Find det bedste sted i Blue Ridge

Hvor skal jeg overnatte nær Blue Ridge, GA, US?

Vores annoncer i 2018 tilbyder et stort udvalg af 969 ferieboliger nær Blue Ridge. Fra 801 træhytter til 113 bungalower – du kan finde unikke ferieboliger til en uforglemmelig ferie eller et hyggeligt weekendophold med familie og venner. På HomeAway finder du det bedste sted at overnatte nær Blue Ridge.

Hvilket område er bedst at overnatte i, når jeg rejser til Blue Ridge?

Uanset om du rejser på egen hånd eller med familie og venner, får du her en oversigt over de områder med det største udvalg af ferieboliger til en længere ferie eller et weekendophold i Blue Ridge:

 • Cashes Valley: 28 ferieboliger
 • Foxfire Estates: 47 ferieboliger
 • Raccoon Ridge: 20 ferieboliger
 • Necowa Cove: 15 ferieboliger
 • Ridges Over the Lake: 15 ferieboliger

Brug søgefeltet for at se udvalget af ledige ferielejligheder i andre bydele.

Hvad er de mest populære seværdigheder at overnatte i nærheden af på en rejse til Blue Ridge?

HomeAway tilbyder en lang række ferieboliger i nærheden af spændende seværdigheder i Blue Ridge. De mest populære seværdigheder, som HomeAways feriegæster overnatter i nærheden af, er:

 • Mercier Orchards: 1.153 feriehuse
 • Blue Ridge Lake Marina: 1.132 feriehuse
 • Blue Ridge Scenic Railway: 1.195 feriehuse
 • Blue Ridge Community Teateret: 1.207 feriehuse
 • The Lilly Pad Village: 1.190 feriehuse

Der er også en lang række andre seværdigheder i Blue Ridge, som du kan finde en feriebolig i nærheden af på HomeAway. Brug søgefeltet for at se udvalget af ledige ferieboliger i nærheden af din foretrukne seværdighed.

Kan jeg leje træhytter i Blue Ridge?

Ja, selvfølgelig. HomeAway tilbyder 801 træhytter i Blue Ridge. Blandt andre populære typer af ferieboliger i Blue Ridge finder du:

 • Bungalower: 113 ferieboliger
 • Hytter: 21 ferieboliger
 • Bondegårde: 5 ferieboliger

Men du kan også nyde et fantastisk ophold i en af de andre slags ferieboliger, herunder chateauer og mange andre.

Kan jeg finde en feriebolig med sauna i Blue Ridge?

Ja, du kan vælge din foretrukne feriebolig med sauna blandt vores 17 ferieboliger med sauna i Blue Ridge. Brug søgefeltet for at se udvalget af ledige ferieboliger.

  Derfor elsker rejsende at besøge festlige Blue Ridge

  Bjergene og de landlige omgivelser udgør en smuk baggrund for Blue Ridge. Denne by med sine udflugtsmuligheder, sine muligheder for sightseeing og sine festivaler tiltrækker adskillige besøgende, og det samme gør dens naturskønne og familievenlige beliggenhed. En feriebolig kan hjælpe med at fuldende dit ophold, og mange ferieboliger har både køkken og vaskemaskine.

  Seværdigheder i og omkring Blue Ridge

  Er det første gang, du besøger Blue Ridge, og er du på jagt efter oplevelser? Lokale seværdigheder inkluderer blandt andet Blue Ridge Scenic Railway, Mercier Orchards og The Lilly Pad Village. Besøgende, der leder efter kulturelle oplevelser i nærheden, kan tilbringe en interessant eftermiddag med at udforske Blue Ridge Community Teateret eller Tabor House & Civil War Museum. Besøg stranden Morganton Point Rekrationsområde og de naturskønne områder Falls Branch Vandfaldet og Toccoa River Adventures for rigtigt at nyde udendørslivet.

  Blue Ridge Lake Marina og Cohutta Overlook er blot et par interessante steder at besøge i området. Hvorfor ikke også tilføje Tank Town USA, Serenberry Vingårde eller Pig Hill of Fame til din liste?