vallée: 119 ferieboliger
 • Loire-Atlantique: 2.775 ferieboliger
 • Nantes: 388 ferieboliger
 • La Tranche-sur-Mer: 1.033 ferieboliger

HomeAway giver dig også mulighed for at udforske en række andre populære destinationer i Pays de la Loire! Brug søgefeltet for at se udvalget af ledige ferielejligheder på andre populære destinationer.

Hvilke større byer skal jeg opleve i Pays de la Loire?

Uanset om du rejser på egen hånd eller med familie og venner, får du her en oversigt over de byer i Pays de la Loire, der har det største udvalg af feriehuse til den perfekte storbyferie:

 • Saint-Nazaire: 1.508 feriehuse
 • Beaufort-en-Vallée: 119 feriehuse
 • Nantes: 388 feriehuse
 • La Tranche-sur-Mer: 1.033 feriehuse
 • Vallet: 93 feriehuse

Brug søgefeltet for at se udvalget af ledige ferieboliger i andre byer.

Kan jeg finde en feriebolig, der er nem at komme til, når jeg rejser med fly til Pays de la Loire?

Ja, selvfølgelig. HomeAways udlejere tilbyder et stort udvalg af ferieboliger i nærheden af lufthavne. Blandt lufthavne med et stort udvalg af ferieboliger i Pays de la Loire finder du:

 • La Roche-sur-Yon (EDM-Rene Couzinet): 308 ferieboliger
 • Saumur (XSU): 524 ferieboliger
 • Nantes (NTE-Nantes - Atlantique): 485 ferieboliger

Brug søgefeltet for at se udvalget af ledige ferieboliger i nærheden af andre lufthavne.

Hvad er de mest populære seværdigheder at overnatte i nærheden af i Pays de la Loire?

HomeAway tilbyder en lang række ferieboliger i nærheden af spændende seværdigheder i Pays de la Loire. De mest populære seværdigheder, som HomeAways feriegæster besøger på en ferierejse eller et weekendophold, er:

 • Château des Ducs de Bretagne: 451 ferielejligheder
 • Brière Regionale Naturpark: 2.181 ferielejligheder
 • La Baule Strand: 2.394 ferielejligheder
 • Les Sables d'Olonne-stranden: 2.603 ferielejligheder
 • Saumur Station: 536 ferielejligheder

Der er også en lang række andre seværdigheder i Pays de la Loire, som du kan finde en feriebolig i nærheden af på HomeAway. Du skal bare skrive den ønskede destination i søgefeltet og finde det helt rigtige feriehus blandt udvalget.

Ferie i Pays de la Loire

Pays de la Loire er en region i den vestlige del af Frankrig, der af UNESCO beskrives som et "kulturlandskab af enestående skønhed". Pays de la Loire ligger ved Frankrigs Atlanterhavskyst, syd for Bretagne og grænser op mod Loire-dalen (Val de Loire). Regionen består af 5 departementer; Loire-Atlantique, Maine-et-Loire, Mayenne, Sarthe og Vendee. Der er direkte flyforbindelser fra Danmark til Pays de la Loire, så det tager ikke mere end nogle få timer at nå ned til dette område med frodige landskaber, vinmarker, slotte og lange sandstrande. Ferie i en ferielejlighed, et feriehus eller en slotsferie i det vestlige Loire giver dig frihed og fleksibilitet til at lære denne dejlige del af Frankrig at kende i dit eget tempo og få mest muligt ud af en ferie i Pays de la Loire.

Maine-et-Loire tiltrækker 2,3 millioner turister hvert år, dels på grund af mulighederne for vandre- og cykelture, og dels på grund af de mange slotte, klostre og parker. Området omkring Saumur, der har en pragtfuld gammel bydel og et slot, hvorfra man har en pragtfuld udsigt over byen og Loire-floden, hører til vinområdet Anjou-Saumur og her produceres både dejlige rød- og hvidvine.

Vendee er det departement i Pays de la Loire, der har den længste kyststrækning og over 160 km sandstrande, mange af dem med det europæiske blå flag for vandkvalitet og god standard, og Vendee er derfor et meget populært feriemål. Les Sables-d'Olonne, La Tranche-Sur-Mer og Saint-Jean-de Monts er blandt de populæreste feriesteder. Inde i landet er hovedattraktionerne Marais Poitevin, et marskområde der et kendt for sit rige dyreliv, skovområderne omkring Mervent, det smukke bakkelandskab ved Bocage og den historiske forlystelsespark Puy du Fou.

Departementet Sarthe, der ligger inde i landet og følgelig ikke har nogen kyststrækning, er velegnet til en vandre- eller cykelferie. Le Mans er hovedstaden i Sarthe, der er blevet verdenskendt på grund af 24-timers racerløbene, der gennemføres i Le Mans.

Aktiv ferie i Pays de la Loire, Frankrig

Er du til vand og sejlsport vil du føle dig rigtig hjemme i Pays de la Loire. Les Sables d'Olonne er mødestedet for sejlsportsentuisiaster, og dyrker du kajaksejlads kan du opleve øen Noirmoutier, med sin barske kyst og skjulte strande, fra en helt anden vinkel. Du kan tage på flodtur på Erdre-floden eller kanoture på Mayenne, Sarthe og Oudron floderne. Du kan også nemt leje en båd eller en husbåd ved en af disse floder, og om sommeren er floderne fokus for familieferier i det vestlige Loire.

Området er kendt for sine smukke landskaber og er fantastisk til ride- eller cykelture. Cykelture i Pays de la Loire er for alle der vil holde en aktiv ferie, og med en feriebolig eller gites som udgangspunkt, kan du selv tilrettelægge dine cykelture.

Golf er populært i Pays de la Loire og der findes 26 18-huls golfbaner i området. Du har dermed alle muligheder for at spille golf under en ferie i en feriebolig i Pays de la Loire; nogle af de bedste golfbaner ligger ved La Boule, Cholet og Sable-sur-Sathe.

Huleboligerne i Pays de la Loire er en af de mest spændende "arkitektoniske stilretninger". Hulerne er hugget ud af kalkklipperne og kaldes caves troglodyte eller caves demeurantes (beboede huler) og stammer tilbage fra det 15. århundrede. Nogle enkelte er stadig beboet, men de fleste bruges til vinlagre, og andre som museer og kunstgallerier.

Er du på ferie med børn vil de sikkert synes den historiske forlystetelsespark Puy du Fou, hvor I kan opleve gladiatorer, vikinger, musketerer og mange andre historiske ting, er meget spændende. Puy du Fou ligger i departementet Vendee, 1 times kørsel fra kysten og 1 times kørsel fra Nantes.

Vejret i Pays de la Loire, Frankrig

Pays de la Loire er præget af et mildt klima med lange, friske somre og en del nedbør om vinteren.

Flybilletter til Pays de la Loire, Frankrig

Der går direkte fly fra både Billund og København til lufthavnen i Nantes (NTE) med f.eks. Air France og KLM. Der tilbydes mange billige flybilletter, så det er både nemt og billigt at komme på ferie i en feriebolig i Pays de la Loire. Sammenlign priser og find gode tilbud gennem en af de mange søgemaskiner på nettet.

Udforsk destinationer i området omkring Pays de la Loire

Saint-Nazaire
1.508 ferieboliger
Beaufort-en-Vallée
119 ferieboliger
Nantes
388 ferieboliger
La Tranche-sur-Mer
1.033 ferieboliger
Vallet
93 ferieboliger
Le Mans
136 ferieboliger
Longeville-sur-Mer
1.288 ferieboliger
La Daguenière
131 ferieboliger
Coëx
1.056 ferieboliger
Vieillevigne
72 ferieboliger
Loiré
27 ferieboliger
Ancenis
51 ferieboliger
Chemillé-en-Anjou
97 ferieboliger
Noyant-Villages
201 ferieboliger
Baugé-en-Anjou
140 ferieboliger
Segré-en-Anjou-Bleu
66 ferieboliger
Beaupréau-en-Mauges
76 ferieboliger
Sèvremoine
102 ferieboliger
Ombrée d'Anjo
42 ferieboliger
Vallons-De-L'Erdre
78 ferieboliger