Hvor skal jeg overnatte nær Istrien (amt), HR?

Vores annoncer i 2019 tilbyder et stort udvalg af 22.971 ferieboliger nær Istrien (amt). Fra 13.617 Ferielejligheder til 13.578 Studios – du kan finde unikke ferieboliger til en uforglemmelig ferie eller et hyggeligt weekendophold med familie og venner. På HomeAway finder du det bedste sted at overnatte nær Istrien (amt).

Hvilke destinationer er de mest populære i Istrien (amt)?

Der er mange skønne steder at besøge på en længere ferie eller et hurtigt weekendophold i Istrien (amt). De mest populære destinationer blandt HomeAways feriegæster er:

 • Pula: 10.869 ferieboliger
 • Pazin: 2.697 ferieboliger
 • Rovinj: 8.367 ferieboliger
 • Banjole: 9.639 ferieboliger
 • Porec: 7.242 ferieboliger

HomeAway giver dig også mulighed for at udforske en række andre populære destinationer i Istrien (amt)! Brug søgefeltet for at se udvalget af ledige ferielejligheder på andre populære destinationer.

Hvilke større byer skal jeg opleve i Istrien (amt)?

Uanset om du rejser på egen hånd eller med familie og venner, får du her en oversigt over de byer i Istrien (amt), der har det største udvalg af feriehuse til den perfekte storbyferie:

 • Pula: 10.869 feriehuse
 • Pazin: 2.697 feriehuse
 • Rovinj: 8.367 feriehuse
 • Banjole: 9.639 feriehuse
 • Porec: 7.242 feriehuse

Brug søgefeltet for at se udvalget af ledige ferieboliger i andre byer.

Kan jeg finde en feriebolig, der er nem at komme til, når jeg rejser med fly til Istrien (amt)?

Ja, selvfølgelig. HomeAways udlejere tilbyder et stort udvalg af ferieboliger i nærheden af lufthavne. Blandt lufthavne med et stort udvalg af ferieboliger i Istrien (amt) finder du:

 • Pula (PUY): 15.573 ferieboliger
 • Trieste (TRS-Friuli Venezia Giulia): 348 ferieboliger
 • Portoroz (POW): 307 ferieboliger

Brug søgefeltet for at se udvalget af ledige ferieboliger i nærheden af andre lufthavne.

Hvad er de mest populære seværdigheder at overnatte i nærheden af i Istrien (amt)?

HomeAway tilbyder en lang række ferieboliger i nærheden af spændende seværdigheder i Istrien (amt). De mest populære seværdigheder, som HomeAways feriegæster besøger på en ferierejse eller et weekendophold, er:

 • Rovinj Havn: 14.059 ferielejligheder
 • Vrsar Havn: 10.657 ferielejligheder
 • Poreč Lystbådehavn: 10.498 ferielejligheder
 • Istrian Council House: 10.272 ferielejligheder
 • Chapel of St. Maria Formosa: 14.553 ferielejligheder

Der er også en lang række andre seværdigheder i Istrien (amt), som du kan finde en feriebolig i nærheden af på HomeAway. Du skal bare skrive den ønskede destination i søgefeltet og finde det helt rigtige feriehus blandt udvalget.

Ferie i Istrien, Kroatien

Istrien er den halvø i Kroatien, der grænsen op mod Slovenien og som ligger overfor Italien. Ferieboliger i Istrien er i høj kurs, da dette er den mest populære destination til en ferie i Kroatien.

Ferieaktiviteter og seværdigheder i Istrien

Når du holder ferie i Istrien befinder du dig i Kroatiens gastronomiske højborg, hvor lækre fiskeretter og skaldyr, hvide trøfler og lokal hvidvin er på dagsordenen.  Holder du ferie i en feriebolig i Istrien, har du friheden til at vælge at gå ud at spise eller selv at tilberede de mange lokale lækkerier. 

Landskabet i Istrien består af et frodigt bakket landskab med vingårde og charmerende, gamle middelalderlandsbyer og det er en rigtig fornøjelse af udforske Istrien enten i bil, på cykel eller til fods når man holder ferie i en ferievilla i Istrien.  F.eks. er den gamle bykerne i Porec blevet optaget på UNESCOs liste over verdenskulturarv, og der er mange andre seværdigheder, f.eks. det romerske amfiteater i Pula og Nationalparken Brijuni,  en øgruppe på 14 øer, som er usædvanlig rig på kulturhistoriske mindesmærker. 

Selvom den indre del af Istrien har meget at byde på, er det strandene ved Istriens 430 km lange kyst, der får de fleste til at leje en feriebolig i Istrien.  Her er der alletiders muligheder for en dejlig sol- og strandferie, med svømning, sejlads og et stort udbud af vandsport.

Feriesteder i Istrien

Umag, en lille havneby ved Istriens nordvestlige kyst, er et meget populært rejsemål for en ferie i et feriehus eller en ferielejlighed i Istrien.  Umag kaldes også 'Kroations port til Europa' og er kendt som Istriens sportscentrum.  Her afholdes ATP Croatian Open med mange stjerner indenfor tennisverdenen.   I fordums tider blev byen opdaget af romerske adelige, der gjorde den til deres sommerresidens.  Datidens rigdom og glamour afspejles stadig i de venetianske huse, der findes mange af i centrum. I Umags smalle, brolagte gader finder du også mange charmerende restauranter og hyggelige barer og caféer.   Kysten består af småstrande, der ligger fredeligt og hyggeligt i små bugter omgivet af klipper. 

Porec er det mest populære feriemål i Istrien og byen bliver regelmæssigt valgt til Kroatiens bedste ferieby.  Byen er en tidligere romersk koloni og blev grundlagt for over 2.000 år siden og selvom Porec er meget populær, synes der aldrig at være overfyldt.  Der er et væld af historiske seværdigheder i Porec, f.eks. Basilika Euphrasiana fra det 6. århundrede med de smukkeste gyldne mosasikker.  Lidt udenfor byen ligger bugterne Zelena, Laguna og Plava med dejlige ferievillaer, indkøbsfaciliteter og sportscentre. 

Vejret i Istrien

Klimaet ligner andre Middelhavslandes med varme, tørre somre og milde vintre. Sommeren byder som regel på 10 timers solskin dagligt og badevandet er på det tidspunkt af året omkring 23-24°C.  Gennemsnitstemperaturen i januar, der er den koldeste måned, ligger på omkring 5°C.  

Rejser til Istrien i Kroatien

Hvis du vil tage på kør selv ferie til Istrien finder du tips her.

Istriens lufthavn ligger i Pula (PUY) i den sydlige del af Istrien og der tilbydes en del billige billetter til Kroatien på nettet.  Brug en af de mange andre søgemaskiner på nettet, for at finde de bedste tilbud.