Find det bedste sted i Tversted

Hvor skal jeg overnatte nær Tversted?

Vores annoncer i 2018 tilbyder et stort udvalg af 466 ferieboliger nær Tversted. Fra 437 bungalower til 28 ferielejligheder – du kan finde unikke ferieboliger til en uforglemmelig ferie eller et hyggeligt weekendophold med familie og venner. På HomeAway finder du det bedste sted at overnatte nær Tversted.

Hvad er de mest populære seværdigheder at overnatte i nærheden af på en rejse til Tversted?

HomeAway tilbyder en lang række ferieboliger i nærheden af spændende seværdigheder i Tversted. De mest populære seværdigheder, som HomeAways feriegæster overnatter i nærheden af, er:

 • Vendsyssel Historiske Museum: 2.218 feriehuse
 • Råbjerg Mile: 947 feriehuse
 • Hulsig Station: 860 feriehuse
 • Tornby Station: 2.033 feriehuse
 • Horne Station: 1.933 feriehuse

Der er også en lang række andre seværdigheder i Tversted, som du kan finde en feriebolig i nærheden af på HomeAway. Brug søgefeltet for at se udvalget af ledige ferieboliger i nærheden af din foretrukne seværdighed.

Kan jeg leje bungalower i Tversted?

Ja, selvfølgelig. HomeAway tilbyder 437 bungalower i Tversted. Blandt andre populære typer af ferieboliger i Tversted finder du:

 • Ferielejligheder: 28 ferieboliger

Kan jeg finde en feriebolig med anbefales til familier i Tversted?

Ja, du kan vælge din foretrukne feriebolig med anbefales til familier blandt vores 2 ferieboliger med anbefales til familier i Tversted. Brug søgefeltet for at se udvalget af ledige ferieboliger.

  Nyd kysten i Tversted

  Kom og oplev Tversted, som blandt andet byder på kunst, historiske seværdigheder og museer. Denne imødekommende og afslappede by er velkendt for sine havomgivelser, sine golfmuligheder og sine strande. Bangsbo-området og Skagens Museum er blot et par af de mest populære seværdigheder i området. Hvorfor ikke overveje en feriebolig til din familieferie, dit romantiske ophold eller din tur med vennerne? Mange ferieboliger tilbyder både god plads samt køkken og internetadgang.

  Seværdigheder i og omkring Tversted

  Er det første gang, du er i Tversted, og leder du efter steder at se? Besøgende, der leder efter kulturelle oplevelser i nærheden, kan tage en tur til Bangsbo-området og Den Tilsandede Kirke eller tilbringe en interessant eftermiddag i Skagens Museum eller Nordsømuseet. For rigtigt at nyde udendørslivet kan du for eksempel besøge strandene Hirtshals Strand og Palmestrand Strand eller grønne områder som Råbjerg Mile og Sandmilen.

  Området byder også på andre interessante steder, blandt andet Hirtshals Golfklub, Frederikshavn Golfklub og Dino Golf. Hvorfor ikke også tilføje Nordsøen Oceanarium, Hirtshals Havn eller Hirtshals Fyrtårn til din liste?