Destinationsguide

Rejs til imødekommende Fichtenau

Nyd blandt andet historiske seværdigheder og andre attraktioner i Fichtenau. Denne imødekommende og afslappede by lokker besøgende til med sine spamuligheder og sine restauranter. Hvorfor ikke overveje en feriebolig til din familieferie, dit romantiske ophold eller din tur med vennerne? Mange ferieboliger har både fuldt udstyret køkken og vaskemuligheder.

Naturseværdigheder

Udforsk de naturskønne omgivelser i Fichtenau

Uanset om du er en eventyrlysten rejsende eller bare vil bruge lidt tid på at nyde omgivelserne, er Fichtenau et fantastisk sted at nyde naturen. Dette er nogle få af områdets mest betagende seværdigheder, som alle ligger mindre en 50 km fra byens centrum:

  • Ipf (25,3 km)
  • Zisterzienserinnenkloster Mariä Himmelfahrt Garten (25,7 km)
Transport

Sådan kommer du til og omkring i Fichtenau

Den nærmeste lufthavn ligger i Stuttgart (STR), 85,6 km fra bymidten.

Hvor skal jeg overnatte nær Fichtenau, DE?

Vores annoncer i 2019 tilbyder et stort udvalg af 22 ferieboliger nær Fichtenau. Fra 2 Feriehuse til 20 Ferielejligheder – du kan finde unikke ferieboliger til et uforglemmeligt ophold med familie og venner. På HomeAway finder du det bedste sted at overnatte nær Fichtenau på en længere ferie eller et hyggeligt weekendophold.

Hvad er de mest populære seværdigheder at overnatte i nærheden af på en rejse til Fichtenau?

HomeAway tilbyder en lang række ferieboliger i nærheden af spændende seværdigheder i Fichtenau. De mest populære seværdigheder, som HomeAways feriegæster overnatter i nærheden af, er:

  • Fränkische Museum: 133 feriehuse
  • Westhausen Station: 94 feriehuse
  • Arena Hohenlohe: 62 feriehuse
  • Satteldorf Station: 81 feriehuse
  • St. Georgs Kirche: 93 feriehuse

Der er også en lang række andre seværdigheder i Fichtenau, som du kan finde en feriebolig i nærheden af på HomeAway. Brug søgefeltet for at se udvalget af ledige ferieboliger i nærheden af din foretrukne seværdighed.

Kan jeg leje Feriehuse i Fichtenau?

Ja, selvfølgelig. HomeAway tilbyder 2 Feriehuse i Fichtenau. Blandt andre populære typer af ferieboliger i Fichtenau finder du:

  • Ferielejligheder: 20 ferieboliger
  • Studios: 20 ferieboliger

Kan jeg finde en feriebolig med internet/wi-fi i Fichtenau?

Ja, du kan vælge din foretrukne feriebolig med internet/wi-fi blandt vores 21 ferieboliger med internet/wi-fi i Fichtenau. Brug søgefeltet for at se udvalget af ledige ferieboliger.