Hvor skal jeg overnatte nær Sardinien, IT?

Vores annoncer i 2019 tilbyder et stort udvalg af 13.270 ferieboliger nær Sardinien. Fra 5.848 Ferielejligheder til 5.833 Studios – du kan finde unikke ferieboliger til en uforglemmelig ferie eller et hyggeligt weekendophold med familie og venner. På HomeAway finder du det bedste sted at overnatte nær Sardinien.

Hvilke destinationer er de mest populære i Sardinien?

Der er mange skønne steder at besøge på en længere ferie eller et hurtigt weekendophold i Sardinien. De mest populære destinationer blandt HomeAways feriegæster er:

 • Alghero: 814 ferieboliger
 • Cala Gonone: 504 ferieboliger
 • Villasimius: 1.725 ferieboliger
 • Sinnai: 2.391 ferieboliger
 • Olbia: 3.017 ferieboliger

HomeAway giver dig også mulighed for at udforske en række andre populære destinationer i Sardinien! Brug søgefeltet for at se udvalget af ledige ferielejligheder på andre populære destinationer.

Hvilke større byer skal jeg opleve i Sardinien?

Uanset om du rejser på egen hånd eller med familie og venner, får du her en oversigt over de byer i Sardinien, der har det største udvalg af feriehuse til den perfekte storbyferie:

 • Alghero: 814 feriehuse
 • Cala Gonone: 504 feriehuse
 • Villasimius: 1.725 feriehuse
 • Sinnai: 2.391 feriehuse
 • Olbia: 3.017 feriehuse

Brug søgefeltet for at se udvalget af ledige ferieboliger i andre byer.

Kan jeg finde en feriebolig, der er nem at komme til, når jeg rejser med fly til Sardinien?

Ja, selvfølgelig. HomeAways udlejere tilbyder et stort udvalg af ferieboliger i nærheden af lufthavne. Blandt lufthavne med et stort udvalg af ferieboliger i Sardinien finder du:

 • Tortoli (TTB-Arbatax): 555 ferieboliger
 • Olbia (OLB-Costa Smeralda): 3.211 ferieboliger
 • Cagliari (CAG-Elmas): 1.145 ferieboliger

Brug søgefeltet for at se udvalget af ledige ferieboliger i nærheden af andre lufthavne.

Hvad er de mest populære seværdigheder at overnatte i nærheden af i Sardinien?

HomeAway tilbyder en lang række ferieboliger i nærheden af spændende seværdigheder i Sardinien. De mest populære seværdigheder, som HomeAways feriegæster besøger på en ferierejse eller et weekendophold, er:

 • Rena Bianca Strand: 2.858 ferielejligheder
 • Olbia Marittima Banche Porto Station: 3.163 ferielejligheder
 • Cagliaris botaniske have: 1.449 ferielejligheder
 • Palazzo d'Albis: 862 ferielejligheder
 • Elefanttårnet: 1.450 ferielejligheder

Der er også en lang række andre seværdigheder i Sardinien, som du kan finde en feriebolig i nærheden af på HomeAway. Du skal bare skrive den ønskede destination i søgefeltet og finde det helt rigtige feriehus blandt udvalget.

Ferie i feriehus, ferievilla eller ferielejlighed på Sardinien

Sardinien er den næststørste ø i Middelhavet og her finder du et stort udvalg af pragtfulde steder til en ferie og et bredt udvalg af ferielejligheder, feriehuse og sommerhuse med pool.  Sardinien hører til Italien og ligger ud for Italiens vestkyst, syd for Korsika. Sardinien har en spektakulær kystlinie med fantastiske strande. Det indre af Sardinien er bjergrigt og selvom områderne inde i landet ikke er særlig kendt blandt turister, kan man finde nogle virkelige perler her. Ferie på Sardinien kan udformes som du ønsker det, som badeferie, aktiv ferie eller kulturferie. 

Ferieaktiviteter og seværdigheder på Sardinien

Strandene på Sardinien er brede sandstrande. Costa Smeralda - den tyrkise kyst - er en favorit blandt millionærer, hvilket de mange luksusvillaer og eksklusive yachter i yachthavnene vidner om.  Havet er utrolig klart og fra maj til november er det varmt nok til at svømme i.  På Sardinien tilbydes sejlture og dybhavsfiskeri samt dykning og windsurfing, så du kan prøve det under ferien i et feriehus.

Inde i landet findes talrige huler i bjergene, der kan udforskes, inklusive de gamle, menneskeskabte huler ved Anghelu Ruju, og megalitterne Le Nuraghe ved Barumini er optaget på UNESCOs liste over verdenskulturarv.  Der findes mange andre arkæologiske seværdigheder i olivenlunde rundt om på øen, der stammer helt tilbage fra 1700 f.Kr. og det er spændende at besøge disse under en ferie på Sardinien.

Festivaler er en vigtig bestanddel af livet på Sardinien, og der afholdes festivaler hver måned hele året rundt med folkedans, sang og gratis mad.

Ferie på Sardinien

Mange foretrækker at leje et feriehus eller en ferielejlighed i Cagliari-området, der er kendt for sine lange strande men også er hjemsted for nationalparken Parco dei sette Fradelli, hvor der er mulighed for kilometerlange vandreture gennem uspolerede og dramatiske landskaber.

De bedste strande på øen finder man ved Costa Smeralda på den nordøstlige kyst og et krystalklart hav og Maddalena-øerne byder på perfekte forhold til snorkling. Det er grunden til at Costa Smeralda er så meget i fokus hos turister der besøger Sardinien.

Alghero er en charmerende by lidt inde i landet.  Det er en gammel fæstningsby og nogle af forsvarværkerne er særdeles velbevarende, heriblandt byporten Porta Terra. Længere inde i landet er Nuoro centrum for den traditionelle sardiske livsstil. Her tales der stadig det oprindelige sprog, Sardo, og lokal brugskunst og kulinariske lækkerier fremstilles efter traditionelle metoder.  Er man til bjergbestigning kan man leje en feriebolig i Nuoro, der ligger umiddelbart vest for Monte Ortobene. 

Fly til Sardinien

Sardinien har lufthavne i Cagliari, Olbia (OLB), Alghero (AHO) og Tortoli (TTB). Der er direkte fly både fra København og Billund til Olbia.

Udforsk destinationer i området omkring Sardinien

Alghero
814 ferieboliger
Cala Gonone
504 ferieboliger
Villasimius
1.725 ferieboliger
Sinnai
2.391 ferieboliger
Olbia
3.017 ferieboliger
Arzachena
2.344 ferieboliger
Stintino
462 ferieboliger
Santa Teresa di Gallura
1.323 ferieboliger
Maracalagonis
2.377 ferieboliger
Santa Margherita di Pula
704 ferieboliger
Pula
773 ferieboliger
Chia
644 ferieboliger
Badesi
1.401 ferieboliger
Quartucciu
1.256 ferieboliger
Quartu Sant'Elena
1.956 ferieboliger
Baja Sardinia
1.338 ferieboliger
Costa Rei
1.189 ferieboliger
Tertenia
237 ferieboliger
Budoni
1.569 ferieboliger
Budoni
1.570 ferieboliger