Destinationsguide

Rejs til hyggelige Dinkelsbühl

Tag en ferie til Dinkelsbühl, og nyd områdets museer, monumenter og kirker. Denne romantiske by besnærer besøgende med sine golfmuligheder og sine caféer. Uanset om du planlægger en familieferie, en tur med vennerne eller et romantisk ophold, har HomeAway et fantastisk udvalg af ferieboliger, som er værd at overveje. Mange ferieboliger har både fuldt udstyret køkken og separat spiseplads.

Aktiviteter

Sightseeing i og omkring Dinkelsbühl

Er du på jagt efter ting at lave på ferien? Bevæg dig ud af din hyggelige feriebolig, og oplev alt, der gør Dinkelsbühl til den perfekte feriedestination. Her er nogle af de største attraktioner, som ligger højst 50 km fra byens centum:

 • Golfpark Romantische Straße Dinkelsbühl, (2 km)
 • Golfpark Rothenburg-Schönbronn (28,5 km)
Naturseværdigheder

Udforsk de naturskønne omgivelser i Dinkelsbühl

Uanset om du er en udendørs entusiast eller bare vil nyde omgivelserne, er Dinkelsbühl et fantastisk sted at nyde den smukke natur. Her er nogle få af områdets mest betagende naturlige seværdigheder, som alle ligger mindre en 50 km fra byens centrum:

 • Zisterzienserinnenkloster Mariä Himmelfahrt Garten (22,1 km)
 • Ipf (22,4 km)
 • Altmühlsee (30,1 km)
Transport

Kom omkring i Dinkelsbühl

Den nærmeste lufthavn ligger i Nürnberg (NUE-Nürnberg Lufthavn), 72,7 km fra byens centrum.

Foretrækker du at tage toget, så tag til Dinkelsbühl Station, som er byens hovedstation.

Hvor skal jeg overnatte nær Dinkelsbühl, DE?

Vores annoncer i 2019 tilbyder et stort udvalg af 39 ferieboliger nær Dinkelsbühl. Fra 37 Ferielejligheder til 2 Feriehuse – du kan finde unikke ferieboliger til en uforglemmelig ferie eller et hyggeligt weekendophold med familie og venner. På HomeAway finder du det bedste sted at overnatte nær Dinkelsbühl.

Hvad er de mest populære seværdigheder at overnatte i nærheden af på en rejse til Dinkelsbühl?

HomeAway tilbyder en lang række ferieboliger i nærheden af spændende seværdigheder i Dinkelsbühl. De mest populære seværdigheder, som HomeAways feriegæster overnatter i nærheden af, er:

 • St. Georgs Kirche: 93 feriehuse
 • Golfpark Dinkelsbühl: 82 feriehuse
 • 3D Museum Stadtmühle: 112 feriehuse
 • Museum Kinderzech-Zeughaus: 93 feriehuse
 • Fränkische Museum: 133 feriehuse

Der er også en lang række andre seværdigheder i Dinkelsbühl, som du kan finde en feriebolig i nærheden af på HomeAway. Brug søgefeltet for at se udvalget af ledige ferieboliger i nærheden af din foretrukne seværdighed.

Kan jeg leje Ferielejligheder i Dinkelsbühl?

Ja, selvfølgelig. HomeAway tilbyder 37 Ferielejligheder i Dinkelsbühl. Blandt andre populære typer af ferieboliger i Dinkelsbühl finder du:

 • Feriehuse: 2 ferieboliger
 • Studios: 37 ferieboliger

Kan jeg finde en feriebolig med internet/wi-fi i Dinkelsbühl?

Ja, du kan vælge din foretrukne feriebolig med internet/wi-fi blandt vores 37 ferieboliger med internet/wi-fi i Dinkelsbühl. Brug søgefeltet for at se udvalget af ledige ferieboliger.