Destinationsguide

Vælg en feriebolig til dit ophold i Eschede

Oplev Eschedes unikke charme med et ophold i en feriebolig. Du løber aldrig tør for oplevelser i dette område. Uanset om du planlægger en familieferie, en tur med vennerne eller et romantisk ophold, har HomeAway et fantastisk udvalg af ferieboliger, som er værd at overveje. Mange ferieboliger har både fuldt udstyret køkken og separat spiseplads.

Transport

Kom omkring i Eschede

Flyv til Hannover (HAJ), som er den nærmeste lufthavn og som ligger 48 km fra byens centrum.

Foretrækker du at tage toget, så tag til Eschede Station, som er byens hovedstation.

Hvor skal jeg overnatte nær Eschede, DE?

Vores annoncer i 2019 tilbyder et stort udvalg af 106 ferieboliger nær Eschede. Fra 41 Feriehuse til 63 Ferielejligheder – du kan finde unikke ferieboliger til et uforglemmeligt ophold med familie og venner. På HomeAway finder du det bedste sted at overnatte nær Eschede på en længere ferie eller et hyggeligt weekendophold.

Hvad er de mest populære seværdigheder at overnatte i nærheden af på en rejse til Eschede?

HomeAway tilbyder en lang række ferieboliger i nærheden af spændende seværdigheder i Eschede. De mest populære seværdigheder, som HomeAways feriegæster overnatter i nærheden af, er:

  • Eschede Station: 134 feriehuse
  • Heide-Park: 189 feriehuse
  • Altwarmbuechener-søen: 324 feriehuse
  • Congress Union Celle: 133 feriehuse
  • Rötgesbüttel Station: 50 feriehuse

Der er også en lang række andre seværdigheder i Eschede, som du kan finde en feriebolig i nærheden af på HomeAway. Brug søgefeltet for at se udvalget af ledige ferieboliger i nærheden af din foretrukne seværdighed.

Kan jeg leje Feriehuse i Eschede?

Ja, selvfølgelig. HomeAway tilbyder 41 Feriehuse i Eschede. Blandt andre populære typer af ferieboliger i Eschede finder du:

  • Ferielejligheder: 63 ferieboliger
  • Studios: 63 ferieboliger

Kan jeg finde en feriebolig med pool i Eschede?

Ja, du kan vælge din foretrukne feriebolig med pool blandt vores 11 ferieboliger med pool i Eschede. Brug søgefeltet for at se udvalget af ledige ferieboliger.